Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-16 από 16.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΘεσσαλονίκη μένω Παράθεση από makis1024: “Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα αυτό. xiaomi-mi-5c-usb-driver Με δική σου ευθύνη , δεν έχω το Meri, δεν το έχω δοκιμάσει. ” δοκίμασα και αυτό και πάλι τα ίδια.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαοκ ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, θα το κοιτάξω.
-
Μήνυμαναι το έχω, το δικό της είναι το account αυτή τη στιγμή.
-
Μήνυμανομιζω δεν είχε καθόλου (ίσως βάλανε ίσα ίσα για να ξεκλειδώσουν και μετά το σβήσανε;) και πριν 2 βδομάδες πρέπει να βάλαμε το δικό της όταν προσπάθησα αρχικά και δεν τα κατάφερνα.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Πριν κάνεις αυτά που σου είπα, θυμάσαι mi account και mi password; Έχει ο λογαριασμός σου δικαίωμα ξεκλειδώματος , μην τυχόν και κλειδώσει; Σίγουρα έχει official China rom με ξεκλείδωτο bootloader; ” την official την ειχα περάσει εγώ πριν ξεκλειδώσουμε το bootloader και μετά επειδή δεν τα κατάφεραν απλά έμεινε. κωδικούς δεν έχω, γιατί υποθέτω έβαλαν δικούς τους εκεί στο μαγαζί, αλλά νομίζω όταν μπήκε και ο george μεσω team viewer πρέπει να το είχε τσέκαρει ότι όντως ήταν…
-
Μήνυμαόχι, το κινητό είναι της κοπέλας μου και αρχικά το πήγε σε μαγαζί που υποτίθεται μπορούσε να της περάσει την ελληνική αλλά της το γύρισαν πίσω γιατί δεν τα κατάφεραν, ωστόσο τον bootloader τον άφησαν ξεκλείδωτο. όλη η ιστορία ξεκίνησε όταν αγόρασε το κινητό από σκρουτζομάγαζο και προφανώς της πέρασαν έκδοση μαιμού, σε κάποια φάση μπρίκαρε το κινητό και το μόνο που κατάφερα μέσα από οδηγούς εδώ ήταν να περάσω την επίσημη κινέζικη. Μετά το πήγε στο μαγαζί, της το γύρισαν πίσω γιατί δεν μπόρεσαν να…
-
Μήνυμααρα για να περασω ελληνικη ρομ να κατεβασω το ΜΙ pc suite και να δοκιμασω απο εκει παραβλεποντας ολα αυτα με τις εγκαταστασεις drivers ktl? γτ παλι συνδεσα το κινητο και ενω αρχικα το αναγνωριζει οπως πρεπει οταν κανω fastboot δεν μου το βγαζει ως adb bootloader. αυτο που θελω να κανω ειναι σε ενα μι 5c που εχει την official κινεζικη να περασω την ελληνικη. εχει ξεκλειδωτο bootloader.
