Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 98.

• Μα και γω την εχω πολυ καιρο... Την ρομ αλλα δεν φεύγει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπερα παιδια χρόνια πολλά. Να ρωτήσω κάτι.. Οταν κανω επανεκκίνηση το κινητο μου βγαζει το σήμα της miui και μετα ενα νησί και εμφανίζεται ένα ενα γραμμα MAYNMAR. Το γράφει και σε αλλους αυτό? Η είναι ιός Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ΕΛΤΑ Track & Trace

geokart - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παιδια το εφερε 19:30 το απόγευμα. Ειχε τρελλη δουλεια ειπε... Ολα καλά. Το βράδυ εχω σεταρισμα το tv box... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ΕΛΤΑ Track & Trace

Μήνυμα

Αυτο ισχύει? Για τα Δέματα Εξωτερικού η αποζημίωση γίνεται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις των αποφάσεων των Συνεδρίων της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης. Ειδικότερα για απλό Δέμα δίδεται αποζημίωση ίση με 40 DTS, πάγιο τέλος και 4,5 DTS ανά κιλό βάρους, πλέον των τελών αποστολής. (DTS : Μονάδα υπολογισμού αποζημίωσης. 1 DTS = 1438 €) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ΕΛΤΑ Track & Trace

Μήνυμα

Το δέμα αρχίζει από RR και τελειώνει σε CZ. Δε ξέρω αν είναι συστημένο. Μα ο ταχυδρόμος μας ξέρει, κ τα φέρνει πάντα. Δε ξέρω τι έχει παιχτεί. Το θέμα είναι ότι αν δε βρεθεί τα χάνω τα χρήματα? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ΕΛΤΑ Track & Trace

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά. Καλες γιορτες να εχουμε.. έχω ένα θέμα ... Περίμενα δέμα από μέρα σε μέρα. Σήμερα στo 17 track έγραφε 23/12/16 12:08 - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ-ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 10 όμως δεν ήρθε τίποτα... Πήρα τα κεντρικά. Μου είπαν πως φαίνεται ότι παραδόθηκε. Και να πάρω από Δευτέρα τους ταχυδρόμους τηλέφωνο. Πως γίνεται αυτό ρε παίδια θα τρελλαθώ.... Αν δε βγάλω άκρη μπορω να κάνω καταγγελία πουθενά? Θα κερδισω τίποτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapata…

• Καλησπέρα.... Εγω πάντος φίλε εχω 2 sim wind στο κινητό. Και μέσα στο σπίτι μου.... [ισόγειο στο κολωνο] και εξω παντού. 4g full σημα. Να σε ενημερώσω ότι έχω κάνει αντικατάσταση καρτών sim με καινουργιες 4 G Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

geokart - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “@geokart βγάλε το Lucky patcher αφού έχεις το super Su, τι το θες;” Μα άλλο πράγμα κάνει το lucky patcher άλλο πράγμα το super su. Τελικά ξέρεις κανείς τι είναι το mount σε αυτήν τη περίπτωση? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα παιδιά... Τι κάνετε . Καλες γιορτές να έχουμε . Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σε αυτό? Τι πρέπει να επιλέξω σε αυτήν  την επιλογή mount η unmount και (τι σημαίνει αυτή η επιλογή...). Ανεβάζω attach ...  495df8192d59cb7004874ef83a8ae141.jpg 74f528bb807edd0596e4a72492f0dd18.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα  παιδιά... Χρόνια πολλά... Ξέρει κανείς τι πρέπει να επιλέξω σε αυτήν  την επιλογή mount η unmount και (τι σημαίνει αυτή η επιλογή...). Ανεβάζω attach ...  48b08e234c16faf3b211c23b900f4c50.jpg 547d23a4adad99c633f9b044a856b5bb.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά. Καλές γιορτές να έχουμε. Σε redmi note 3 pro πέρασα την τελευταία XTRV. Όλα δουλεύουν ρολόι. Ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Και καλύτερη διαχείριση μνήμης είδα και καλύτερη κατανάλωση. Πολύ καλή δουλειά παιδιά μπράβο. 1 ημερα και 15 ώρες αναμονή. Και 8:30 ώρες οθόνη. Ανοιχτά 2sim 3g καi 4g και wifi.Δυστηχώς Δε μπορώ να ανεβάσω screenshoot απο το app που φτιάξατε Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω σε 2g την 1 sim και σε 4g την δεύτερη sim. Γιατί όταν βάλω σε 4g …

• Καλησπέρα παιδιά.Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τις ηχογραφήσεις ? Σε ποιο φάκελο είναι?

