Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-273 από 273.
-
Εγκατασταση Rom [SOLVED]
Miyagki - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμαεβαλα αυτην.. την τελευταια stable που ειδα.. Screenshot_20170116194846652_com.and.png
-
Εγκατασταση Rom [SOLVED]
Μήνυμακαι τι κανω τωρα; =============== Ιαν 15th 2017, 9:44pm =============== Τελικα το ξεκλειδωσα.. δεν μου ηρθε το μυνημα οπως ειπες.. απλα εκανα log ing στο miunlck και παω στο επομενο βημα... καμια διευκρινηση για το επομενο βημα; =============== Ιαν 15th 2017, 10:54pm =============== Το εκανα.. παρακαλω να κλησει το θεμα
-
Εγκατασταση Rom [SOLVED]
ΜήνυμαΕχω Q οπου ουσιαστικα παιρνω σημα απο wind.. Γιατι μπορω να ξεκλειδωσω χωρις εγκριση απο xiaomi? Ρε πιαδια οταν ειχα lg εκανα root μεσω adb εβαλα superuser μετα την twrp και μετα rom και τελος... Εδω πολυυυυ ιστορια μιλαμε... :p
-
Εγκατασταση Rom [SOLVED]
ΜήνυμαΕΡχετε sms στο κινητο μου ετσι; η θα μου ερθει μυνημα στο mi account? =============== Ιαν 15th 2017, 5:09pm =============== Ακομα δεν μου ηρθε τιποτα... Μηπως πρεπει να κανω καμια αλλη κινηση;
-
Εγκατασταση Rom [SOLVED]
ΜήνυμαΠως θα το καταλαβω θα μου ερθει καποιο μυνημα; η πρεπει να το ψαξω μονος μου.. και εαν ερθει πως θα μου ερθει;
-
Εγκατασταση Rom [SOLVED]
ΜήνυμαΚαλησπερα.. μετα απο το λαθος που εγινε και δεν μου εστειλαν το Mi5s και μου εστειλα το mi5 πρεπει να περασω και σε αυτο την ελληνικη rom.. Το πρωτο βημα το εκανα και ειδα οτι εχει κλειδωμενο bootloader.. Ποιο ειναι το δευτερο βημα; θελω να περασω την rom και θα μεινει αυτη για μια ζωη... η οσο αντεξει το κινητο..:P οσο πιο απλα γινετε γιατι θα δωθει σε αρχαριο.... (οχι εγω πως ειμαι εμπειρος..) =============== Ιαν 11th 2017, 9:01pm =============== Εκανα αιτηση για να ξεκλειδωσω το bootloader.. …
-
Κάτοχος Mi5s
ΜήνυμαΝαι ολα κομπλε.... Εγινε αγορα με Paypal οποτε ηθελε δεν ηθελε..απλα πρεπει να περασω τωρα την rom σας...και αγχωνομαι...
-
Κάτοχος Mi5s
ΜήνυμαΆψογος.. αναμένω λοιπόν την συσκεή... (μπορει να πιασω και 2 εβδομαδες..) . Καλές γιορτές σε όλους σας.. =============== Ιαν 11th 2017, 2:07pm =============== Καλη χρονια σε ολους.. Το κινητο μου ηρθε.. αλλα τα βληματα εστειλαν το mi5.. οποτε θα απευθυνθω εκει.. για το πως θα βαλω την rom σας..
-
Poll για request στη Xiaomi σχετικά με ενσωμάτωση sms mod 160 χαρακτήρων στις official roms
Miyagki - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΗ αληθεια είναι οτι είχα να στείλω sms αρκετό καιρό... Αλλά τώρα ένα μαζικό που έστειλα..(Χρόνια πολλά και καλές γιορτές με υγειά) το χώρεσε...:P
-
Κάτοχος Mi5s
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην κοινότητα.. Σε λίγες μέρες θα είμαι κάτοχος ενός Mi5s.. Βρήκα και αγόρασα τo κινητό με την official Rom με σκοπό να βάλω την stable Xtr. Ξεκινώντας.. τα έχω χάσει.. Brick/Unbrick ξεbrick.. εχω μπερδεψει τα αυγα με τα πασχάλια.. εαν και το Lg G3 Που είχα προδιετιας το έιχα ξεφτίλισει. Θα ήθελα την βοήθεια με βήμα προς βήμα να με καθογησει τι πρεπει να κανω... Καταρχάς να ρωτησω πριν μπω στην διαδικασία αυτή. Μηπως ειναι καλύτερα η πιο ασφαλές (δεν ξερω εαν υπαρχει και η δυνατότητα)…