Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-17 από 17.

• Καλημέρα! Το νέο update του Pokemon Go δεν ανοίγει σε rootαρισμένα κινητά. Μέχρι το βράδυ που θα έχει βγει το update στην Ελλάδα, πώς μπορώ να ξέρω αν το κινητό μου είναι rooted? Και αν είναι rooted, πώς κάνω revert? Δεν έχω κάνει τίποτα στο κινητό πέρα απ'την εγκατάσταση της ελληνικής Rom ακολουθώντας οδηγό απ'το community.

• Δε μπορώ να βγάλω screenshots

zigaboo - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

δε πειράζει, σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες τόση ώρα. θα κάνω clean install μπας και.

Μήνυμα

Το κατέβασα εκ νέου για σιγουριά, με το σωστό MD5, και δεν άλλαξε τίποτα

Μήνυμα

την κατέβασα εδώ: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…Redmi-Note-2/#description και δεν γράφει πουθενά το MD5, οπότε και προσπέρασα (παρόλο που ήμουν έτοιμος για τη διαδικασία, με κατεβασμένο το WinMD5 κτλ) να πάω για clean install να "τελειώνω"?

Μήνυμα

Clear data και Clear cache? είναι γκριζαρισμένα και δε μπορώ να τα πατήσω. πού κοιτάω αν είναι απενεργοποιημένη? το Disable είναι επίσης γκριζαρισμένο, το Force stop δε δείχνει να κάνει κάτι, παρόλο που πατιέται. Παράθεση από gaiosgf: “εγω βγαζω screenshoot με volume down + κατω αριστερο πληκτρο με τις τρεις παυλες. δεν ειναι το ιδιο σε ολους; ” κι αυτό είναι μια συντόμευση, ναι (που κι αυτή το ίδιο μήνυμα μου βγάζει)

Μήνυμα

Με το Volume down + power button. rsDGxEu.jpg

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Ρυθμίσεις ---> Αποθηκευτικός χώρος ---> Ρυθμίσεις Αποθήκευσης ---> Πρέπει να τα έχει όλα στον εσωτερικό χώρο τώρα...σωστά ? ” όταν η SD είναι εκτός, ναι, φυσικά

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “χμμμμμμ...έχεις εξωτερική SD card ? ” έχω. την αφαίρεσα και το πρόβλημα παραμένει.

Μήνυμα

Έβαλα την 7.5.1.0, όλα καλά με το install ...εκτός απ'το πρόβλημα με τις screens, έχω βαρεθεί!

Μήνυμα

Παράθεση από chrdes: “Ξανακαταβάσεις τη ρομ Έλεγξε τη αν κατέβηκε σωστά. Μπες στο twrp και φλασαρε ξανά. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0 ” Παράθεση από NasDriver: “μπορείς να κάνεις ένα wipe cache + wipe dalvick art/cache ” το δεύτερο δε βοήθησε το πρώτο θα το κάνω αύριο γιατί δε θυμάμαι καθόλου πως γίνεται, άρα θέλει διάβασμα και νυστάζω :p ευχαριστώ για τις προσπάθειες

Μήνυμα

αυτές οι διαδικασίες σβήνουν αρχεία/εφαρμογές κτλ?

Μήνυμα

yep

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Ποια ρομ έχεις είπαμε ? ” MIUI Version: MIUI by xiaomi-miui.gr GTV 7.2 | Stable 7.2.1.0 (LHMCNDB)

Μήνυμα

Παράθεση από chrdes: “Προσπάθησε στο folder DCIM να φτιάξεις folder Screenshots (το πρώτο κεφαλαίο) και ξανά δοκίμασε. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0 ” τίποτα btw ο φάκελος έχει μέσα κανονικά screens όταν τις κοιτάω στο pc, απλά είναι μεγέθους 0 bytes (και δεν ανοίγουν προφανώς)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Ανέβασε μία φώτο αυτά που δείχνει στο "Σχετικά με το τηλέφωνο" ” Μου ζητάς να βγάλω screenshot? Android 5.0.2 LRX22G MIUI GTV 7.2 | Stable 7.2.1.0 (LHMCNDB) Παράθεση από chrdes: “@zigaboo σβήσε το φάκελο screenshots και θα σου ξανά δημιουργηθεί αυτόματα με το πρώτο screenshot. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0 ” δυστυχώς δε δούλεψε.

Μήνυμα

Άδειασα όλους τους φακέλους με φωτογραφίες, δυστυχώς τίποτα

Μήνυμα

Καλησπέρα! Έχω ένα Redmi Note 2 με εγκατεστημένη την GTV 7.2.1.0, και, όταν προσπαθώ να βγάλω screenshot, μου βγάζει "Can't take screenshot due to limited storage space, or it isn't allowed by the app or your organization". Εννοείται ότι έχω μπόλικο διαθέσιμο χώρο, και εννοείται ότι το κάνει σε όλα τα apps, ακόμα και στο home screen. Κάποια βοήθεια?