Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 273.
-
Τιποτα φιλαρακι.. Ευχομαι να το χαρεις
-
Πρόβλημα με Rom 8.21
ΜήνυμαΝαι επρεπε να βαλω τα Nano γιατι τα mini ηταν αρκετα μεγαλα και ειχα apps που δεν χρειαζονται καθολου.. Τελικα για τι; xiaomi εφαρμογες υπαρχει κανενα zip?
-
@derveni' Δλδ ρε φιλε εμ σου λυσαμε το προβλημα με το κινητο εμ μας την λες κιολας για το πινακακι?? Χαχαχα Εαν γινω vip θα εξαφανιστει?
-
Ρε παιδια σε καθε κλικ που κανω εμφανιζετε το πινακακι του Vip. Sorry παιδες με εχει εκνευρισει..
-
Πρόβλημα με Rom 8.21
ΜήνυμαΕυχαριστω για ολα και την βοηθειας σας. Solved!!!
-
Πρόβλημα με Rom 8.21
ΜήνυμαΛοιπον παιδια το εβαλα το google play apk αλλα μετα την 100% επιτυχης εγκαταστααη δυστηχως κρασαριζε η εφαρμογη.. Λεω κατσε να κανω μια επανεκινηση και βλεπω ξαφνικα την επιλογη για το bootloader το οποιο δεν υπηρχε μεχρι προχθες..Εκαναν reboot παλι crash Και ετσι εβαλα απο zip το mini google play απο το twrp. Παλι καλα. Τωρα να ρωτηαω κατι αλλο. Υπαρχει σε zip της xiaomi οι εφαρμογες;Το mi account κυριως Edit: Πιαδια η Ressuraction Remix για το MarkW τα σπαει.. Το κινητο πυροβολαει. Η Rom ειναι…
-
Ωραιο αλλα γιατι καποιος να μην παρει το mi7 αφου και τα δυο θα ειναι ολο με οθονη.
-
Πρόβλημα με Rom 8.21
ΜήνυμαΟκ θα το δοκιμασω και αυτο και θα ξαναποσταρω
-
Πρόβλημα με Rom 8.21
ΜήνυμαΔεν με βγαζει κανενα σφαλμα. Το twrp περναει κανονικα με fastboot flash recovery αλλα μετα δεν μπαινει στο twrp. H Rom που εχω βαλει ειναι πεντακαθαρη δεν εχει τιποτα απο λογισμικο xiaomi τις βασικες λειτουργιες. Μηπως αυτο θα με εμποδισει για την εγκατασταση των gapps με τον οδηγο που προανεφερες;
-
Πρόβλημα με Rom 8.21
ΜήνυμαΚαταρχας μιλάω για το note 4 Pro Marw μιας και έκανα ποστ εδώ. Πριν είχα μια beta η οποία είχε θέμα με το σήμα. Έχανε το σήμα το κινητό και έπρεπε να γίνει επανεκκίνηση. Για να βάλουμε την νέα είδαμε και πάθαμε αλλά πάλι προβλήματα... Το κινητό κάνει επανεκκίνηση σαν να πατάς reboot =============== Φεβ 5th 2018, 9:46pm =============== Παιδιά που μπορώ να βρω την global? =============== Φεβ 10th 2018, 9:21am =============== Αφου ειδα και αποειδα γιατι εσβηνε το κινητο με την stable της xiaomi απο…
-
@miltoskartalas το ίδιο και σε εμένα. Έστειλα ένα screenshot από την αγορά μου στο email που λέει στα έλτα. Αναμένω απάντηση. Να δω τι θα μου πουν. Θα πάρω αύριο τηλεφωνο =============== Φεβ 5th 2018, 8:35pm =============== @Sakis Teleios αυτό μυρίζει εδώ και καιρό. Μην τρεφετε πλέον ελπίδες. Τα πράγματα ξεκαθάρισαν. Η priority η τελωνείο.