Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 54.

• Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από DevoRage: “Δεν άντεξα τελικά και έβαλα τη Resurrection Remix Rom 5.8.4 (Nougat 7.1.2) στο Kenzo . Καθαρή εγκατάσταση με Full Wipe (+ open gapps ARM64 7.1 mini) και το κινητό φυσάει, παρ'όλα αυτά θα τη δουλέψω μια βδομάδα για να την σκαλίσω και να δω επιδόσεις, μπαταρία, κλπ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από πλευράς παραμετροποίησης έχει απίστευτα πράγματα, ενώ με το google pixel launcher που έρχεται (σαν επιλογή) το αποτέλεσμα είναι πανέμορφο . Σε καμία των περ…

• Δεν άντεξα τελικά και έβαλα τη Resurrection Remix Rom 5.8.4 (Nougat 7.1.2) στο Kenzo . Καθαρή εγκατάσταση με Full Wipe (+ open gapps ARM64 7.1 mini) και το κινητό φυσάει, παρ'όλα αυτά θα τη δουλέψω μια βδομάδα για να την σκαλίσω και να δω επιδόσεις, μπαταρία, κλπ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από πλευράς παραμετροποίησης έχει απίστευτα πράγματα, ενώ με το google pixel launcher που έρχεται (σαν επιλογή) το αποτέλεσμα είναι πανέμορφο . Σε καμία των περιπτώσεων δε θα συγκρίνω με την πολυαγαπημένη miui…

• Παράθεση από takisfrag: “Θέλει καθαρή εγκατάσταση και πρόσεξε τα gapps που θα κατεβάσεις Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Λέγοντας καθαρή εννοείς wipe μέσα από twrp και μετά εγκατάσταση από το zip της Rom; Επίσης η Lineage rom ισχύει ότι έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας; Ένα search έχω κάνει κι έχει κρατήσει ώρες και βρίσκω συνέχεια καινούργιες Rom, όπως την Pure Nexus που λένε επίσης καλά λόγια

• Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από DevoRage: “Σας ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια, από τη μία σκέφτομαι να την περάσω να δω επιδόσεις και διάρκεια μπαταρίας από την άλλη Σεπτέμβριο θα έρθει και η MIUI 9 για το redmi note 3 οπότε μεγάλο το δίλημμα Πάντως αν προχωρήσω με Ressurection Remix θα γράψω εντυπώσεις εδώ ” Η resurrection remix είναι φοβερή και με split screen αλλά ίσως σε κουράσουν οι πάρα μα πάρα πολλές ρυθμίσεις που έχει για τα πάντα , εάν όμως σου αρέσει το ψάξιμο θα πάθεις πλάκα !!…

• Σας ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια, από τη μία σκέφτομαι να την περάσω να δω επιδόσεις και διάρκεια μπαταρίας από την άλλη Σεπτέμβριο θα έρθει και η MIUI 9 για το redmi note 3 οπότε μεγάλο το δίλημμα Πάντως αν προχωρήσω με Resurrection Remix θα γράψω εντυπώσεις εδώ

• Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω σε Xiaomi Redmi Note 3 Pro (Kenzo) για να εγκαταστήσω τη Resurrection Remix Rom έχοντας ήδη εγκαταστημένη την Aroma 7.5.25 XTRV Beta (με supersu root). Κάποιος που να είχε ή έχει τη συγκεκριμένη Rom να μου πει γνώμες (μπαταρία, επιδόσεις). Ευχαριστώ προκαταβολικά!

• Παράθεση από fog: “15% σε μια ώρα χωρίς να χρησιμοποιούμε το κινητό είναι θέμα. Να σημειώσω ότι με το ίδιο κινητό και την arΩma rom έχω 1-2% όλο το βράδυ και επειδή είμαι τεμπέλα δεν κλείνω καν wifi ή ότι άλλο τρέχω στη διάρκεια της μέρας. Το log αρχείο πρέπει να ζητήσεις να σωθεί και αν το έκανες, θα βρίσκεται μέσα στην sd κάρτα. ” Ειρήνη 15% με χρήση wifi και apps, το log αρχειο πάτησα να αποθηκευτεί και τώρα που μπαίνω στην sd card δεν το βρίσκω. Να πω επίσης ότι στην αρχή έκανα με βάση τον ο…

• Πάντως σε διάστημα 1 ώρας μου έχει φάει σαν ρομ 15% μπαταρία. Να πω ότι επέλεξα root με το Supersu για πρώτη φορά στο κινητό και οι εφαρμογές που εγκατέστησα είναι οι ίδιες που είχα πριν μειον κάποιες που δε χρειαζόμουν. @fog για προβληματική μπαταρία δε νομίζω γιατί χθες με την Stable πήγαιναν όλα καλά από πλευρά αυτονομίας. Δε βρίσκω και αυτό το log αρχείο από την εγκατάσταση που έκανα να ανεβάσω μήπως και κάποιος μπορεί να μου πει αν κάτι έκανα στραβα

• Παράθεση από zt654: “Απλα φίλε μου η aroma τρώει πιο γρήγορα την μπαταρία. Δεν είναι δικό σου θέμα. ” Απο θέμα αυτονομίας δηλαδή back to basics Για stable;

