Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 273.
-
Παράθεση από Ustramator: “Παράθεση από Miyagki: “@Ustramator το δέμα έχει σταλθει με dpd... ” κι εμένα το ίδιο, 7/6, δεν έχω αλλαγή κατάστασης από τότε. ” ρε συ εμενα ακομα να γινει ανανεωση στην αποστολη. εχω παραγγηλει το κινητο 7 του μηνα. Ακομα λεει Your parcel is on its way. Το δικο σου; =============== Ιουν 15th 2017, 10:59pm =============== Παράθεση από lafazanidis: “άρα τελικά φταίει η sim της cosmote. H wind είναι η σύνδεση και η cosmote what'sup...πήρα το νούμερο από έναν φίλο.πηγαμε σ…
-
Magic WormHole
Μήνυματσιμπα το και μην φοβασαι τιποτα
-
Παράθεση από Gkontos10: “Παιδιά από που τα παραγγειλατε τόσο φτηνά (385) το ποιο φτηνό που βρήκα στα site ειναι415 ” Φίλε θα ψάχνεις τιμές μέσω kimovil. Com εκεί μέσα βάζουν πόλλοι εκπτωτικα κουπόνια. Να το ελέγχεις κάθε μέρα. Αλλά δεν ήταν για μέρα όπως λέει ο φίλος ήταν για 3.εγω βέβαια έχω πιστωτική και το τσίμπησα με την μια. Να πω όμως ότι το κουπόνι ισχύει ένα για κάθε λογαριασμό για μια συσκευή.
-
Παράθεση από prekasg: “Μολις μου ηρθε μηνυμα απο το Paypal οτι We have concluded our investigation into your case and have decided in your favor. We were able to recover 175.53 EUR and this amount has been credited to you. Please allow five business days for this adjustment to be posted. Ηταν η αγορα απο τον al capone της κινας Duang Bong πως λεγεται τελοςπαντων αυτος που αντι για τηλεφωνα εστελντε καλωδια ... ” Είσαι σε καλό δρόμο.. Απο δευτέρα θα έχεις refund ποσταρισμένο στην λίστα με τις κιν…
-
Παράθεση από sso: “@Miyagki εσένα σου ζήτησαν τίποτα βίντεο η φωτο; ” Μπα οχι.. εγώ εκανα απευθειας claim. το paypal αναφερει οτι εαν δεν απάντησει ο πωλητής εντός 10 ημερών παίρνεις refund. εε έτσι και έγινε.. βέβαια έλαβα και αυτό το email στο οποια η Paypal αφηνει καποιο υπονοουμενο που δεν εχω καταλάβει; Dear Athanasios We have concluded our investigation into your case and have decided in your favor. We were able to recover $359.99 USD and this amount has been credited to you. Please allow …