Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 61.

• Redmi 2 Baseband unknown, IMEI lost

mib - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

Kι όμως σωστά τα έχω δώσει , γιατί στον φάκελο MIUI είναι όλα τα αρχεία όπως πρέπει και λέει ο οδηγός.

Μήνυμα

Μετά απο διάφορα βήματα που κάναμε με τον dnomikos στο chat ( erase με fastboot το modem και πέρασμα ξανα, advance wipe απο TWRP κτλ) δεν κατάφερα κάτι. Μου πρότεινε να περάσω την official rom με miflash tools( Flash all) . κατέβασα λοιπόν την fastboot rom απο εδω ( Xiaomi MIUI Official Forum ) και στο miflash 15.07.31.0 , αφού του δίνω την τοποθεσία που αποσυμπίεσα την fastboot rom, βρίσκει κανονικά το κινητό και μου λέει Unspecified error(0x80004005: Missmatching image and device error) Ποια F…

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Βγάλε το NON-HLOS.bin από το zip της ROM και πέρασέ το απο DOS command με fastboot flash modem NON-HLOS.bin και μετά reboot με την εντολή fastboot reboot ” Μόλις το έκανα C:\Users\kar\Desktop\a\adb>fastboot flash modem NON-HLOS.bin target reported max download size of 268435456 bytes sending 'modem' (45649 KB)... OKAY [ 1.428s] writing 'modem'... OKAY [ 0.953s] finished. total time: 2.413s C:\Users\kar\Desktop\a\adb>fastboot reboot rebooting... finished. total time: 0.016…

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Την fastboot ROM που έγραψες πιο πριν ότι θα δοκίμαζες να περάσεις, την πέρασες;” Εχω δοκιμάσει με fastboot ένα σωρο , και 2014813 και 2014811, τιποτα!

Μήνυμα

Επειδή πρόσφατα είχα κάνει εγκατάσταση την Official MIUI, το μετερεψα σε update.zip και μπήκα στο MIUI original recovery και το έκανα απο εκεί. φυσικά μετα την εγκατάσταση έκανα και full wipe, και μόλις τωρα bootara στην MIUI7 (παρεμπιπτόντως πανέμορφη) ! .... αλλά το baseband (Modem) παραμένει άγνωστο (unknown)! UPDATE... κάνοντας μάλιστα *#06# για να δω τα ΙΜΕΙ, μου λέει άκυρο ΙΜΕΙ και στα 2 ΥΓ. έχω πάρει πάνω απο 25 XIAOMI και δώσει σε φίλους απο παραγγελίες, τα οποία μάλιστα περνούσαν απο τα…

Μήνυμα

Καταρχήν σε ευχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρον σου! Κατα δεύτερον θα ήθελα να σε ρωτήσω με ποιον τρόπο να την περάσω; Με fastboot; ή απο το TWRP?

Μήνυμα

Παράθεση από zefs: “Αν δεν κάνω λάθος όλες οι εκδόσεις Redmi 2 βγαίνουν σε HM2014811, HM2014812, HM2014813 ανεξαρτήτως το μέγεθος της RAM (1 ή 2 GB). Οπότε μπορεί να υπάρχει HM2014811 - 1GB μοντέλο και HM2014811 - 2GB μοντέλο.” ΣΩΣΤΑ, αυτο που κατάλαβα κι εγώ, Και αν ισχύει αυτό, τότε πρέπει να προσέξουμε εδώ στο forum, στις ROMS που δίνει η κοινότητα, να μην αναφέρει την 2014813 σαν την 2GB και την 2014811 σαν ROM για το 1GB. Σε αυτό το ίδιο thread που γράφουμε, μου πρότειναν να βάλω την 201481…

Μήνυμα

Λοιπόν το πρόβλημά μου δεν είναι απλό περιγράφεται εδω en.miui.com/thread-105928-1-1.html και το αντιμετοπίζουν όσοι περάσαν λάθος ROM. εγω παρόλα αυτά πέρασα (επιμένω) την σωστή ( xiaomi-miui.gr/community/wsif/…3-0-Xiaomi-Redmi-2/#files ) αφου το τηλέφωνο μου μπορεί να είναι με 2 GB ram αλλά στο κουτί και πάνω στο κινητό γράφει 2014811 Τώρα ίσως η ROM που μου έβαλε το μαγαζί να ήταν λάθος και να ήρθε έτσι με πρόβλημα στα χέρια μου και μετά να έβαλα την ελληνική και απλά να συνεχίστηκε, δεν μπορ…

