Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 273.
-
Παράθεση από venioni: “Εγω εκανα παραγγελια στις 23/6/2017 απο το banggood το MI 6 και σημερα ειναι στο Κ.Δ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Χρειαζεται ΥΠΟΜΟΝΗ!!! * 9/7/2017, 18:07:26 * Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ * ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) * 8/7/2017, 11:48:39 * Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) * 8/7/2017, 09:48:39 * Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ * ΑΦΙΞΗ ΣΕ * 6/7/2017, 09:14:41 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ * 28/6/2017, 11:44:00 * ΟΛΛΑΝΔΙΑ * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤ…
-
Παράθεση από Ustramator: “Παράθεση από Miyagki: “πόσος καιρος περασε αφου εκανες την αγορα και εκανες dispute? ” Η παραγγελία έγινε 6/6, η αποστολή 7/6. Άνοιξα το dispute στις 29/6 και έκανα escalate σε claim προχθές. ” Ααα ναι ρε συ δεν θυμόμουν ποιος είναι. . Και βέβαια τους έστειλα. . . Οπότε και εγώ μια από τα ίδια πάλι. .. Λοιπόν εάν πάλι μετά τον duang δεν το πάρω δεν θα μπω στην διαδικασία να το ξαναγωρασω . . Μπορεί να είναι σημάδι από τον Θεό
-
Παράθεση από Ustramator: “Παράθεση από Miyagki: “πόσος καιρος περασε αφου εκανες την αγορα και εκανες dispute? ” Η παραγγελία έγινε 6/6, η αποστολή 7/6. Άνοιξα το dispute στις 29/6 και έκανα escalate σε claim προχθές. ” Ουσιαστικά πέρασαν 22μερες περιμένω νέα σου πρώτου προχωρήσω και εγώ τι κινητό παράγγειλες;
-
Παράθεση από Ustramator: “Παράθεση από Miyagki: “Ειναι μεσω dpduk και λεει οτι περιμενουν το δεμα συντομα ” Μ´αρέσει που ακόμα ελπίζεις... Εγώ δεν την πάλεψα, μετά την επικοινωνία που είχα με τη Gearbest και μου απάντησαν ότι μάλλον το δέμα έχει χαθεί, αλλά επειδή δεν αγόρασα shipping insurance, μπορούν να μου επιστρέψουν το 50%, έκανα dispute στο PayPal. Εκεί ανέβασαν το refund στο 65% (...) και χθες, αφού μίλησα με έναν εκπρόσωπο του PayPal που με διαβεβαίωσε ότι θα πάρω όλα μου τα χρήματα πίσ…
-
Εχει αγορασει κανεις απο το αυτο το site? spemall.com Θελω να αγορασω το voyo v3 laptop υστερα απο επικοινωνια εριξε την τιμη του περιπου κατα 100usd επειδη τον ειπαν εαν μπορει να μου δωσει κατι καλυτερο στην τιμη. Επισης εχει eu express χωρις τελωνειο. Μου μυριζει κατι σαν το φιλαρακι το duang... για να δω τι θα μου πει στα email Μου
-
Προβλημα σύνδεσης [SOLVED]
ΜήνυμαΤι ξεπετα ηταν αυτη ρε φιλε....πωπωπωπω. !!!!!! Ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!
-
Προβλημα σύνδεσης [SOLVED]
ΜήνυμαΚαλησπέρα στο forum. Έχω πρόβλημα συνδεσης με τον υπολογιστη. Με το που συνδεσω το καλωδιο απλα φορτιζει δεν μου δινει επιλογη η rom ωστε να χρησιμοποιησω την επιλογη mtp device η απλη φορτιση. Ειναι πρόβλημα hardware η software? Και ότι έιναι ποια είναι η λύση, εαν υπάρχει φυσικά..
-
@demakhs χαχααχαχαχαχα