• Καλημέρα σε όλο το team. Τελικά χθες αν εξαιρέσω ότι μπέρδεψα την εσωτερική μνήμη με την sd card και έκανα backup την τελευταία (πάνε φωτογραφίες ) πέρασε μια χαρά η aroma. Ολα καλα κι όλα ωραία αλλά είναι λογικό που τρώει μπαταρία διαολεμένα; Να πω ότι με την προηγούμενη global 1% της μπαταρίας έπεφτε μετά από αρκετή ώρα, σε αντίθεση με τώρα. Έκανα κάτι στραβά;

• Παράθεση από kyrgeo1978: “@DevoRage τον αρχικό οδηγό σου τον έστειλα για να σε βοηθήσει στην αίτηση. Από εκεί και πέρα το επόμενο βήμα είναι να περάσεις την TWRP όπως σου είπε και η Κυρία Ειρήνη , και να ρίξεις χύμα μέσα την XTRV για να φλασάρεις. ” Ευχαριστώ μια ακόμη φορά για τη βοήθεια παιδιά. Μια ερώτηση SOS μιας και το κάνω τώρα live αφού το πρωί τσίμπησα το permission για unlock. Είμαι στο βήμα της εικόνας που έβαλα ως συννημένο. Αν θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση (δλδ κάπως σαν εργοστασια…

• Πρωί πρωί στείλαν επιβεβαίωση για το unlock από Κίνα μεριά Ερώτηση να εγκαταστήσω καλύτερα το twrp με τον τρόπο που περιγράφεται εδώ (μιας και προτείνεται σε περίπτωση προβλήματος με το flash της AROMA) ή να συνεχίσω με το αρχίκό οδηγό που έβαλε ο @kyrgeo1978;

• Παράθεση από kyrgeo1978: “@DevoRage αφού έκανες αίτηση παλιά για δοκίμασε να προχωρήσεις μπας και ξεκλειδώσει. Μην περιμένεις. ” Προσπάθησα μόλις αλλά δείχνει ότι έληξε ο κωδικός που μου είχανε στείλει

• Παράθεση από kyrgeo1978: “@DevoRage επειδή έχεις official global dev Rom (δεν έχει σημασία που δεν είναι official china dev) κάνε αίτημα για ξεκλείδωμα (δες εδώ) και στη συνέχεια προσπάθησε να ξεκλειδώσεις. Αν ξεκλειδώσεις πας εδώ. ” Τέλεια, μόλις έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader και είμαι στην αναμονή (στο παρελθόν που είχα ξανακάνει αλλά δεν το χρησιμοποίησα τελικά μου ήρθε σε μια μέρα ο κωδικός). Οπότε αναμένω και συνεχίζω μετέπειτα τα βήματα ως έχουν

• Παράθεση από kyrgeo1978: “@DevoRage κατά την άποψη μου (και των περισσοτέρων νομίζω εδώ μέσα) αξίζει. Το τι σου προσφέρει το ARΟΜΑ μπορείς να το δεις εδώ. Για το root πάτα πάνω στο λινκ (μπλε λέξη root) που σου βγάζει για να δεις τι σου προσφέρει. ” σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Όσον αφορά τώρα το installation, ξεκινάω αποκλειστικά με την AROMA ή θα πρέπει να εγκαταστήσω εκ νέου κάποια XTRV (να θυμίσω ότι δεν έχω πειράξει ποτέ το κινητό, οπότε κουβαλάει τη συγκεκριμένη ROM από τότε που το π…

• Καλησπέρα σε όλους σας και μπράβο για πολλοστή φορά για την προσπάθεια σας και τη βοήθεια που δίνεται σε όλους μας! Θα ήθελα να σας ρωτήσω με βάση τη ROM που έχω από τότε που πήρα το κινητό /Redmi Note 3 Pro Kenzo (δεν το πείραξα ποτέ, όσον αφορά το λογισμικό) αξίζει να μεταβώ στην ελληνική AROMA; Στην παρούσα ROM με τα τελευταία updates ανεβάζει εύκολα θερμοκρασία. Κι αν κάποιος μπορεί να παραθέσει αν δε βαριέται τα μπόνους που θα έχω μέσω root κλπ αν μεταβώ στην αλλαγή; Ευχαριστώ προκαταβολικά…

• Καλή επιτυχία σε όλους!

• @demakhs ευχαριστώ πολύ μεγάλε!

• @demakhs αυτό μου είπε κι ένας φίλος περι αυγών χαχαχα μια ερώτηση ακόμη επειδή το Mi PC Suite δε δουλεύει για το κλασσικό πρόβλημα που δεν αναγνωρίζει Marshmallow στο kenzo (βγαζει μήνυμα ότι πρέπει να το κάνω update ενώ το έχω κάνει) παίζει κάποιος τρόπος να κάνω backup όλο το κινητό; Γιατί όταν κάνω μέσω settings backup μου κάνει μόνο εφαρμογές κι όχι φωτογραφίες κλπ.

• Καλησπέρα σε όλο το φορουμ. Είμαι κάτοχος του Redmi Note 3 Pro Kenzo εδώ και 3,5 μήνες. Το κινητό το είχα πάρει από Vickmall με Official dev global Rom όπως μου είπαν (Παραθέτω εικόνα με πληροφορίες). Θέλω τη γνώμη σας αναφορικά με αλλαγή από την παρούσα Rom σε διαφορετική κατα κάποιο τρόπο Stable. Αξίζει να μετακινηθώ από αυτή που έχω ή να κάτσω στα αυγά μου Μετά το τελευταίο Update 7.2.16 δε μου δουλεύει καλά το mock locations (δεν εντόπισα ακριβώς γιατί αλλά δε μ δούλευε το Fake GPS ενώ πριν …