Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-71 από 71.
-
Χρηστες red rice
Μήνυμακάτοχος και γω του κόκκινου ρυζιού .με root και multi. από sar γύρω στο 0.67 κυμαίνεται. Μην ανησυχείς. με το note 2 πιο πολύ με πιάνει το κεφάλι μου
-
ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΡΥΖΙΟΥ
ΜήνυμαΜολις παρελαβα.το ξεψαχνιζω και τα λεμε σε 2-3 μερες. Στάλθηκε από το ONDA A9 Core4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Cr3ativ7: “Είτε με EMS είτε με SG οι πιθανές είναι με το μέρος σου. Αυτοί λοιπόν το στέλνουν με την ένδειξη δώρο αξίας 15$.αυτό το κάνουν είτε το πεις είτε όχι. Για τα ποσά αυτά λοιπόν δεν σταματάνε τα δέματα στο τελωνείο. Αντίθετα στις ταχυμεταφορές όπως DHL σταματάνε τα πάντα μιας και είναι υποψιασμένοι και ξέρουν ότι έχει κονόμα η υπόθεση. Sent from my MI 2S using Tapatalk” ωραια.οποτε επιλεγουμε ems για πιο γρηγορα;βεβαια εχω διαβασει πως πολλες φορες εχουν κανει τη πατατα και ε…
-
ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΡΥΖΙΟΥ
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ.μολις παραλαβω θα στειλω ακριβως τι φοραει το ρυζι και τι βλεπουμε
-
ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΡΥΖΙΟΥ
ΜήνυμαΑκομα και για μας τους ασχετους νομιζω πως πιο κατανοητα δε γινεται.απλα θελω να ρωτησω το εξης.πριν μια βδομαδα παρηγγειλα το δικο μου κοκκινο ρυζι.multi+root με ελληνικα.θα πρεπει να κανω ολα αυτα για τη "τελεια" λειτουργια του κινητου μου;να σημειωσω ειμαι ενας απλος χρηστης,internet,εφαρμογες κτλ.αν δεν τα κανω θα εχω προβληματα με ενημερωσεις updates...ευχαριστω
-
ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΡΥΖΙΟΥ
ΜήνυμαΕυχαριστούμε πολύ