Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739

• Παράθεση από firedrake: “Καλημέρα! Βγάζοντας το Google One, επηρεάζει σε κάτι; Για παράδειγμα, αν βγάλεις το My Files (explorer) βγάζει προβλήματα στην επιλογή save as και την επιλογή φακέλων για αποστολή με viber και WhatsApp. Το κοίταξε κανείς; Θα ήθελα να το ξηλωσω, αλλά δεν θέλω να κάνω επανεγκαταστασεις.. ” Παράθεση από George Kaggelaris: “Δοκιμάστε και πείτε μου. Αν είναι έτσι θα πρέπει να το αφαιρέσω. ” Δεν έχω παρατηρήσει κάτι στο Google One κι αυτό ίσως οφείλεται στο γεγονός πως η μόνη …

• Καλησπέρα στην παρέα. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με την απεγκατάσταση του Facemoji Keyboard στις συσκευές μου. Σε Redmi Note 7 η διαδικασία κολλάει κατά την απεγκατάσταση, με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι σε force close του εργαλείου και φυσικά η εφαρμογή εξακολουθεί να είναι εγκατεστημένη. Σε Redmi Note 9 Pro μου εμφανίζει ένα failure και όπως και παραπάνω δεν απεγκαθίσταται τίποτα. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο κάτι παρόμοιο; Επίσης, υπάρχει στα μελλοντικά σχέδια του δημιουργού η δυνατότητα να…

• Αδέλφια μου ατσήδες πουλιά, στο Redmi Note 7 είχαμε απόλυτη επιτυχία, σε MI A3 που έχω βάλει στο μάτι θα έχουμε ανάλογα αποτελέσματα; Υποθέτω πως ναι, αλλά θα ήθελα και την απάντηση κάποιου που να το έχει δοκιμάσει σε Android One συσκευή.

• alvin 1983 καταρχάς σ' ευχαριστώ για την υπόδειξη, έχω δοκιμάσει ήδη το AdGuard με αξιόλογα αποτελέσματα. Στην παρούσα φάση, το μόνο "ενοχλητικό" της υπόθεσης ήταν οι διαφημίσεις της Xiaomi, πλέον η μόνη εμφάνιση διαφημίσεων συναντάται στους browsers που χρησιμοποιώ και θεωρώ πως το να τον εγκαταστήσω, μόνο πόρους θα μου τρώει και κατανάλωση μπαταρίας. Παρόλα αυτά, μιας και το έχω αγορασμένο, ίσως στο μέλλον να μου χρειαστεί, ποιος ξέρει...

• Τελικά είναι απίστευτο το τι μπορεί να βρει κανείς σ' αυτό το φόρουμ! Μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμβάλουν σε όλο αυτό που συμβαίνει, πραγματικά μας λύνετε τα χέρια! Στο ζουμί τώρα, το θέμα των διαφημίσεων στις ενσωματωμένες εφαρμογές της Xiaomi ήταν κάτι που προσωπικά με προβλημάτιζε πριν καν αγοράσω το Note 7, μιας και ο κύριος όγκος εφαρμογών που χρησιμοποιώ εγώ είναι paid εφαρμογές χωρίς διαφημίσεις. Μπαίνοντας σε αυτό το νήμα, ανακουφίστηκα τόσο πολύ, που μάλλον θα αποφύγω το ρουτάρισμα τη…

• Συγχαρητήρια στο δημιουργό! Μόλις το δοκίμασα και λειτούργησε άψογα!