Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
μετά από την αποτυχία αυτή κλείδωσε ο bootloader. Έκανα request για ξεκλείδωμα... =============== Νοε 26th 2016, 4:26am =============== Παράθεση από billis131994: “μετά από την αποτυχία αυτή κλείδωσε ο bootloader. Έκανα request για ξεκλείδωμα... ” Επίσης έχει κολλήσει στο logo mi.com και δεν κάνει κάτι. Βασικά απ ότι φαίνεται ούτε να κλείσω δεν μπορώ άμα πατήσω παρατεταμένα το power button κάνει απλά reboot, δεν απενεργοποιείται. Κάποια λύση για να γίνει τουλάχιστον λειτουργικό μέχρι να μου στεί…
-
Παράθεση από Nikos5150: “Παράθεση από billis131994: “όταν λες θα κλειδώσει; ” Πέρασαν ανεπίσημα την ανεπίσημη rom οι Κινέζοι και στα έστειλαν.Είναι φυσιολογικό να κλειδώσει ξανά ο bootloader με το πέρασμα μίας επίσημης έκδοσης.Αν θες να βάλεις μετά την ελληνική rom (xtrv),καλύτερα να προτιμήσεις να βάλεις τώρα μία china dev. Aν δε θέλεις ακόμα να βάλεις την ελληνική (xtrv),κατεβάζεις μία global stable και ακολουθείς τον παραπάνω οδηγό.Η global stable δεν έχει πλήρη ελληνικά,αλλά οπωσδήποτε είναι…
-
Παράθεση από Nikos5150: “Παράθεση από billis131994: “Απ ότι φαίνεται είναι ξεκλείδωτος ο bootloader, καλό ή κακό; ” Αν βάλεις official θα κλειδώσει και θα πρέπει να ξεκλειδώσεις με τον επίσημο τρόπο,όπως είναι το σωστό.(αν θες να ξεκλειδώσεις με τον επίσημο τρόπο θα πρέπει να εγκαταστήσεις china dev για μεγαλύτερη ευκολία) ” όταν λες θα κλειδώσει; Εγώ τώρα μπορώ να συνεχίσω για να φλασάρω την επίσημη ρομ;
-
(bootloader) Device tampered: false (bootloader) Device unlocked: true (bootloader) Charger screen enabled: true (bootloader) Display panel: OKAY [ 0.013s] finished. total time: 0.014s Απ ότι φαίνεται είναι ξεκλείδωτος ο bootloader, καλό ή κακό; =============== Νοε 25th 2016, 11:45pm =============== Παράθεση από Nikos5150: “Υπάρχουν και εκεί αυτές οι επιλογές Redmi Note 3 Qualcomm Latest China Developer Version Fastboot File Download Redmi Note 3 Qualcomm Latest China Stable Version Fastboot Fil…
-
Παράθεση από Nikos5150: “en.miui.com/download-301.html υπάρχουν 3 εκδόσεις με το ίδιο όνομα αλλά άλλη κωδική ονομασία:Hennessy,kenzo και kate. ” δεν κατέβασα κάτι ακόμα, αλλά στον οδηγό που μου έδωσες με πετάει εδώ για ρομ Xiaomi MIUI Official Forum και δεν μου έχει κάποια από αυτές τις εκδόσεις που μου είπες.
-
Παράθεση από Nikos5150: “Παράθεση από billis131994: “Εγώ τώρα τι μπορώ να κάνω; ” Υπάρχουν πολλές επιλόγές.Μπορείς να περάσεις μόνος σου official,μπορείς να περάσεις την ελληνική rom που χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι εδώ μέσα και είναι αξιόλογη! Για αρχή κοιτάς το καρτελάκι που είναι στην πλάτη του κινητού εάν αναγράφει την ημερομηνία 2015112 .Αυτό είναι το μοντέλο με κωδική ονομασία kenzo.Nα βεβαιωθούμε,ωστε να μη γίνει λάθος στη διαδικασία που θα ακολουθήσεις. Ξεκινάς να διαβάζεις και να κατε…
-
Παράθεση από Nikos5150: “Παράθεση από billis131994: “Εγώ τώρα τι μπορώ να κάνω; ” Υπάρχουν πολλές επιλόγές.Μπορείς να περάσεις μόνος σου official,μπορείς να περάσεις την ελληνική rom που χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι εδώ μέσα και είναι αξιόλογη! Για αρχή κοιτάς το καρτελάκι που είναι στην πλάτη του κινητού εάν αναγράφει την ημερομηνία 2015112 .Αυτό είναι το μοντέλο με κωδική ονομασία kenzo.Nα βεβαιωθούμε,ωστε να μη γίνει λάθος στη διαδικασία που θα ακολουθήσεις. Ξεκινάς να διαβάζεις και να κατε…
-
Παράθεση από Nikos5150: “Ανεπίσημη rom έχουν,με αυτή μου είχε έρθει και σε μένα. Οι contributors είναι διαχειριστές αυτής εδώ της σελίδας,όμως δε έχουν φτιάξει τη rom που έχουν τα κινητά που παρέλαβες,αφού όπως προανέφερα είναι ανεπίσιμη/πειραγμένη/fake/προβληματικη rom,όπως θες πεστο! ” Ευχαριστώ για την απάντηση. Εγώ τώρα τι μπορώ να κάνω; Προφανώς και θα ήθελα να έχω την official ασχέτως για το άμα έχει ή όχι ελληνικά.
-
Γεια σας παιδιά. Εχθές παρέλαβα 2 xiaomi redmi note 3 pro από το gearbest.com (προφανώς κινέζικο κατάστημα), ένα για εμένα και ένα για τον πατέρα μου. Από συσκευασίες και οπτικά, όλα ΟΚ. Ωστόσο όταν ενεργοποίησα το κινητό με έβαλε αρχικά να επιλέξω γλώσσα, στις οποίες συμπεριλαμβάνονταν και η Ελληνική πράγμα που μου έκανε εντύπωση γιατί απ ότι έχω διαβάσει έως τώρα είτε έχουν αγγλικά και κινέζικα, είτε και άλλες γλώσσες πλην όμως της Ελληνικής πάντα, για την οποία πρέπει να γίνει εγκατάσταση μια…