Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 273.

• Boot loop σε redmi 4 pro

Miyagki - - RedMi 4 PRO (Markw)

Μήνυμα

το κινητο ειναι σε κατασταση recovery mode και το εχω συνδεμενο με το Pc

Μήνυμα

εβαλα την κινζικη με βγαζει ενα θαυμαστικο σαν σφαλμα ειναι αυτο;

Μήνυμα

Δεν μπορω να συγχρονιστω με το pc suite γιατι;

Μήνυμα

Συγνωμη την στιγμη που το εκανα ειδα μονο redmi 4.. Εχω τωρα κατω το κινητο και δεν βγαζω ακρη.. ειδα μια λυση στο youtube μεσω Mi account αλλα δυστηχως το κινητο δεν εχει δηλωθει. εχω μονο λογαριασμο mi. Νομιζω ενα factory reset θα τα διορθωσει ολα.. αλλα και αυτο στην xiaomi δεν ειναι κατι απλο. nasdriver τελικα το αλλαξα στα αγγλικα.. το μενου λεει recovery download fastboot και τα αλλα ειναι test μικροφωνου και διαφορα αλλα..

Μήνυμα

παιδια μπηκα στο recovery mode αλλα τι να πατησω για να κανω factory reset?

Μήνυμα

Source Code (1 line)

• Προβλημα στη συνδεση με mi band 2

Miyagki - - Mi Band

Μήνυμα

οχι δεν άλλαξα κινητό.. όλα αυτά είναι δοκιμασμένα σε Μι5 με περασμένη την ελληνική rom 8.1.1 stable.. Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να το συνδέσω άλλου γιατί βαριέμαι την όλη διαδικασία...

• Θα συμβουλευω την παριμοια "η περιεργεια σκότωσε την γατα :D" και δεν θα το πειραξω.. Εκτός εαν βγει το android 8 oreo STABLE τότε βλεπουμε Και εάν είναι οπως τα λεω..

Miyagki - - Mi Band

Μήνυμα

Καταρχάς να σημειωσω το εξής. μου έχουν πει οτι για πρώτη φορά σε καποιες περιπτώσεις δηλαδή θα πρέπει να έχεις ανοιχτό το gps προκειμενουν να γινει η συζευξη, εφόσον γινει η συζευξη δεν χρειάζετε ξανά να το έχεις ανοιχτό. Σε εμένα ούτε αυτό πετυχε. Εδώ μπορείτε να δείτε το οδηγό που βρήκα απο το forum της xiaomi. Θα τα αναλυσω πιο απλουστερα. 1) κατεβαζουμε την εφαρμογη Bluetooth 4.0 Scanner (ζητάει να έχουμε ανοιχτο gps) 2) Παιρνουμε την Mac address του mi band μας (Καλό ειναι να την σημειώσου…

Miyagki - - Mi Band

Μήνυμα

εεεε νομίζω ότι ο τίτλος του θέματος τα λέει όλα χωρίς παρεξήγηση..

• Υπαρχει καποιος λογος να βαλω Nougat ενω ολα δουλευουν ρολοι με την 8,1,1,0 stable ? (Ρωτάω δεν το λέω ειρωνικα)

Miyagki - - Mi Band

Μήνυμα

Σημερα παρελαβα το Mi band 2 μου εχω και εγω προβλημα.. βρηκα μια προχειρη λυση στο ιντερνετ αλλα ειναι να γελαει ο κοσμος... Τι μπορει να φταιει;

• Πουλάει ένας στο Insomnia Ολόκληρο με χαλασμένη μητρική δες εδώ πες του ενα 50αρικο και πολλά του είναι..

• Εγω το παρελαβα με αγγλοκινεζικη rom.. Οπότε έπρεπε να τα κάνω.. αλλιώς ούτε καν..

• Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από Miyagki: “Γεια σας θελω να κανω root στην συγκεκριμενη rom (xiaomi-miui-hellas-6.0_gemini_V8_Stable-V8.1.1.0) που εχω βαλει στο mi5 μου.. Καποια βοήθεια; ” κατεβασε το supersu περασε το στο κινητο μπες στο twrp και φλασαρε το ” Το ξεφτιλισαμε και παλι... Αψογος..!!! ευχαριστω

• Γεια σας θελω να κανω root στην συγκεκριμενη rom (xiaomi-miui-hellas-6.0_gemini_V8_Stable-V8.1.1.0) που εχω βαλει στο mi5 μου.. Καποια βοήθεια;

• TWRP σε Mi5

Miyagki - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Οταν παρεγγειλα εγω το mi5s το mi5 ειχε 198€ τωρα το ξεφτελισαν..

• TWRP σε Mi5

Μήνυμα

Θα σου προτεινα να το αγορασεις απο fastcardtech μιας και νομιζω οτι ειναι φθηνοτερο απο εκει.. και επισης το συγκεκριμενο site εχει την επιλογη αποστολης με sfexpress (περιπου 8usd μεταφαρικα) Εαν και εγω επελεξα και πληρωσα να αποσταλλει με postNL αυτοι το εστειλαν με την Sf. Οπου εμενα μου ηρθε σε δυομιση εβδομαδες και με την αcs στο σπιτι μου και το δεμα πηγε μεσω Γαλλιας.. Ουτε ελτα ουτε αγχος τελωνειων ουτε τιποτα. Να πω και το κακο ειναι οτι παρεγγειλα και πληρωσα mi5s και μου εστειλαν Mi…

• οχιιιιιιι αλλοοοοοοοοο κουμπιιιιιιιιιι στην μεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη. φτανει το χορτασαμε...

• Εγκατασταση Rom [SOLVED]

Μήνυμα

Δεν μου ηρθε τιποτα.. απλα μπηκα στο προγραμμα και προχωρησε.. λογικά πρεπει να εγινει αυτο που ειπε ο φιλος παραπανω.. λογο Wind εφαγε καποιο κολλημα.. who cares... αφου εγινε η δουλεια μου... =============== Ιαν 16th 2017, 9:15pm =============== Nα ρωτησω η συγκεκριμενη rom Που εβαλα ειναι rooted? και εαν δεν ειναι πως την κανω?