Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-54 από 54.
-
Καλησπέρα στο team, όλα καλά με το Redmi Note 3 Pro που έχω εδώ και 2,5 μήνες εκτός από το εξής: όταν προσπαθώ να ανοίξω το κινητό με δακτυλικό αποτύπωμα δεν πιάνει παρα μόνο να πατήσω μια on/off να ενεργοποιηθεί η οθόνη και μετά κανονικά ανοίγει με δακτυλικό. Το πρόβλημα το έχω από την αρχή που το πήρα. Κάποια λύση έχουμε γι'αυτό; Στοιχεία MIUI Version : MIUI Global 7.2.9 Beta Android Version 6.0.1 MMB29M
-
Καλησπέρα στο team, όλα καλά με το Redmi Note 3 Pro που έχω εδώ και 2,5 μήνες εκτός από το εξής: όταν προσπαθώ να ανοίξω το κινητό με δακτυλικό αποτύπωμα δεν πιάνει παρα μόνο να πατήσω μια on/off να ενεργοποιηθεί η οθόνη και μετά κανονικά ανοίγει με δακτυλικό. Το πρόβλημα το έχω από την αρχή που το πήρα. Κάποια λύση έχουμε γι'αυτό; Στοιχεία MIUI Version : MIUI Global 7.2.9 Beta Android Version 6.0.1 MMB29M
-
Χαιρετώ το φόρουμ. Σήμερα έκανα την αναβάθμιση σε miui global development 6.12.22 όλα καλά και ωραία μέχρι τη στιγμή που προσπάθησα να ανοίξω τα δεδομένα και δεν έπιαναν καθόλου ίντερνετ. Το κινητό xiaomi redmi note 3 pro. Τι λέτε να φταίει και τι μπορώ να κάνω για να έχω πάλι πρόσβαση στα δεδομένα;
-
Καλησπέρα, μια ερώτηση ήθελα να κάνω σχετικά με τη Rom που φοράει το Redmi Note 3 pro που αγόρασα πρόσφατα από vickmall (με ενημέρωσαν ότι θα φοράει την official dev global με greek & ota update). Το κινητό μια χαρά έκανε και update weekly. Παραθέτω screenshot με τα στοιχεια του τηλεφώνου (kenzo) για μια γνώμη αν χρειάζεται να αλλάξω ROM (μερικές φορές το δακτυλικό αργεί να πιάσει). Ευχαριστώ προκαταβολικά
-
Παράθεση από nflo: “Λογικά official είναι ειδικά αν κάνει και το update (το vickmall είναι γενικά εντάξει σε αυτά τα θέματα). Με αυτή τη ρομ έχεις ota updates ανα εβδομάδα, playstore και Ελληνικά μενού σε ποσοστό 90-95%. Επίσης με αυτή τη ρομ μπορείς εύκολα να κάνεις unlock τον bootloader (εφόσον πάρεις την άδεια) και να περάσεις μετά την Ελληνική ρομ αν θέλεις. ” Τέλεια, θα μείνω αρχικά με αυτή να το ξεψαχνίσω κι αργότερα το βλέπω και το πειράζω. Με τα ελληνικά κουλ είμαι μιας και θα το χρησιμο…
-
Χαιρετίζω την κοινότητα με τον κινέζο επίσημα σήμερα στα χέρια μου ! Εντυπωσιασμένος για την καλύτερη αγορά που έχω κάνει ποτέ σε κινητό,από όλες τις πλευρές design, miui, ταχύτητα τι να πω πραγματικά (Xiaomi redmi note 3 Pro 3gb έκδοση). Θέλω τα φώτα σας σχετικά με τα του android κλπ.Παραθέτω screenshot από τις πληροφορίες του κινητού. Η παραγγελία έγινε από vickmall (01/11- 14/11)με δωράκια θήκη, tempered glass και ακουστικά που ζήτησα. Όλα αυτά σε 14 ημέρες να χτυπήσει πόρτα σπίτι (άψογα όλα)…
-
Καλησπερίζω την κοινότητα, παραγγελία 1/11 από vickmall Xiaomi Redmi Note 3 Pro όλα κομπλέ με την παραγγελία εν αναμονή και σήμερα που τσέκαρα tracking number επιτέλους ο κινέζος άραξε Αθήνα με τα εξής: 2016-11-10 15:27 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2016-11-10 13:24RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2016-11-06 13:21SINGAPORE, SEND ITEM ABROAD Μπορούμε να πάρουμε καμιά γνώμη/πρόβλεψη για πότε θα τον έχω Θεσσαλονίκη (registered airmail SG Post) ;
-
Καλησπέρα κι από εμένα, πρώτο σχόλιο καθώς φρέσκος στο φόρουμ εν αναμονή Redmi Note 3 Pro που πετάει σήμερα με SG Post από Vickmall (άντε να περάσουν οι μέρες ). Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, στο site τους είχαν επιλογή για Rom και επέλεξα την Official Stable Global Rom(NO Greek language & OTA update), έκανα καλά; Θα χρειαστεί να την φλασάρω με την ελληνική ή το vickmall την παίρνει κατευθείαν από εδω; Να κάνω καλού κακού αίτηση στην Xiaomi για unlock; Ευχαριστώ προκαταβολικά