• Παράθεση από geoanto555: “Υπαρχει οδηγός. Μπαίνει σε fastboot mode κ τρέχεις μία εντολή ” Όντος είχες δίκαιο. Εύκολο ήταν....Τελικά ήταν κλειδωμένος.Τον ξεκλείδωσα και όλα καλά...Ευχαριστώ.

• Καλησπέρα παιδιά.Απο v8 GtV 698 η πρώτη που βγήκε με android πριν την 6.9.9 με το fix .κοιταω για unlock bootloader και την περνάω κανονικά αυτή με wipe cache kai dalv?ρωτάω για σιγουριά...

• Παράθεση από lallasgr: “Επειδή έκανες update παλιάς έκδοσης γιαυτό έχεις και root και atmos! Άστο όπως είναι τώρα αλλά το τσεκ για bootloader πρέπει να το κάνεις οπωσδήποτε!! ” Οκ...Θαχω θέμα για μελλοντική αναβάθμιση έτσι?Οχι οτι θα πάθω κάτι τώρα με κλειδωμένο bootloader σωστά? Και κάτι τελευταίο.Δεν μου αλλάζει με τίποτα τον ηχο κλήσης το audiko.και του δίνω δικαιωματα για χώρο αποθήκευσης που λέει.Μήπως το δουλεύεις εσύ ή καποιος άλλος? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!

• Παιδιά καλησπέρα και από μένα...Καλό χειμώνα να έχουμε.Λοιπόν και γω ήμουν στην τελευταία Gtv ν8 με lolipop. Και είπα να περάσω την τελευταία xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_GTV-6.9.8.zip .Την κατέβασα μέσο του κινητού.Δεν έκανα factory reset. Μόνο τα wiped dalv and cache.Αλλά κόλλησε σε ένα μεγάλο εικονίδιο android.Έφαγα φρίκη.Τελικά ξαναμπήκα recovery.Ξανά έκανα wipes cache κλπ.και επιτέλους μου έβγαλε το σήμα mui και την μπάρα και όλα καλά.Λοιπόν ολά μια χαρά δουλεύουν.και το ατμος και eimai …

• Παιδιά καλησπέρα τι κάνετε..πως πάει το καλοκαίρι...?Τελικά ανακάλυψα ότι.το ενεργοποιηση καρτας sim το βγάζει μόνο όταν ανοίγω data .Αλλά μόνο σε 4G.Σε 3G όλη μέρα ανοιχτό δε το βγάζει.Μόλις βάλω 4G αν και έχω φουλ σήμα.Στάνταρ θα βγάλει το μήνυμα ότι οι καρτα sim θέλει ενεργοποίηση.Ακατάλαβηστικα πράγματα.Τέλος πάντον.καλό 15 Αύγουστο παιδιά αν και θα κάνει κατακλυσμό... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κατάλαβα......Κάτι άσχετο..καμμία σχέση η κατανάλωση της μπαταρίας 3g με 4g.Το χω στο 3g από της 13:00 ανοιχτό και ακόμα 75 % το 4g θα ήταν χαλαρά κάπου στο 40.Απλά πως γίνεται σε περιοχές που δεν έχω 3g καθόλου...να έχω φουλ 4g ...αλλά και το αντίστροφο... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από geokart: “Είναι όντως της xiaomi η είναι κάποιος ιός.όποιος ξέρει τα φώτα του.Ευχαριστώ ” Της Xiaomi είναι, αν το ενεργοποιήσεις για κάποια εφαρμογή κτλ, σου δημιουργεί έναν νέο τυχαίο κωδικό προκειμένου να συνδεθείς στην εφαρμογή. Τον τυχαίο αυτόν κωδικό μπορείς να τον βρεις μόνο από την συγκεκριμένη εφαρμογή. Επίσης δημιουργεί και ένα μοναδικό ID με το οποίο μπορείς να κάνεις ανάκτηση του λογαριασμού για την εφαρμογή σε περίπτωση που κάνεις factory reset κ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από giangosgr: “Παράθεση από vrs5: “Παράθεση από tasospap1986: “Παιδιά έχει κανείς σας δοκιμάσει αυτό που κάνουν αυτοί οι καμικάζι σε αυτό το βιντεάκι; youtube.com/watch?v=Zz_sLdIzJfM ” Το εχω κανει εγω και δουλευει αρκετα καλα. Και λεω αρκετα καλα γιατι καμια φορα χανει την καρτα. Επισης το πορτακι δεχεται αρκετα μεγαλη πιεση στο κλεισιμο (και αρκετα δυσκολο κατα την εξαγωγη) και δεν ξερω αν αυτο δημιουργησει προβλημα με τον καιρο.Προσωπικα το αφαιρεσα εχθες μετα απο ενα μηνα που το ει…