Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 273.
-
Εμένα πάντως φίλε έπιασε με την Τρίτη φορα όπου και έβαλα την 2ο Twrp Και επέλεξα Αρωμα.. Παρεπιπτόντος στην Oreo όπου το δουλευω εδω και μια εβδομάδα είδα πολυ καλύτερη διαχειριση της μπαταρίας με βγάζει περιπου μισή μέρα παραπάνω με την ίδια χρήση και πλεόν δεν εχω κρασαρίσματα σε κάποιες εφαρμογές που έιχα.. Αυτό που με στεναχωρεί απο πάντα σε καθε νεο update ότι δεν υπάρχουν αλλαγές στο Interface.. Θα μου πεις βάλε ενα launcher.. Απαντώ : Δεν θέλω να βάλω το θέλω εργοστασιακό
-
Σε αυτό έχεις δίκιο και καταντάει κουραστικό. Εγώ είχα πήσει το αφεντικό μου να πάρει το mi5 και από τότε έχει αλλάξει 3 κινητά μόνο xiaomi. Προτείνω ο @MIUI_ART να βγαλει ένα τραγούδι να το έχουμε μόνο όσοι είμαστε στο forum.. Για να αραιώνουμε και λίγο πάλι..
-
Εντωμεταξύ είχε πολύ φάση. Όταν είχε πρωτοβγεί to wireless charging άκουγα κάτι συζητήσεις ξέρεις " θα κάθεσε στο κρεββάτι θα παίζεις παιχνίδια θα βλέπεις ταινιες και θα φορτίζει το κινητό από απόσταση" και έλεγα.. Πηγαμε ξαφνικά τόσο μπροστά; Αλλά όλοι όταν είδαν τι έστι ασύρματη φόρτιση γελούσαν και οι πέτρες. Και ακόμα γελάνε
-
Παιδιά πήγαινα από τις ρυθμίσεις για αυτό δεν έκανε τίποτα.. Με ενημέρωσαν μόνο από την εφαρμογή της αναβαθμισης
-
Γειά σας εγώ εγκατέστησα το zip για stable έκδοση έκανα reboot εκκαθάριση δεδομένων και δεν δουλευει η αναβάθμιση από τις ρυθμίσεις.. Τι κάνουμε τώρα; έχω Android 8
-
Προς ενημέρωση των χρηστών για εγκατάσταση σε MI6 εμένα πέρασε την 3η φορα . Δηλαδή επαναλάβα όλα τα βήματα 3 φορές ακριβώς και μετά μπήκε η rom. Για κάποιο λόγο δεν μου γινόταν καν η εγκατάσταση. Πήγαινε στο 100% έκανα reboot μετά format data και πάλι μετά το reboot επέστρεφε πάλι στο twrp. Έπιασε με το recovery 2.Καλη υπομονή σε όσους το επιχειρούν.
-
Παιδια καλημερα.. Ακολουθω βημα βημα τις οδηγιες για Mi6 με το recovery1 και δεν μου κανει καν την εγκατασταση της ROM δειχνει οτι ολοκληρωνετε κανονικα αλλα με το reboot επιστρεφει παλι στο twrp επειδη δεν υπαρχει λογισμικο μεσα στην rom.. ΤΙ κανω; Να σημειωσω πως κανω εγκατασταση την StaBle Oreo
-
Εαν δεν μπορεις να συνδεθεις οπως και πολλοι αλλοι ακολουθησε τις οδηγιες που μπορεις να τις βρεις στις αρχες του θεματος
-
Διαθεσιμο σε 5 χρωματα αλλα παντα onstock μονο το μαυρο
-
Προς ενημερωση του forum αγορασα μια οθονη αυτοκινητου αππ το lighginthebox 70 ευρω μαζι με τα μεταφορικα 90ευρω γιατι πηρα express πληρωσα τελωνειο 50ευρω μου τα επεστρεψαν ειχε πρπβλημα η οθονη την επεστρεψα πολωνια γιατι εχουν αποθηκη επιστροφων για τους πελατες της ευρωπαικης ενωσης μονο με 10ευρω με ελτα και σημερα μου εστειλαν μυνημα πτι θα με κανουν refund το ποαο της οθονης. Δλδ ποσο πιο ευχαριστημενος να ειναι ενας πελατης με τετοια εξυπηρετηση. Ουσιαστικα εχασα μονο 20ευρω και αυτοθ εχ…
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΤελικα πηρα ενα απο την nova μου το χρεωααν 5 ευρω με την αποστολη... Το δικο τους δλδ. Πιανω 1 γραμμη σε αποσταση 10 μετρων.. Γελανε και οι πετρες.. Το καλο ειναι πτι διακοπηκαν οι επανκινησεις. Θα τσιμπησω το mi router θα το βαλω στο σαλονι διοατι εχω τραβηγμενη γραμμη.Τι λετε;
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΚαταλαβα. Οποτε θα πρεπει να παρω ενα καινουριο απο forthnet Γιατι εχω αρκετες αποσυνδεσεις και προβληματα κατα την συνδεση. Με ειπαν να λλαξω γαιτι ειναι παλιο και εφοσν δεν χαλασε πρεπει να το πληρωσω.
-
ΜήνυμαΓεια σας θα ηθελα να αντικαταστησω το παλιο μου router thomson tg585 της forthmet με το συγκεκριμενο. Μπορω να το κανω;