Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 98.

• Παιδιά συγνώμη που άργησα να απαντήσω. Μόλις σχόλασα από την δουλειά. Είμαι πολυ ευχαριστημένος απο την Rom αυτή. Αλλά σήμερα έχω κάνει 5 φορές επανεκκίνηση για να πιάσει σήμα.Είναι πολύ εκνευριστικό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Ανεβάζω πια έκδοση έχω. Οσο για την μπαταρία όντως σκυλί είναι 9 ωρες την μερα μουσικη και Bluetooth και και 4g και hotspot και 2 μέρες χαλαρά. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15976/

• Καλησπέρα παιδιά.... Έχω την 8 αλλά δυστυχώς έχω μεγάλο θέμα... Όλη την ώρα μου βγάζει να ενεργοποιήσω την κάρτα... Αν το βάλω σε flight mode μετά μου ζητάει πάλι ενεργοποίηση και μουχει φάει την κάρτα. Τώρα που δεν έχω κάρτα δε δουλεύει ο αριθμός καν... Τι μ@λ@κια είναι αυτή ειλικρινά έχω απογοητευτεί με αυτό το θέμα πουχει αυτό το κινητό και γενικά όλα τα καινούργια xiaomi...κανείς άλλος τοχει αυτό το θέμα η έχω προβληματικό κινητό. Στέλνω και screenshootforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachm…

• Παράθεση από GR_Macedon: “Συχνότητες 4G στην Ελλάδα. Δείτε αν τις υποστηρίζει το smartphone σας. ” Παντος 4g η f2g εχει σχεδόν παντού. Φίλε επειδή έχουμε την ίδια rom. 1)μπορείς να μου πεις αν εσύ ενεργοποιεισες τα mi message. 2)Τώρα που έχουμε developer μπορούμε να κάνουμε update OTA? Και αν ναι... Χάνουμε τίποτα? Το root η το custom recovery. Sorry αν σε ζαλίζω. Απλά μήπως ξερεις..

• Παιδιά καλησπέρουδια. Τελικά όλα κομπλέ. Πέρασα την Ελληνική την τελευταία με Mui v8 μέχρι στιγμής. Είμαι ευχαριστημένος με όλα. Απλά ήθελα να ρωτήσω κάτι σοβαρό για μένα... Στο παλιό μου Hongmi τα mi message ηταν ενεργά από μόνα τους. Τώρα θέλει να στείλει μήνυμα για ενεργοποίηση στο εξωτερικό. Και μου έχει φάει ολη την κάρτα. Όποτε κλείνω την κάρτα και την ξανά ανοίγω θέλει να στείλει μηνυμα στο mi cloud για να ενεργοποιηθεί το mi message. Ήμαρτον..... Υπάρχει κάποιο κόλπο για ενεργοποίηση χωρ…

• Παράθεση από sardelisp: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sardelisp: “ασχετα με αυτο,θελω να εχω unlock bootloader για μελοντικο φλασαρισμα. με ποιο τροπο παω απο dev σε stable? ” Γίνε πιο συγκεκριμένος. stable official θέλεις;@geokart Μία απο τις 2 τελευταίες stable ” στην 7.3.6 global stable θελω να παω ” Απλα διάβασα ότι μια έχει θέμα με την μπαταρία γιαυτό ρώτησα...οκ thanks

• Παίδες ποια ελληνική προτείνεται?

• [tabmenu][/tabmenu] Καλησπέρα παιδιά τι κάνετε.Τελικά εχθές κατά της 4 το πρωί τα κατάφερα και την έβγαλα την παλιό μούλτι.Ήθελα να ρωτήσω αν όντως έβαλα την china developer ( αν φαίνεται γιατί δε καταλαβαίνω από το system info).οπότε και να συνεχίσω με το unlock και μετά με το καλό recovery και Ελληνική Rom.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15655/

• Καλησπέρα .Μια ερώτηση...πατώντας εδώ Μπορείτε να κατεβάσετε την τελευταία rom που κυκλοφορεί από αυτό εδώ το λινκ. έχει τις τελευταίες Rom αλλά μόνο για το Note 3 είναι ίδιες και για το Note 3 pro;

• Καλησπέρα τι κάνετε?Διάβασα στο Φόρουμ για 2 παιδιά που τους brikare το κινητό και αναβοσβήνει και δε κάνει τίποτα και τρομοκρατίθηκα.Εμείς με multi έχουμε περισσότερες πιθανότητες ν το πάθουμε?Αφού λένε ότι τα έκαναν όλα βήμα προς βήμα που κόλλησε το πράγμα.

• Είστε μεγάλοι....ναι και το κατέβασα .και έκανα και login.Αρα είμαι κομπλέ.οπότε Όταν βρω χρόνο κάνω το σταυρό μου ..πίνω αγιασμό και αρχίζω βήμα βήμα...China developer Rom k unlock και recovery και ελληνική Rom.Σας ευχαριστώ Πολύ......Καλό βράδυ Παιδιά...

