Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 54.
-
Παράθεση από chrisnik: “Εχεις updates κανονικοτατα!!! ” Τον ξεκλειδωσα τον bootloader με το εργαλειο που κατεβασα απο miui/com/unlock το μονο που εκανα ενεργοποιησα developer options εκανα bound την συσκευη μου στο account μου ετρεξα το tool και μου την ξεκλείδωσε.Μαλιστα που εγραψε στο boot unlocked και μου διαγραψε τα παντα
-
Παράθεση από chrisnik: “Οποτε αν βγει αυριο official recovery rom ομως μπορεις να αποφυγεις το ξεκλειδωμα κ να την περασεις οπως σου ειπα μεσω του updater... Βεβαια υπαρχουν φορες που δεν σε αφηνει αλλα μην φτασουμε ως εκει απο τωρα... Αν παλι βιαζεσαι πας για ξεκλείδωμα αλλα κ αυτο τωρα τελευταια ζηταει 360 ωρες αναμονης.. ” Εαν ξεκλειδωσω μετα απο αιτημα bootloader και δεν πειραξω ουτε recovery αλλα ουτε να βαλω custom rom θα μπορω official updates να πέρνω;
-
Παράθεση από chrisnik: “Αυτην την στιγμη που μιλαμε δεν εχει βγει recovery rom για να την κατεβασεις κ να την περασεις μεσω updater. Ειναι global το κινητο σου?? Αν ναι τοτε περιμενεις μολις βγει κ λογικα θα σε αφησει ν την περασεις... ” Ναι το κινητο το πηρα απο infoquest σημερα και φοραει MIUI Global 9.5 σταθερη 9.5.13.0
-
Καλή επιτυχία!!!
-
Καλησπέρα παιδια μια ερωτηση. Πριν περιπου κανενα μηνα περασα απο xtrv 8.4 που ειχα σε official rom γιατι ηταν να πουλησω το note 3. τελικα το τηλεφωνο αποφασισα να μην το πουλησω και σκεφτομαι και φυσικα ζηταω την γνωμη σας , να περασω παλι xtrv 8.4.26 η να περιμενω τελος ιουλιου για xtrv miui 10 οταν με το καλο την βγάλετε;" βαριεμαι να φορμαρω διοτι οποτι καταλαβαινω η miui 10 θα θελει πληρες φορματ το τηλεφωνο .. τουλαχιστον να το κανω μια φορα αλλα οχι 2 μεσα σε ενα μηνα διοτι εχω παρα πολλ…
-
ολα οκ με το που εβαλα σε αλλο φακελο την ρομ στο ντεσκτοπ χωρις κενα ευχαριστω πολυ Παράθεση από George Kaggelaris: “Η διαδρομή προς το φάκελο της ROM δεν πρέπει να περιέχει κενά και να είναι όσο μικρότερη γίνεται! ”
-
θα προσπαθησω μεσω windows και αν δε θα προσπαθησω σε mac και θα ενημερωσω ευχαριστω update τζιφοςibb.co/cHB67w
-
ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος μου το λεει αλλωστε και στο ανοιγμα της συσκευης unlocked
-
δοκιμασα και με miflash δυστηχως
-
ξανα επανελαβα την διαιδκασια τζιφος.. τελικα μπηκα απο mac os και μεσω android file transfer μετεφερα ρομ και την φλασαρα.. το θεμα μου ειναι οτι ετσι και θελω να παω σε εργοστασιακη ρομ σε περιπτωση βλαβης σερβις δεν θα περαστει και μεσω fastboot δεν το βλεπω να περναει
-
ηταν κανενα 30-35 λεπτο. εντωμεταξυ δεν μου δινει και την δυνατοτητα στο twrp να κανω mount ωστε να φλασαρο απο εκει.το mtp στα windows μου το βγαζει οτι δεν εχει εγκατασταθει σωστα
-
το πατησα και με ξανα βγαζει σε fastboot και στο pc suite μου δινει αυτο ibb.co/fC8r7w
-
καλημερα σε ολους εχω ενα mi mix 2 ακολουθησα τον οδηγο και χωρις να πειραξω καλωδιο στο 84% μου εβγαλε ενα μυνημα και δεν προχωραει και το τηλεφωνο ειναι κολλυμενο σε fastboot ibb.co/dDPjcw
-
Καλησπέρα παιδιά έχω περασμένη την XTRV έτσι και θέλω να περάσω AROMA πρέπει να κάνω wipe system data ,η απλά μέσω twrp φλασαρω και κάνω μόνο clear case dalvik;