Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 273.
-
Δεν μπορεί να μπει πουθενά μόνο σε fastboot θα το ελέγξω άμα κλείδωσε. Με volume + προσπαθώ να μπω. Αλλα τίποτα. =============== Οκτ 29th 2017, 2:05pm =============== Τελικα ειχει κλειδωσει ο bootloader. αλλα τωρα εχω το εξης προβλημα.λεει εισαγετε κωδικο για την αποκρυπτογραφιση της συσκευης ενω εγω δεν ειχα βαλει κανεναν κωδικο.. και δεν ξερω ποιος ειναι..Γιατι αυτο;
-
Παιδια εχω θεμα σε μερικα router δεν μπορω να συνδεθω. Χρισημοποιω την προ τελευταία ενημερωση σε xiaomi mi6. Γραφει συνδεσει αλλα μενει στην ληψη ip.
-
Την έβαλα την κάμερα. Και το μόνο που έχω να πω είναι άλλαξε ο Μανωλιός και φόρεσε τα ρούχα του αλλιώς.λιγο πιο εύκολοχρηστο θα έλεγα διότι μόνο με swipe μεταφέρεσε στο Mode που θελεις MIX2_camera_to_Mi6___HAL3 | Files.fm. εδώ είναι το αρχείο για όποιον το θέλει για εγκατάσταση από twrp φλασαρισμα δλδ.. Από permissions δεν έκανα τίποτα. Απλά δουλεψε
-
Παράθεση από teddukos94: “Καλησπέρα! Εχω το mi6 και αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ αυτή τη rom xiaomi-miui-hellas-7.1_sagit_XTRV_Stable_V8.2.28.0.zip και θέλω να ρωτήσω ποιες οι διαφορές της με αυτή xiaomi-miui-hellas-7.1_sagit_V9_XTRV_7.9.21.zip Ευχαριστώ ” @teddukos94 δεν υπάρχουν τρελές διαφορές ανάμεσα στις δυο rom. Καταρχάς αυτη που έχεις ειναι τελική και σταθερή και ειναι Miui8. H δεύτερη ειναι με το νεο Interface της Xiaomi το Miui9 και επίσης ειναι ακόμα σε εξέλιξη σταθεριποιησης.. δηλαδη γι…
-
Αναζήτηση android tv box
Miyagki - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕίχες πληρώσει tax insurance? Ωραία ευχαριστώ για την ενημερωση
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΠαιδιά παρεγγειλα το xiaomi tv box από Light in the box μαζί με κοντρόλ σύνολο 75ευρω. Έχει επιλογή επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση τελωνείου.. Έχει δωρεάν αποστολή με 61ευρω. Αλλα δωρεάν αποστολή από ότι καταλάβα είναι με priority line γιατί λέει παραλαβή μέσα το πολύ σε 15μερες. Τα 75 προέκυψαν από το κοντρόλ shipping insurance και tax insurance. Νομίζω είναι πολύ καλή προσφορά για κάποιον που θέλει tv box της xiaomi
-
Αναζήτηση android tv box
Μήνυμα@Alex_MLT σου μιλάω για πολύ μεγάλο χαλί.. Να αλλάζω Rom από το freaktabs.com και συνέχεια να κολλάει. Έχασα πόσο χρόνο από την ζωή μου μπας και το επαναφέρω.. Και τίποτα.. Και έτσι το έκοψα στο δύο από τα νεύρα μου..
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΔεν ξαναναγοραζω τίποτα εάν δεν είναι χιαομι.. Τέλος..
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΜόλις αγόρασα ένα alfawise h96pro + 3/32 και το έκοψα στα 2.. Κολλούσε στα 3 λεπτά λειτουργίας.. Το διάβασα αυτό από πολλούς.. Έβαλα βεντιλατερ από κάτω ξανακολλουσε μετά από μισή ώρα.. Άλλαξα την ψύκτρα έβαλα μεγαλύτερη το είχα γυμνό στο σαλόνι.. Και στο τέλος το έκοψα στα δύο με το τσεκούρι και υσηχασα... Το αγόρασα 50ευρω από gearbest. Το μόνο που κατάφερα ήταν να μου δώσουν πίσω 10 δολλαρια =============== Σεπ 20th 2017, 11:34pm =============== Απο τα xiaomi αξίζει κανένα; χωρίς να κολλάει σ…