Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-95 από 95.

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

anestisgeo - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Δεν έχω ξεκλειδώσει, άλλη λύση; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Μπορώ να βάλω άλλη που να έχει ελληνικά; Αν ναι μπορείς σε παρακαλώ να μου στειλεις το λινκ; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από alprio: “να θυμασαι ΒΓΑΖΕΙΣ το ΤΙΚ απο το PRELOADER. ” δεν ξερω αν εχει απαντηθει αλλα γιατι το ξετικαρουμε? και δευτερον εκανα εγκατασταση την σταμπλ και απο γλωσσες εχω μονο αγγλικα και κινεζικα...αυτο πως αλλαζει? κατα την εγκατασταση ειχα τικαρισμενο το preloader...δεν το ειχα δει....

• RE:

Μήνυμα

Αν αποθηκευσεις την επαφή με το +30 θα εμφανίζεται κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

anestisgeo - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από efkolo: “Παράθεση από anestisgeo: “Με την 7.00.19.00 το Bluetooth δουλεύει τέλεια,με δυο διαφορετικές συσκευές + το smartwatch mi band ” Οι συσκευές που αναφέρεις δεν απαιτούν μόνιμη σύνδεση όπως τα ακουστικά και το hands-free” Έχω δύο hands free διαφορετικά, ένα plantronic και ένα Sony και δεν έχουν αποσυνδεθεί ούτε μια φορά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Ευχαριστώ, έστειλα μήνυμα και όλα οκ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Έχει πιάσει κανείς 4g; Μένω Ξάνθη και η cosmote έχει αλλά εγώ δεν.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amwnra: “ Έχεις έκδοση από το κινεζομαγαζο που το πήρες γιαυτό δεν μπορείς να πάρεις την αναβάθμιση. Η μένεις με αυτήν αν δεν έχει θέματα. Αν θέλεις να βαλεις την official που έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα πες μου το να σου πω το τρόπο.” Υπάρχει περίπτωση να έρθει αναβάθμιση της ρομ που έχει; Αν μπορείς να μου πεις πως μπορώ να βάλω κάποια άλλη θα σου είμαι υποχρεος. Με μια μικρή επισήμανση, σαν άσχετος που είμαι όσο μπορείς πιο αναλυτικά... Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μ…

Μήνυμα

Θέματα ευτυχώς δεν έχει, όλα λειτουργούν ρολόι, αλλά είμαι νέος στην xiaomi και δεν ξέρω τι παραπάνω έχει η άλλη rom. Αν δεν σου κάνει κόπο στείλε μου πως γίνεται να βάλω την άλλη που παίρνει και αναβαθμίσεις. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amwnra: “Παράθεση από manospo: “Παράθεση από amwnra: “Αν πατήσεις τις τελιτσες πάνω δεξιά στο update και πάτα download update package στο κατεβάζει? ” Όχι ούτε από κει μου κατεβάζει μου λέει να συνδεθω σε wlan κ ότι δεν έχει συνδεθεί στο ίντερνετ? Κάποια ιδέα? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Κατέβασε από εδώ το αρχείο το πρώτο και κάνε από το ίδιο με πριν αναζήτηση να βρεις το αρχείο να κάνεις την αναβάθμιση. MIUI 7 Stable Version (China) V7.1.6.0.LHNCNCK for Redmi Note 3…

Μήνυμα

Σας ζαλιζω αλλά... Την κινεζική γιατί να την κατεβάσω; Αυτή που φοράει τι διαφορές έχει; Δεν θα κάνει γενικά αναβαθμίσεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Εμένα μου βγάζει δεν είναι δυνατή ή λήψη της ενημέρωσης, δοκίμασε σε ένα ή δύο λεπτά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk fe3c8325c647dddcd0b568931814fa6d.jpg

Μήνυμα

Το δικό μου έχει πάνω την 7.00.19 stable χωρίς τίποτα το κινέζικο, σαν να το πήρα από Ελλάδα, το πήρα από το everbuying.net , είναι ή έκδοση των 3gb και δεν νομίζω να αξίζει να μπω στον κόπο να το πειραξω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi Note 3 bluetooth πρόβλημα

Μήνυμα

- καλησπερα,την παρασκευή μου ήρθε, από το everbuying.net το πήρα. Είναι η έκδοση με τα 3gb. - Δεν έκανα κάτι, έτσι ήρθε

• Redmi Note 3 bluetooth πρόβλημα

Μήνυμα

Με την 7.00.19.00 το Bluetooth δουλεύει τέλεια,με δυο διαφορετικές συσκευές + το smartwatch mi band