Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 273.
-
Πρόβλημα με Rom 8.21
ΜήνυμαΓειά σας. Έχω εγκαταστήσει την καινούρια Stable Android 6 8.21 και έχω συνεχώς σβησιματα. Κάνει το κινητό επανεκιννησεις από μόνο του. Η dalvik data και chace διαγράφηκαν μετά την εγκατάσταση. Έχει κάποιος θέμα με την συγκεκριμένη; Γνωρίζει κάποιος καμία λύση; εκτός από εγκατάσταση παλαιότερης έκδοσης; επίσης δεν είδα να έχει βγει κάτι με Android 7
-
Το επικυρώνω εγώ με το σημερινό partial refund από το Light για δεύτερη φορα. Το είχα γράψει και παλιότερα. Έστειλα φώτο με το ποσό που πλήρωσα στο τελωνεία και μου γύρισαν τα λευτα. Και μάλιστα στο αψε σβήσε, μέσα σε 2 ημέρες. Πλέον το Light είναι από τις πρώτες μου επιλογές.. Με πολλά συν σε σχέση με άλλα site. Άμεση ανταπόκριση σε όλα. Δεν αφήνουν κανέναν δυσαρεστημένο. Αγοράστε αφοβα Υ. Γ @demakhs άρε duang που σε χρειαζετε χχαχαχαχ
-
Πρόβλημα με wifi [SOLVED]
Miyagki - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμα@makis1024 το προβλημα λυθηκε με static ip... Ευχαριστώ πολύ παιδιά...
-
Miyagki - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΔεν είναι εφικτό.. Είναι της καφετέριας που συχνάζω . Από το κινητό εάν είναι δυνατόν να γίνει κάτι..
-
Miyagki - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΓειά σας.. Έχω πρόβλημα σύνδεσης με ένα συγκεκριμένο ρουτερ στο οποίο συνδέετε κάθε συσκευή εκτός από την δικιά μου. Από την στιγμή που έβαλα την Miui 9 έχω αυτό το πρόβλημα και συνεχίζετε ακόμα και με την Stable που έβαλα. Τι μπορεί να φτάει;
-
@Red21 Καταρχάς σόρυ εάν φάνηκε επιθετικό το μυνημα μου δεν το εννοούσα ετσι. Και φυσικά ψουνιζει ο καθένας από όπου θέλει και για να κλείσω το θέμα γιατί συμφωνούμε σε όλα μόνο να σημειωσω το εξής όσον αφορά τα preorders και αφορά την προσωπική μου άποψη είναι ότι ακόμα και στα flash sales πάλι μαζεύουν παραγγελίες χωρίς να έχουν εμπόρευμα.
-
@Red21 Σοβαρα και τους πιστευεις κιολας; Εγω πιστευω οτι δεν εχουν εμπορευμα να στειλουν και πουλανε Παπα. Το οφελος ειναι οτι μπορουν να συγκεντρωσουν παραγγελιες και να αγορασουν παρτιδες απο τις εταιριες χωρις να στοκαρουν και 2 δευτερον μπορει καποιος να αγορασει εντελει κατι αλλο απο αυτο που υπολογιζε. Αρκει να μην πανε τα λευτα σε αλλο κινεζομαγαζο. Υ.Γ Και κατι ακομα που ισως δεν γνωριζες γιατι εγω μιλησα και με την Dpd-τηλεφωνικος. Οταν το δεμα λεει (δεν θυμαμαι ακριβως) κατι για Southa…
-
Παιδια για Sagit Mi6 δεν βλεπω τιποτα..Γιατι;
-
Ακομα δεν πήραμε το 6 βγήκε το 7. Καλα η τιμή φίμες. Εγώ δεν νομίζω να έχει κάτω από 500ευρω