• Παράθεση από NasDriver: “Ειδοποίηση έγκρισης είναι, δεν χάνεις τίποτα. απλά δοκιμάζεις να κατεβάσεις το unlock tool, όταν εγκριθεί θα σε αφήσει να το κατεβάσεις και ας μην έχεις λάβει ειδοποίηση...να στο πω διαφορετικά...μπορεί να έχεις είδη λάβει έγκριση οπότε απλά προσπάθησε να κατεβάσεις το unlock tool ” ευτυχώς που διάβασα αυτό που γράφεις για το check του bootloader και το έλεγξα και όλα καλά. ..Συγγνώμη θα προσπαθήσω να το κατεβάσω μέσω κινητου το unlock tool και αν δεν έχει εγκριθεί θα μο…

• Παράθεση από NasDriver: “Φυσικά και μπορείς να βάλεις την official αλλά είναι άνευ ουσίας να βάζεις τώρα την official, να σετάρεις συσκευή και μετά να βάλεις την ελληνική και να σετάρεις πάλι την συσκευή. 2-3 μέρες χρειάζεται πλέον η έγκριση για unlock, τα κάνεις όλα μαζί μια και καλή ; ” Απλά δεν έχω πολύ χρόνο.Αρα βήμα βήμα.Τόσες λίγες μέρες θα κάνει.Ποοοο κ δεν εχω τον αριθμό τώρα.τον κατέστρεψα(έκανα το τρικ με τους 2 σιμ κ την as συγχρόνους αλλά έβαλα Πολύ κόλα στιγμής κ παπαλα).Αν έρθει το…

• Παράθεση από geoanto555: “Δεν φταις εσύ @geokart ..(μόνο) Ο @Souits κάθε μέρα εδώ μέσα συναντά έναν 'nooba' (που λες κ συ) που κάνει τις ίδιες ερωτήσεις. Αν ψάξεις στο φόρουμ θα βρεις 4-5 οδηγούς. Εσύ χρειάζεσαι αίτηση, unoffocial to official (dev ρομ δλδ), ξεκλείδωμα , flash την Ελληνική ρομ. Νομίζω σου έδωσα το 1-2-3-4.. ” Αλήθεια?Εγώ νόμιζα ότι κανείς την αίτηση και μέχρι να σου έρθει το μήνυμα δε μπορείς να περάσεις καν official.Αρα προχωράω κανονικά με την China developer (θα έχει αγγλικά έ…

• Καλησπέρα...όντως πως γίνεται να έρθει κανονικά με ζελατίνα και να είναι πειραγμένη απορώ και γω ...γιατί και μένα μου ήρθε έτσι. ...

• Παράθεση από lallasgr: “@geokart κατά 90% φταίει η Multi. Αλλά και να μην είναι αυτό δεν μπορεί κανείς να το ξέρει γιατί δεν την έχει αυτή τη ρομ! Στο δικό μου που έχω την 7.3.2.0 Ελληνική δεν έχω τέτοιο θέμα! ” εγώ βασικά έχω την Global stable 7.1.9.0.0 .κατάλαβα θα περιμένω να έρθει το μήνυμα για ξεκλείδωμα και μετά θα στείλω για να μου πείτε ακριβώς τα βήματα μη το brikarw ( όπως το hongmi δεν έμπαινε recovery τοτε τι είχα τραβήξει ).Ευχαριστώ φίλε. .. Παράθεση από Souits: “Διαβάστε τους αναθ…

• Παράθεση από lallasgr: “@geokart κατά 90% φταίει η Multi. Αλλά και να μην είναι αυτό δεν μπορεί κανείς να το ξέρει γιατί δεν την έχει αυτή τη ρομ! Στο δικό μου που έχω την 7.3.2.0 Ελληνική δεν έχω τέτοιο θέμα! ” εγώ βασικά έχω την Global stable 7.1.9.0.0 .κατάλαβα θα περιμένω να έρθει το μήνυμα για ξεκλείδωμα και μετά θα στείλω για να μου πείτε ακριβώς τα βήματα μη το brikarw ( όπως το hongmi δεν έμπαινε recovery τοτε τι είχα τραβήξει ).Ευχαριστώ φίλε. ..

• Καλησπέρα παιδιά. ...πριν μια βδομάδα πήρα και γω το note 3 pro από minideal .Για κακή μου τύχη ήρθε multi αφού τους το ζήτησα . Αλλά δε φαντάστικα οτι θα ήθελε τόση διαδικασία για να περάσεις άλλη rom (είχα συνηθίσει στο redmi hongmi).τέλος πάντον μέχρι να μου έρθει το λινκ για unlock προσπαθώνα το φέρω στα μέτρα μου.Όλα είναι οκ και δακτυλικό αποτύπωμα και κάμερα και σήμα φουλ 4g ....Το μόνο θέμα που έχω σκαλώσει είναι μου κάνει ένα κουλό πράγμα....Βάζω ένα τραγούδι για ringtone φουλ ένταση όλ…

• βασικα κατάλαβα...υπάρχει κάποιο βίντεο για λύσιμο?μόνο iphone έχω χειρουργησει.ευχαριστώ για την απαντηση.Απλα το μόνο που με προβληματίζει είναι γιατί μπορώ να κάνω backup από recovery σε αυτή την κατάσταση που είναι ...αλλά και restore στα καπάκια το ίδιο το backup.τι να πω.καλο πασχα παιδια

• Καλησπέρα παιδιά. Χρόνια πολλά και καλη Ανάσταση ναχουμε..Έχω ενα σοβαρό πρόβλημα... Πριν μία βδομάδα μου έπεσε κάτω το κινητό. (Εχει πέσει εκατοντάδες φορές κάτω στα 2 μιση χρονια που τοχω]Από τότε τρελλάθηκε..άρχισε τις επανωτες επανεκκινήσεις.μαύρη οθόνη.δοκιμασα reset factory.τίποτα. update rom από το εικονίδιο update αλλά και από recovery.πάλι τίποτα βγαζει σφάλμα.δοκιμασα restore παλιό backup Twpr τίποτα μου βγάζει σφάλμα.δοκιμασα flash tool.τίποτα .ολοκληρώνεται η διαδικασία αλλά τίποτα .…

• καλησπέρα παιδιά....έχω πάλι ένα πρόβλημα.... ξαφνικά σήμερα δε λέει να αναγνωρίσει το pc μου το κινητό .εχθές ήταν όλα ρολόι το αναγνώριζε κανονικά. τι μπορεί να έκανα?????ουφφφ