-
Μήνυμαχαίρεται, μετά από αποτυχημένη προσπάθεια σε windows 10 για εγκατάσταση των drivers, δοκιμάζω σε windows vista 32 bit. Μπορείτε μήπως να μου πείτε τι drivers να εγκαταστήσω σε αυτό το σύστημα για να αναγνωρίζει το κινητό όπως πρέπει; Το κινητό είναι xiaomi mi 5c αν γίνεται να μου πείτε και ως προς τον επεξεργαστή του τι να διαλέξω, γιατί δεν είναι qualcomm η mediatek, αλλά xiaomi.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Θα κατεβάσεις το Miflash από εδώ => MiFlash20170720.zip - Google Drive και θα το αποσυμπιέσεις στο C:\ χύμα. Μετά θα πάς στη διαχείριση συσκευών, θα κάνεις δεξί κλίκ στο Android ADB Interface => Remove => Refresh. Αν το δει ως Android Bootloader Interface είσαι ΟΚ. Αν το δει πάλι ως Android ADB Interface θα κάνεις δεξί κλικ, Update Driver και θα πας να ψάξεις στη διαδρομή C:\ΜiFlash2017-7-20-0\Source\ThirdParty\Google\Driver. ” Το πρώτο δεν πέτυχε και όταν πάω να…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Φίλε @anestisx κάνε απεγκατάσταση το συγκεκριμένο driver όσο είσαι σε fastboot mode και κάνε refresh. Αν σου βγάλει πάλι το ίδιο, βάλε τους drivers από το miflash. ” Καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις μέχρι τώρα. Επειδή είναι η πρώτη φορά που το δοκιμάζω και είμαι άσχετος, θα μπορούσες μήπως να μου πεις τι ακριβώς να κάνω απεγκατάσταση και πως; θα κατεβάσω και το miflash για να τους περάσω
-
Συνέχεια στην προσπάθεια. Αυτή τη φορά τα έκανα όλα, αναγνώρισε το κινητό ως έπρεπε, απλά όταν το έκανα fastboot, στον υπολογιστή δεν έβγαζε το Android Bootloader Interface, αλλά το αναγνώριζε ως Αndroid ADB Interface. Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει και αν με επηρεάζει σημαντικά ώστε να συνεχίσω;
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
anestisx - - Recoveries
ΜήνυμαΧαίρεται, προσπαθώ να φλασάρω μία ελληνική ρομ στο κινητό (mi5c) της κοπέλας μου, γιατί της ήρθε με μαϊμού, της πέρασα την official κινέζικη, αλλά πάλι βγάζει πολλες δυσλειτουργίες και θέλω ως τελευταία ελπίδα να δοκιμάσω την ελληνική. Στη λίστα με τα κινητά και τις εκδόσεις twrp δεν βρίσκω το συγκεκριμένο μοντέλο, μπορείτε μήπως να μου προτείνετε ποια να κατεβάσω;
-
Ναι τελικά αυτό ήταν, να ρωτήσω επειδή πρόκειται να το κάνω σε mi 5c και ο επεξεργαστής του ειναι της xiaomi (αν δεν κάνω λάθος) τι να διαλέξω για να εγκαταστήσω προγράμματα μιας και δεν ειναι qualcomm η mediatek;
-
Χαίρεται σε windows 10 προσπαθώ να εγκαταστήσω το πρώτο πρόγραμμα που αναφέρεται ώστε να απενεργοποιησώ τη ψηφιακή υπογραφή και όταν πάω να το τρέξω μου βγάζει σφάλμα ότι τα windows δεν είναι δυνατό να αποκτήσουν πρόσβαση στη συγκεκριμένη συσκευή, διαδρομή ή αρχείο. Ίσως να μην έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα πρόσβασης στο αρχείο και μετά αυτόματα διαγράφεται και μου βγάζει ειδοποίηση το avira. Λέτε να φταίει το antivirus και να το απενεργοποιήσω; ή είναι κάτι άλλο;
-
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη γρήγορη και άμεση απάντηση, καθώς και για όλες τις αναλυτικές πληροφορίες που μου έδωσες. Είμαι πραγματικά ευγνώμων! Για εσάς που είστε casualades εδώ φαντάζομαι πως πρέπει να είναι κουραστικό να απαντάτε συνέχεια σε όλα αυτά τα ερωτήματα, αλλά πραγματικά απόρησα όταν και το μαγαζί της είπε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι, γιατί αν κατάλαβα κάτι όσες φορές ασχολήθηκα με τέτοια θέματα είναι πως μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα στο κινητό. Θα το κοιτάξω μέσα στις επόμεν…
-
Χαίρεται, είμαι νέο μέλος και δεν ξέρω αν είναι το σωστό thread για να απευθυνθώ, αλλά από αυτό το thread ξεκίνησα, οπότε είναι σχετικό πιστεύω. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω εμπειρία με το να πειράζω το κινητό, ωστόσο το έχω πράξει 1-2 φορές στο μακρινό παρελθόν σε παλιότερες συσκευές, δίχως πρόβλημα. Το πρόβλημα μου έχει ως εξής: Η κοπέλα μου αγόρασε ένα xiaomi mi 5c απο skroutομάγαζο. 2-3 εβδομάδες μετά ξαφνικά brickare το κινητό της και μέσω του οδηγού εδώ, χρησιμοποιώντας τη 2η περίπτωση περά…