Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 273.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΚαπου με κολαει η ολη δουλεια και δεν ανεβαινει πανω απο το 50%. Ακολουθησα ολα τα βηματα μπορει να υπαρχουν αλλα παλι δεν
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠρέπει να βάλω την dev για να ξεκλειδώσω το bootloader?
-
ΜήνυμαΚαι εγω κομπλε. Παντως να ενημερωσω οτι την τελευταια φορα που πηρα εγκριση δεν χρειαστηκε καν να περιμενω μερες.. το εκανα το πρωι και το απογευμα ημουν ετοιμος.. Και λεω το απογευμα γιατι τοτε το δοκιμασα στο mi flash. το μυνημα εγκρισης το πηρα μερες αργοτερα
-
ΜήνυμαΑπο οτι διαβασα στο αγγλικο forum της xiaomi το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν ειναι μόνο στην ελλάδα και δεν εχει να κανει ουτε με forthnet ουτε με οτε. Το πρόβλημα είναι της xiaomi. Μετά απο μερικα threads που εψαξα εξονυχιστικά δεν υπάρχει καποια απάντηση απο κάποιον Modarator.
-
ΜήνυμαΚαι εγω μια απο τα ιδια..
-
@sifnos1 Το θεωρω πλεον αδιανοητο να αγορασεις πλεον κατι απο εξω χωρις Priorityline , και οταν ξαναλεω πλεον εννοω οπως ειπε ο φιλος παραπανω απο 1η αυγουστου. Πέρα απο αυτό αγόρασες απο το tomtop...Εψαξες καθόλου review του συγκεκριμενου site? Εγω πρωτου το παραγγειλω το Mi6 και επειδη με δελεαζε αρκετα τι τιμη του απο το tomtop δεν το παραγγειλα γιατι ειδα reviews.. 6,8 στο trustpilot με το συνηθες πρόβλημα "no costumer service" Βεβαια εγω το παρεγγειλα απο το fastcardtech το οποίο είναι με 4…
-
γιατι ηταν 50€ ακριβοτερο.. Εντωμεταξυ σημερα το εδιωξαν το κινητο απο οτι καταλαβα γιατι εχω ηδη shipping data 3 μερες.. και οντως παει γαλλια.. ειναι απο την μεταφορικη chronopost.fr, Μου ειπαν μολις φτασει εκει θα παρεις νεο tracking.. εαν και ακομα το tracking δεν δουλευει.ειδωμεν.. =============== Ιουλ 28th 2017, 10:17pm =============== Για την ακριβει μου βγηκε 342 και τα μεταφορικα priority line μεσω dpd τα χρεωνει μονο 5,5ευρω.. ενω ολλα τα site 20αρικο.. εχει φυσικα και το dpduk express…
-
sorry παιδια.. Το πηρα απο το fastcardtech.. οχι και απο τα εμπιστα site.. αλλα μετα την φολα του gearbest αυτη ειναι η τελευταια μου ελπιδα.. μπειτε να δειτε και οποιος ενδιαφερε να του δωσω και ενα κουπονακι.. για επιπλεον 8 δολλαρια εκπτωση. Θα ειμαι καλυτερα οταν ξεκινησει να δουλευει το tracking.