Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 273.
-
Παράθεση από yliko: “περί duangtop πόσο θα είναι στην τελική το τελωνείο ρε παιδιά αν η αγορά του MI6 έγινε με 250euros? δεν θα αξίζει και πάλι η αγορά? το θέμα είναι να έρθει αληθινό τηλέφωνο...γιατί αλλιώς σας βλέπω όλους μαζί να φωνάζετε... Φρουράααα...Φρουράααα... url ” Εγω παντως ειδα την τιμη του να κατεβαινει 30ευρω σε 3 μερες απο την στιγμη που το πηρα.. και μου την εδωσε στα νευρα τωρα...!!! Εγω το πηρα 342
-
Εγώ αγοράσει πολλές φορές με DHL με πραγματική αξία πάνω από 100€ και δηλωμένη κάνα 20αρικο ποτέ δεν πέρασαν τελωνείο. . Επίσης έχω πάρει δέμα με DHL με δηλωμένη αξία 102€ και πλήρωσα καπάκι εκτελωνισμό αλλά 140. Θέλω να πω ότι ίσως εάν χειριστεί σωστά το θέμα με την τιμή θα περάσει άνετα γιατί είναι και μικρό το δέμα. Bodai εννοείτε ότι κάνω πλάκα. . Εάν κατάλαβες από το ύφος που το έγραψα. .
-
"12disforall" Παιδες Νεα υποτιμηση.. Να πω την αληθεια εγραψα και 15disforall και μου εγραψε this coupon is not valid yet... Σαν να μου λεει .. περιμενε λιγο ακομα θα γινει και αυτό..Εχω την εξης προταση.. Εμεις που παραγγείλαμε απο τον duang και θα παραγγείλουμε (γιατι οτι και να πουμε η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια..) ετσι και παει κατι στραβα και φαμε τελωνειο και δεν παρουμε τα φραγκα πισω, να κλεισουμε ενα μαγαζι για ένα 24ωρο και να κλαψουμε την μοιρα μας ολοι μαζι..
-
Παράθεση από makis1024: “Ο fastcardtech δεν είναι σεσημασμένος πουλάει refurbished και εις γνώσιν του, παραγγέλνει όποιος παραγγέλνει κινητό από εκεί. Ο καινούργιος δεν ξέρω τι κάνει με τέτοιες τιμές. Δώσε μου όλα τα στοιχεία γιατί πουλάς φθηνότερα από τους άλλους και εγώ αποφασίζω να αναλάβω το ρίσκο, μην μου πουλάς refurbished για καινούριο όμως. Για το mi 5 που έστειλε αντί του mi 5s που πλήρωσες δεν απαίτησες τα λεφτά σου πίσω, η paypal δεν σε δικαίωσε; ” Ναι ρε συ.. το γράφω κιόλας.. Απλα ε…
-
Παιδιά εγω παρεγγειλα το mi6 απο το duang με free shipping.. Δεν ειχα δει ότι η επιλογή Eu express ειναι tax free και δεν την επέλεξα.. Τώρα για να δούμε τι θα στήλει.. Μέχρι πριν μπώ δεν είχα αγχος.. διαβασα μερικά post και με αγχώσατε.. Πέρα απο αυτό να πω και την δικά μου εμπειρία.. Εχω παραγγήλει 3 κινητά απο το fastcardtech.. σε όλα έιχε κανει λάθος.. με το κορυφαίο να έχω παραγγηλει το mi5s και να παραλαμβανω το Mi5 και το κερασάκι στην τουρτα να έχει κανει μια ανατίμηση το Mi5 20usd παραπ…
-
Κοιτα στην 1η σελιδα σε αυτό το θέμα ίσως η απαντηση μου δωσει λύση στο προβλημα σου. Εχει καποια βηματα να ακολουθησεις.. παντως εγω απο τότε το δουλευω μια χαρα..
-
καθομαι σε αναμενα καρβουνα...
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαναι ναι.. παρελειψα απο την βιασυνη να διαβασα το "με" =============== Απρ 16th 2017, 2:54pm =============== Παιδια δεν περασαν 24ωρες και το κινητο πηρε εγκριση για να το ξεκλειδωσω οπως και το εκανα.. το επομενο βημα πιο ειναι;
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ..:)
-
ΜήνυμαΓεια σας και παλι.. Εχθες εβαλα σε κινητο redmi 4 pro την κινεζοαγγλικη stable εκδοση της xiaomi (Miui 8.2 stable) Η ερωτηση μου ειναι η εξης.. Επειδη θελω να βαλω την ελληνικη rom διαβασα στον οδηγο οτι πρεπει να βαλω την developer Ισχυει αυτο; η μπορω να προχωρησω την διαδικασια ξεκλειδωματος του bootloader με την εκαστοτε stable που εχω. Επισης διαβασα οτι η developer rom ειναι Prerooted. Εαν βαλω την developer δεν μπορω να βαλω την ελληνικη μεσω twrp αφοτου το εγκαταστησω; η θα εχω καποιο πρ…
-
Boot loop σε redmi 4 pro
ΜήνυμαΕχω το redmi 4 pro. Την εχω κανει την διαδικασια στο Mi5 μου, νομιζω την θυμαμαι.. καλα η ελληνικη ειναι φοβερη.. 0 προβληματα.. θα παρω πρωτα την εγκριση του κατοχου και θα προχωρησω εαν ειναι παραπερα.. Πραγματικά η βοηθεια σας ηταν πολυτιμη ειδικα με το κινεζικο Miflash δεν θα πηγαινε το μυαλο μου καν.. ας σβησει καποιος το Post νομιζω οτι ειμαι κομπλε προς το παρων..
-
Boot loop σε redmi 4 pro
ΜήνυμαΤελικα εβαλα την Miui 8,2 stable μεσα.. αλλα δεν εχει ελληνικα.. Μπορω με τον ιδιο τροπο να βαλω μεσα με ελληνικα;
-
Boot loop σε redmi 4 pro
Μήνυμαedit Πατησα το κοκκινο κουμπι στην τριτη επιλογη αλλα απλα το κινητο κληνει ναι ανοιγει στιγμιαια..δλδ σαν να ξεσυνδεετε για λιγο οταν το εχω σε recovery mode. Μαλλον εχει κρασαρει για τα καλα. εχω παει MIUI ROM for Redmi 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Και κατεβαζω rom. αυτη εχει ελληνικα μεσα;
-
Boot loop σε redmi 4 pro
ΜήνυμαΤελικα αλλαξα pc γιατι απο οτι καταλαβα δεν μπορουσε το κινητο να συνδεθει με το Pc.. εβαλα παλι το κινεζικο Pc suit Και πρεπει να συνδεθηκε.. πατησα το κουμπι που εβαλες πιο πανω επελεξε μετα την δευτερη επιλογη αλλα μαλλον αυτη ειναι για εγκατασταση rom γιατι με βαζει να επιλεξω αρχειο ota. η πρωτη απο οτι διαβασα βαζει την chinse rom και εμεινε η τριτη και η τεταρη. ..πατωντας την τριτη με βγαζει ενα δευτερο πινακα με κατι κοκκινα κινεζικα γραμματα.. η τεταρτη σαν να κληνει το κινητο κατι τετ…
-
Boot loop σε redmi 4 pro
Μήνυμαεαν εννοεις αυτο το παταω και δεν κανει τιποτα