Μήνυμα

ΟΚ, Αυτη τη στιγμή προχοράω σε fastboot install me to miflash tool οπως περιγράφεται στο ακόλουθο λινκ [MIUI Device Team] MIUI Rom Flashing Guide for Redmi 2/2A/Prime[Fastboot Method] - Redmi 2/2A/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum Και ας ελπίσουμε ότι διορθόνεται... μετά ποιός είναι ο σωστότερος τρόπος να περάσω την Ελληνική ρομ; Μέσα απο το MIUI απο το update Mέσα απο το recovery TWRP ή το original ή με κάποιον άλλο τρόπο;

Μήνυμα

Ξεκίνησα απο αυτό το λινκ την συγκεκριμένη διαδικασία [MIUI Device Team] MIUI Rom Flashing Guide for Redmi 2/2A/Prime[Fastboot Method] - Redmi 2/2A/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum ΑΑΑΑΝ πάνε όλα καλά, μετά περνάω απο το recovery την Ελληνικη ΡΟΜ? ... καλά το πάω;

Μήνυμα

Ετσι , αυτό είναι το θέμα .... Τι να κάνω;;;;;;

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Δοκίμασες με μία διαφορετική SIM ? Πόσες βάζεις, 2 SIM ταυτόχρονα ?” Δοκίμασα με μια cosmote και vodafone τιποτα και στισ 2 θέσεις. ποτε μαζι όμως

Μήνυμα

πέρασα την TWRP με επιτυχία . Πέρασα και την ΡΟΜ 2014813 αλλά πάλι τίποτα. ΝΟ ΣΙΜ

Μήνυμα

πέρασα την TWRP με επιτυχία . Πέρασα και την ΡΟΜ 2014813 αλλά πάλι τίποτα Ελάτε εδώ να μιλήσουμε καλύτερα Redmi 2 no SIM!!!

• ΟΚ το δοκιμάζω. Εγώ απλά πέρασα την Ελληνική ΡΟΜ για το 2014811 και μου περασε μόνο του το TWRP. Είχα προβλήματα όμως. Δεν μου αναγνώριζε καμιά SIM. και μου είπαν τα παιδιά ότι κακώς έβαλα την 2014811 ΡΟΜ γιατί είναι για το 1 GB ram. Έπρεπε να βάλω την ρομ για το 2014813 (παρότι το κινητό μου γράφει κάτω απο την μπαταρία 2014811 ) . ε λέω κάτι παραπάνω θα ξέρετε ας δοκιμάσω. Πάω λοιπον να βάλω την 2014813 αλλά το TWRP δεν με αφήνει γιατί λέει πας να βάλεις 2014813 σε 2014811 τηλέφωνο... Πιστεύω …

• Εγω που έχω το 2014811 με 2 GB ram ; τι κάνω; Ποιόν οδηγό ακολουθώ

• Εγω που έχω το 2014811 με 2 GB ram ; τι κάνω; Ποιόν οδηγό ακολουθώ

Μήνυμα

ναι αλλά κάτω απο την μπαταρία, πάνω στην συσκευή γράφει 2014811 και η ΡΟΜ που κατέβασα έγραφε 2014811 κάπου μέσα στο όνομα του αρχείου..... Update... Κατέβασα αυτό που μου είπες πήγα απο TWRP να το περάσω, και μου λέει "This package is for HM2014813 devices; This is a HM2014811 Kαι δεν προχοράει.... Καμιά άλλη ιδέα; ΥΓ σας ανεβάζω screenshots να δειτε ακριβώς το μοντέλο.

Μήνυμα

Γειά σας ΞΙΑΟΜΑΔΕΣ. Αγόρασα ένα redMi2 (2014811) και πέρασα με τη μια την έκδοση σας [Stable 6.3.0] Xiaomi Redmi 2 ( xiaomi-miui.gr/community/wsif/…3-0-Xiaomi-Redmi-2/#files ) Tο πρόβλημα είναι ότι δεν αναγνωρίζει καμιά SIM! Tι να κάνω; να περάσω καμιά official αγγλοκινέζικη; και αν ναι; ΠΩΣ; Εχω χαθει με τις 100 διαφορετικές εκδώσεις redmi 2 εγώ ποιά έχω ; REDMI 2 , REDMI 2A, REDMI 2S, REDMI 2 pro? Tο μόνο που ξέρω είναι ότι έχω αυτό με τα 2GB RAM και ότι πάνω στη συσκευή γράφει 2014811 ΥΓ. Δε …

• LG G2

mib - - LG

Μήνυμα

Καλησπερα, Σκεφτομαι να βάλω την ROM MIUI στο LG G2. Αυτό που με απασχολεί , είναι αν θα κάνει ΟΤΑ, για να μην φορμάρω σε κάθε νέα έκδωση το κινητό και πρέπει να ξαναπερνάω τα πάντα απο την αρχή.... Εάν θα δουλεύει το ΟΤΑ και θα αναβαθμίζομαι αυτόματα, θα γίνει και με την ΜΙUI 6? Ευχαριστώ. Αυτήν την στιγμή είμαι με G3 ROM.