Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-50 από 50.
-
Θέματα... το ανθρωπάκι πάνω αριστερά ...Προσαρμόστε το θέμα..
-
Είναι επιλεγμένα όλα τα δικαιώματα, έκανα και εκκαθάριση αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Θα περιμένω την νέα Rom. Σε ευχαριστώ.
-
Καλημέρα. Έχω το Redmi pro με την τελευταία Rom. Το μόνο πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε είναι στον καιρό το μήνυμα "Αδυναμία εντοπισμού συσκευής" Όταν εγκαθιστώ άλλο πρόγραμμα καιρού εντοπίζει τα στοιχεία κανονικά. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος φίλος;
-
Παράθεση από gkalen: “@dimathio Βαλτη και θα καταλάβεις ... ” Μπράβο παιδιά υπέροχη δουλειά. Σας ευχαριστούμε.
-
Unlock redmi pro
ΜήνυμαΤελικά τα κατάφερα και το Redmi Pro έχει την Ελληνική Rom της κοινότητας. Μπράβο παιδιά η δουλειά που κάνετε είναι καταπληκτική.
-
Παράθεση από gkalen: “@dimathio Στην ουσία ενσωμάτωση της THUNDER .. Tις αλλαγές μπορεις να τις διαβάσεις ακριβώς από κάτω από το "ενσωμάτωση των Gkalen tweaks" ... ” Τις διάβασα αλλά δεν καταλαβαίνω τι αλλαγές έχουμε στη λειτουργία του κινητού. Σε ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία.
-
Όταν αναφερόμαστε σε ..Ενσωμάτωση των Gkalen Tweaks ...... τι είναι όλα αυτά; Μπορεί να μας τα εξηγήσει κάποιος... να μαθαίνουμε και εμείς οι μη σχετικοί.
-
Unlock redmi pro
ΜήνυμαΌχι δεν κατάφερα τίποτα. Κάπου διάβασα ότι πρέπει να εγκαταστήσουμε άλλη Rom που να υποστηρίζει το Fastboot.
-
Unlock redmi pro
ΜήνυμαΤο πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να μπω σε fastboot με τα πλήκτρα power και volume down για να προχωρήσω.
-
Unlock redmi pro
ΜήνυμαΚαλημέρα! Έχω το redmi pro και θα ήθελα να περάσω την Ελληνική rom. Πήρα έγκριση, αλλά όταν συνδέω το κινητό στον υπολογιστή να το ξεκλειδώσω το MIflashUnlock δεν το βρίσκει. Μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε