Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 98.

• Παιδιά έχω ένα θέμα.ξαφνικά μου εμφανιστηκε ένα εικονίδιο στην επιφάνεια και λέει αυτό. e7c591c758a643bef87cf2c99a0816d0.jpg Είναι όντως της xiaomi η είναι κάποιος ιός.όποιος ξέρει τα φώτα του.Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

geokart - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “@geokart αυτά που αντιμετωπίζεις εμφανίζονται μετά από καθαρή εγκατάσταση της ρομ που λες ή μετά από καθαρή εγκατάσταση οποιασδήποτε άλλης ρομ από την Ελληνική κοινότητα, είτε stable είτε dev, είτε κάποιας official stable, dev ή global?? Επειδή τις έχω δοκιμάσει όλες και δουλεύουν όλες στην εντέλεια (!!), είναι απορίας άξιο αυτό που σου συμβαίνει. Ο μόνος λόγος λοιπόν που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι απλά έχεις ελαττωματική συσκευή. Τυχαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Δο…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Ποια είχες πριν? Με την τελευταία που είχες είχαν λυθεί αυτά τα προβλήματα? Αν έχεις βρει ρομ που δεν τα κάνει αυτά πέρνα αυτή και άστο έτσι το κινητό!!!” Την προηγούμενη dev είχα. Μου το έκανε και αυτή η dev..(η προηγούμενη) αλλά όχι τόσο συχνά... Μάλλον θα βάλω stable... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από chrdes: “Φίλε βάζεις dev και μάλιστα της miui 8 δεν την κάνεις update με την τελευταία 6.7.21 για να δεις μήπως λύνεται το πρόβλημα και διαμαρτύρεται επειδή δεν δουλεύει σωστά; Αν δεν θέλεις να προβληματίζεσαι βάλε μία stable με την οποία θα δουλεύει το κινητό και μην ξανά ασχολείσαι. Νομίζω! Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0” Mα το θέμα είναι ότι δεν έχω μόνο εγώ dev... Και σε όλες τις dev το κάνει αλλα τώρα συνέχεια μόλις ανοίγω data;; Οι μισοί dev έχουν. Και κανένας δεν έχω ακούσει να έχε…

• Καλησπέρα....έβαλα 6.7.14. Dev και βλέπω ότι χάνεται πάλι το σήμα έτσι στα ξαφνικά.... Και ζητάει ενεργοποίηση πάλι της sim και δεν ενςργοποηται και μου τρώει κάρτα . Τελος η xiaomi για μένα.. Μουχει σπάσει τα νεύρα... Όλο μ@λ@κιες είναι πλέον ..κάποιος που να έχει τα ίδια θέματα με εμένα.... Δε γίνεται να τοχω μόνο εγώ αυτό.... Δεν γίνεται... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά. Ξέρει κανείς αυτή η επιλογή στο super su τι κάνει " mount namespace separation? Γιατί το lucky patcher θέλει να μου το απενεργοποιήσει... 3fd2260c7a2ee841f07dd88770d34af7.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπορεί να μου πει κάποιος στο tapatalk πως βρίσκουμε το site αυτό? Δε το βρίσκω στην αναζήτηση.(σορρυ για το offtopic)

• Παράθεση από Applesnk: “παιδιά με το miui 8 το πρόβλημα με το 4g και το σήμα είπαν θα λυθεί? μάθαμε τπτ γι αυτό το θέμα? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Φίλε τι πρόβλημα είχε το 4g ?Εγώ προσωπικά έκανα Αντικατάσταση 2 κάρτες f2g που είχα(δεν τους είπα να μου ενεργοποιήσουν τίποτα) και πάνε σφαίρα και οι 2 κάρτες 4g και στα 2 slot ( βασικά δεν ήξερα ότι και το δεύτερο slot υποστηρίζει 4g Και όμως....υποστηρίζει).

• @geoanto555 Φίλε κατάλαβα....είσαι κατανοητικότατος.

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από geokart: “παιδιά 2 σε ερωτησούλες έχω. 1)Τι είναι το Kenzoclean.zip 2)Αν θέλω να κατέβω από την 6.6.7 στην 6.30 την περνάω απλά με wipe data ,Kai dalvik ?Η θέλω full format... ” 1. Αφορά την custom rom του gkalen και όχι την GTV rom2. Αν η 6.6.7 είναι με miui 7 και αυτή που θες ειναι με miui 8 τότε θες καθαρή. Οταν περνάμε από μια έκδοση miui ή android σε άλλη ή από μια rom stable σε developer και το αντίθετο, πάντα καθαρή εγκατασταση. ” 1)Βασικά πάλι δε κα…

• Παράθεση από vortalhe: “Παράθεση από geokart: “παιδιά 2 σε ερωτησούλες έχω. 1)Τι είναι το Kenzoclean.zip 2)Αν θέλω να κατέβω από την 6.6.7 στην 6.30 την περνάω απλά με wipe data ,Kai dalvik ?Η θέλω full format... ” Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) ” Φίλε σόρρυ.Αλλά η απάντηση σου δεν καλύπτει τις ερωτήσεις μου.έχω διαβάσει 10 φορές τον οδηγό..

