Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 273.
-
Εμείς που θα βρούμε αυτό το zip που δεν είμαστε vip? Να περιμένουμε την 31?
-
Έχω βάλει ήδη σε mi6 την άρωμά την 7.8.10 για να βάλω τώρα την 24 απλά κατεβάζω την βάζω μέσα στο κινητό οπουδήποτε μετά twrp wipe μόνο την chase μετά install και όταν ανοίξει το κινητό θα είναι όλα τα πρόγραμμα και οι αλλαγές μου όπως ήταν αλλά με αναβαθμίσαμε η την Rom?
-
Η ελάχιστη ένταση του ήχου. Ένα κλικ πάνω από το mute λες και είναι το μισό από το China Stable. Δλδ ακούγετε δυνατα και στο ελαχιστο. Δεν έχει μεγάλο εύρος ρύθμισης. Από δυνατό στο πολύ δυνατο
-
@geozn8οχι φίλε δεν είμαι rooted. Στην εγκατάσταση επέλεξα να μην είμαι γιατι το nova go δεν δουλεύει rooted.
-
Καλησπερα και παλι.. Δεν ξερω εαν ειναι bug αλλα αντιμετωπισα ενα θεματακι.. Δεν μπορω να κανω link το figerprint στο paypal αλλα ουτε στο winbank. το παταω και δεν κανει τιποτα..
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΤελικα εγινε.. Ειχα παλια εκδοση απο το unlock. Γιατι κατεβασα αυτην που βαλατε εδω στο site ενω υπαρχει νεοτερη.. και τωρα σβηστηκαν ολα.. Επομενο βημα;
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΚαταρχας ευχαριστώ πολυ για την βοηθεια σας.. Επειδη Μεθαυριο φευγω διακοπές και θέλω να εχω κινητο και το κεφαλι μου υσηχο, θα το ψαξω ξανα αφου έρθω.. Μεχρι τωρα έχω κανει 3 κινητα την διαδικασια αυτη και πουθενά δεν κολλησα.. τι έπαθε τωρα δεν ξέρω..
-
ΜήνυμαΔεν μου βγαζει καποιο σφαλμα απλα δεν ανεβαινει πανω απο 50%. Με εβγαζε στην αρχη παλια εκδοση την αναβαθμισα. Μου εβγαζε κατι αλλο μετα εβαλα το hotspotshield ( το οποιο το ενεργοποιο πριν πατησω Unlock now Μεσα σπο το Mi flash αλλιως δεν μου κανει Log in) Ανοιξα το oem unlocking απο το developer options με κωδικο αλλιως δεν μου το επαιρνε.. εε κατι αλλο δεν εμεινε να κανω.