Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
-
Δες Αυτό για τις διαφορές των rom, είναι ένας καλός μπούσουλας για να δεις λίγο πολύ τις διαφορές.Όσον αφορά την εγκατάσταση της rom οι οδηγείες είναι αρκετά καλές (δεν χρειάζεται άγχος).Θα μπορούσα να σε βοηθήσω αλλα δεν είμαι και ο καλύτερος στο θέμα, άρα καλύτερα να βοηθήσει στην εγκατάσταση κάποιος άλλος.
-
Ερώτηση σχετικά με root
Μήνυμα@geoanto555 εμένα είναι root,απλώς δεν καταλάβαινα πως δουλεύει το όλο πράγμα γιατί είμαι λίγο νέος στην όλη φάση.Σας ευχαριστω πολυ!
-
Ερώτηση σχετικά με root
ΜήνυμαΚαλησπέρα! Πέρασα εδώ και αρκετό καιρό την ελληνική ρομ στο κινητό μου και είμαι jet,όμως ενώ συζητούσα με έναν φίλο μου ήρθε η εξής απορία : στο κινητό μου έχω ξεκλείδωτο bootloader και custom recovery.Αν βάλω μια επίσημη dev rom θα είναι ρουταρισμένο το κινητό?Γιατί βλέπω ότι root έχεις μόνο με την china dev,αυτό ισχύει μόνο με το stock recovery? Ευχαριστω!
-
Φωτογραφία με roms [SOLVED]
ΜήνυμαΝαι! Ευχαριστώ πολύ δάσκαλε
-
Φωτογραφία με roms [SOLVED]
ΜήνυμαΚαλησπέρα, ψάχνω μια φωτογραφία που υπάρχει στο φόρουμ και δείχνει τις εκδόσεις του miui (global china dev stable xrtv) και δείχνει τι έχει κα τι δεν έχει η κάθε μία..απλώς δεν μπορώ να την βρω,θα μπορούσε κάποιος μήπως να δώσει ένα λινκ; ευχαριστώ!