Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-95 από 95.
-
RE:
ΜήνυμαΜπορώ να βάλω άλλη που να έχει ελληνικά; Αν ναι μπορείς σε παρακαλώ να μου στειλεις το λινκ; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Παράθεση από alprio: “να θυμασαι ΒΓΑΖΕΙΣ το ΤΙΚ απο το PRELOADER. ” δεν ξερω αν εχει απαντηθει αλλα γιατι το ξετικαρουμε? και δευτερον εκανα εγκατασταση την σταμπλ και απο γλωσσες εχω μονο αγγλικα και κινεζικα...αυτο πως αλλαζει? κατα την εγκατασταση ειχα τικαρισμενο το preloader...δεν το ειχα δει....
-
RE:
ΜήνυμαΑν αποθηκευσεις την επαφή με το +30 θα εμφανίζεται κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από efkolo: “Παράθεση από anestisgeo: “Με την 7.00.19.00 το Bluetooth δουλεύει τέλεια,με δυο διαφορετικές συσκευές + το smartwatch mi band ” Οι συσκευές που αναφέρεις δεν απαιτούν μόνιμη σύνδεση όπως τα ακουστικά και το hands-free” Έχω δύο hands free διαφορετικά, ένα plantronic και ένα Sony και δεν έχουν αποσυνδεθεί ούτε μια φορά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amwnra: “ Έχεις έκδοση από το κινεζομαγαζο που το πήρες γιαυτό δεν μπορείς να πάρεις την αναβάθμιση. Η μένεις με αυτήν αν δεν έχει θέματα. Αν θέλεις να βαλεις την official που έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα πες μου το να σου πω το τρόπο.” Υπάρχει περίπτωση να έρθει αναβάθμιση της ρομ που έχει; Αν μπορείς να μου πεις πως μπορώ να βάλω κάποια άλλη θα σου είμαι υποχρεος. Με μια μικρή επισήμανση, σαν άσχετος που είμαι όσο μπορείς πιο αναλυτικά... Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amwnra: “Παράθεση από manospo: “Παράθεση από amwnra: “Αν πατήσεις τις τελιτσες πάνω δεξιά στο update και πάτα download update package στο κατεβάζει? ” Όχι ούτε από κει μου κατεβάζει μου λέει να συνδεθω σε wlan κ ότι δεν έχει συνδεθεί στο ίντερνετ? Κάποια ιδέα? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Κατέβασε από εδώ το αρχείο το πρώτο και κάνε από το ίδιο με πριν αναζήτηση να βρεις το αρχείο να κάνεις την αναβάθμιση. MIUI 7 Stable Version (China) V7.1.6.0.LHNCNCK for Redmi Note 3…