Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.
-
Παράθεση από lallasgr: “Δοκίμασες να συνδεθείς σε αυτό με το λογαριασμό FB?? ” Ναι αναφέρει ''Invalid key hash. The key hash does not match any stored key hashes.Configure your app key hashes at'' και έχει ενα link του fb.
-
Καλησπέρα παιδιά και πολλά μπράβο!! Έχω την εξής απορία. Θα βγει κάποια στιγμή το firware μόνο του για κάποιον που θέλει να το εγκαταστήσει ας πούμε με το mi fit του γιατρού?? Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί σαν χρήστης είχα λογαριασμό μέσο FB και τώρα αναγκάστηκα και έκανα νέο mi account και σε αυτόν δεν μπορώ να συγχρονίσω τα παλιά δεδομένα.
-
Καλησπέρα σε όλους!! Επειδή με τη νέα αναβάθμιση του mi έκανε και εμένα τα δικά του και γύριζε σε Αγγλικά και πάλι, έχω κάνει ακριβώς οτι λέει ο οδηγός απεγκατέστησα και έβαλα το mi του γιατρού έβαλα το notify αφού έβγαλα το gadgetBrige και μετά έκανα αναβάθμιση στο firmware. Όλα καλά απλά τις ειδοποιήσεις τις βγάζει με greeklish ενώ όλα είναι στα ελληνικά. Αυτό το firmware το δούλευα και πριν κάνει update το ΜΙ και @@@ το σύμπαν και ήταν καλά. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει.... Γιατ…
-
Καλημέρα σε όλους!!! Ξαφνικά το band κάνει αναβάθμηση στο firmware. Και παρόλο που παιρνάω το ελληνικο και πριν δουλευε μια χαρά με το που συνδεεται στο app κάνει απευθείας update... Έχει κανείς ιδέα τι παίζει;