• παιδιά 2 σε ερωτησούλες έχω. 1)Τι είναι το Kenzoclean.zip 2)Αν θέλω να κατέβω από την 6.6.7 στην 6.30 την περνάω απλά με wipe data ,Kai dalvik ?Η θέλω full format...

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από demakhs: “...και η 6.6.30 miui 8 την πιο ατελείωτη μπαταρία κ εξαιρετική εμπειρία χρήσης!!! ” Η 6.7.7 ;; Δεν την δοκίμασες;Τι μου κάνεις τώρα.. είμαι σε 7,5,1 και μου βάζεις το ζιζάνιο.. ” Βασικά εγώ έχω την GTV 6.7.7 και είμαι ευχαριστημένος πιστεύω... Καλή ήταν ομως και η 6.6.30.παραθέτο εικόνες να μου πείτε γνώμες...να προσθέσω ότι εχω ανοιχτες 2 κάρτες. Και δεδομενα στην μια καρτα..κανα 10ωρο...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16210/forums.xia…

• Καλησπερα παιδιά. Οποίος θέλει να κάνει backup και τα data τον εφαρμογών... Υπάρχει και το titanium backup κρατάει backup σε οτι γουστάρεις... Εγώ παντός είμαι πολύ ευχαριστημένος με την GTV 6.7.7.Το βράδυ μου καίει 1 με 2 % Τωρα είμαι με 6 ωρες οθόνη. 1 ημερα και 17 ωρες αναμονης. Καμοια ωρα games. 10 ωρες 4g και gps και απόλα. Α και δε μου βγάζει συνέχεια την π@π@ρια... πρέπει να ενεργοποιηθεί η κάρτα sim κλπ...

• Παράθεση από Angelo.: “Για στείλε κανένα χρονοδιακόπτη να ξέρω τι ψάχνω κι εγώ ο άσχετος που δεν έχω δει ποτέ.... ” Πλάκα κάνεις. Δε ξέρεις τι είναι? Σου στέλνω 1 link υπάρχουν χιλιάδες στο εμπόριο απο 3 ευρώ ω και πάνω.στελνω λινκ efishop.gr/xronodiakopths-prizas--------

• Παιδιά καλησπερούδια. Να ρωτήσω κάτι πάλι. Όταν κάνω update μια rom. Είναι λογικό να θέλει πάλι για να ενεργοποιήσω του αριθμούς να πρέπει να στείλει μήνυμα μέσω cloud στο εξωτερικό.? Είναι λογικό αυτό? Τέλος όσοι το φορτίζουν βράδυ το κινητό όπως εγώ.. Γιατί δεν περνούν ενα χρονοδιακόπτη μπριζούλα. Το βάζεις να δουλεύει 4 ώρες και μετά να σταματάει και όλα μέλι (αυτό κάνω και γω)...

• Τζίφος και η 6.30. Πάλι τα ίδια κάνει... Χάνω την υπομονή μου... Μήπως κάτι δε κάνω καλά? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16018/ Φίλε με την βαριοπούλα στείλε μου την και μένα. Θα την χρειαστώ... Παράθεση από geokart: “Τζίφος και η 6.30. Πάλι τα ίδια κάνει... Χάνω την υπομονή μου... Μήπως κάτι δε κάνω καλά? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16018/ Φίλε με την βαριοπούλα στείλε μου την και μένα. Θα την χρειαστώ... ” Ρε παίδες... Θέλετε να μου πείτε ότι όσοι έχετε 6.30 δε ζητάε…

• Τζίφος και η 6.30. Πάλι τα ίδια κάνει... Χάνω την υπομονή μου... Μήπως κάτι δε κάνω καλά? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16018/ Φίλε με την βαριοπούλα στείλε μου την και μένα. Θα την χρειαστώ...

• Ωραία έβαλα την 6.30..Μου έβγαλε πάλι βέβαια ότι θέλει να στείλει μήνυμα μέσω cloud για ενεργοποίηση κάρτας και mi message. Αλλά δεν έστειλε μήνυμα λόγο το ότι δεν έχω κάρτα. Αλλά το σήμα της κάρτας δουλεύει άρα καλά μέχρι εδώ. Τωρα θα δείξει.

• Παράθεση από 3ftw: “ Γιατί δεν βάζεις την 6.30; τα παιδιά λένε καλά λόγια. ” Αν δεν έχει το πρόβλημα αυτό. Ναι γιατί όχι την βάζω τώρα. Απλά πριν την βάλω να ρωτήσω... Αν κάνω backup μέσω miui backup μπορώ να κάνω restore τα προγράμματα στην νέα? Και τέλος πριν flasharw από recovery πρέπει πάλι... Wipe data klp?