Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.
-
Εδώ και καιρό βλέπω στην πρώτη σελίδα ότι δεν έχει βγει ακόμα για Redmi PRO, γνωρίζουμε αν θα βγει καθόλου; Αν όχι αυτή τη στιγμή ποια είναι η πιο πρόσφατη stable για αυτή τη συσκευή;
-
Παράθεση από geoanto555: “Τόσο απλά..... Ακούς @demakhs @Skoylikis ” Την πέρασα την έκδοση που αναφέρω ποιο πάνω, δείχνει εξαιρετική δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα, το τηλέφωνο το έχω γεμίσει με εφαρμογές και πηγαίνει σφαίρα. Ευχαριστώ θερμά όσους με βοήθησαν να καταλάνω τη διαδικασία και να λύσω τα προβλήαμτα που δημιουργήθηκαν.
-
Παράθεση από geoanto555: “Δεν σου δίνει αποθηκευτικο χώρο στον υπολογιστή σο ” Έδωσε και έκανα copy τη ROM xiaomi.eu/community/threads/6-11-17.36184/ Πριν την κάνω install προχώρησα σε wipe (data, cache, delvich). Έγινε install έκανε reboot και περιμένω να γινει εγκατάσταση. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου!!
-
Παράθεση από geoanto555: “Πρώτα θα κάνεις ένα format data ,μετά reboot recovery και μετά δες αν όλα είναι οκ. wipe-format data ” Το πήρε κανονικότατα, όπως ακριβώς είπες, πρώτα format και μετά την επανεκκίνηση σε recovery και wipe. Είδα και το log το έκανε κανονικά, αλλά δεν το βλέπω να bootarei... Θέλω να μεταφέρω τη ROM στην εσωτερική μνήμη και δεν μπορώ..
-
προς το παρόν μετά την εγκατάσταησ του TWRP δεν ανοίγει το τηλέφωνο και μένει στο εικονίδιο της xiaomi. Μπαίνω στο TWRP και κάνω τα πάντα wipe μήπως και έχει μέινιε κανένα σκουπίδι, αλλα γράφει παντού Unaable to mount /data/media/TWRP/.twrps. Failed to mount data Failed to wipe dalvik Καμιά ιδέα; Υ.Γ. Αυτό που πρόσεξα ότι δεν γίνεται mount οι φάκελοι Data, MicroSDcard (δεν έχει κάρτα) και USB-OTG
-
Παράθεση από demakhs: “εγώ αν είχα το redmi pro τώρα, θα δοκίμαζα αυτήν: xiaomi.eu_multi_HMPro_V8.0.6.0.MHQCNDG_v8-6.0.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other από εδώ: MULTI - 6.11.17 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support για την οποία διαβάζω κάποια πολύ καλά σχόλια, μιας και η xtrv είναι σε πειραματικό στάδιο και αναφέρονται θέματα διάρκειας της μπαταρίας. ” Η προέλευση της ROΜ αυτής είναι ασφαλής; Να την βάλω; Την συσκευη μου θα την χρησιμοποιώ κυρίως για δουλειά και δεν …
-
Παράθεση από spideman3: “@stefosg Έχεις official rom. Μόλις έρθει η έγκρισή ακολουθείς αυτό τον οδηγό Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]. ” ...και μετά εγκατάσταση του TWRP; Υ.Γ. ...ειμαι και βιαστικός παναθεμα με!
-
Παράθεση από spideman3: “@stefosg Μέχρι να σε έρθει η έγκριση ανέβασε ένα screenshot από το about phone. Και κάνε έλεγχο αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή όχι Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ” Είναι κλειδωμένο το δικό μου, παραθέτω και τη φωτο. 20161201_224953.jpg
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από stefosg: “Account έχω κάνει, το αίτημα ξεκλειδώματος δεν λειτουργεί. Με βγάζει σε κινεζικο site και μετα χάνομαι, δεν βλέπω πουθενά τι πρέπει να συμπληρώσω για να ξεκλειδώσει... ” Αν θέλεις όμως να ξεκλειδώσεις πρέπει να την κάνεις την αίτηση.. ” ΟΚ, το κατάφερα να κάνω το αίτημα (μάλλον είχε θέμα ο υπολογιστής που χρησιμοποιούσα, μόλις άλλαξα έπεξε αμέσως). Έχω κατευάσει και το MI Flash Unlock και έχω και account. Ποια είναι τα επόμενα βήματα και τι πρέπει να κ…
-
Καλησπέρα και απο εμενα. Κατοχος και εγω απο σήμερα αλλα δεβ εχω βγαλει ακρη ακόμα. Ουτε συγχρονίζει σωστα το gmail μου ουτε η ρομ εχει ελληνικά. Φοραει MIUI 8.1 (8.1.2.0 MHQCNDI) ANDROID VERSIO 6.0 MRA58K. Δεν εχει ελληνικα μονο αγγλικα και κινεζικα και ειναι κλειδωμένο. Δεν εχω ιδιαιτερη καψα να τα βλεπω ελληνικα αρκει να μπορω να γραφω και να διορθώνει. Αν και τα εχετε πει αρκετές φορές είμαι σίγουρος ποια ειναι τα βήματα που πρεπει να ακολουθήσω ωστε να παίξει; Επισης οι ρομ που βαζουμε ενημ…
-
Account έχω κάνει, το αίτημα ξεκλειδώματος δεν λειτουργεί. Με βγάζει σε κινεζικο site και μετα χάνομαι, δεν βλέπω πουθενά τι πρέπει να συμπληρώσω για να ξεκλειδώσει...
-
Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά για την ερώτηση (που σίγουρα την έχετε διαβάσει πολλάκις). Από σήμερα έχω μία Redmi PRO Android version 6.0 MRA58K - MIUI 8.1 (Stable 8.1.2.0 MHQCNDI) και προσπαθώ να καταλάβω τι πρέπει να κατεβάσω και τι να κάνω για να περάσω την ελληνική ROM. Αν κατάλαβα καλά πρέπει να βάλω το TWRP (και δεν έχω βγάλει άκρη με τις οδηγίες) και μετά να κάνω εγκατάσταση της ROM αυτού του θέματος. Θα μπορούσε κάποιος να με κατατοπίσει για τη σειρά που πρέπει να γίνουν οι όποιες ενέργειες…