Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 144.
-
Καλημερα σε ολους, σε redmi 3 pro καθε φορα που μιλαω στο τηλεφωνο ανοιγουν εφαρμογες...βασικα οι σημειωσεις και αλλες καποιες φορες, και μολις κλεισω το τηλ. πρεπει να κλεισω ολες τις εφαρμογες που ανοιγουν (τις πιο πολλες φορες οι σημειωσεις) για να επανελθω στην αρχικη οθονη. Μαλλον ειναι απο τον τροπο που το ακουμπαω αλλα πως γινετε να ανοιγουν...μπορω να το αποτρεψω? Σας ευχαριστω.
-
επιλογες τηλεφωνου
ΜήνυμαΠολυ σωστος...σας ευχαριστω ολους..
-
επιλογες τηλεφωνου
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Τα βγάζει έτσι απλά ή μόνο οταν κάνεις αναζήτηση ονοματος; ” και με τα δυο
-
επιλογες τηλεφωνου
Μήνυμααπο τις επαφές έγινε, σωστός. Αλλά από τον dialer αν πάω στις επαφές πάλι τα βγάζει τριπλά!
-
επιλογες τηλεφωνου
ΜήνυμαΚαλησπερα, ξερεις κανεις πως μπορω στο τηλεφωνο (dialer) να βαλω εγω ποιες επαφες θα μου βγαζει? Μπου Βγαζει τις επαφες 3 και 4 φορες...με gtv 6.6.30
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΠαράθεση από ronin13: “Την εχει βαλει καποιος σε Mi2S να μας πει εντυπωσεις? Να το τολμησω ή θα ερθει συντομα η beta εκδοση που θα ειναι και πιο σταθερη? ” Την εχω βαλει φιλε, ολα οκ φαινονται απλα δεν το δουλευω το τηλ. για να σου πω εντυπωσεις λεπτομερεις, το εχω για δευτερο.
-
Xiaomi Redmi 3 32GB Fingerprint Identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 616 Octa Core 5inch 1280*720 Screen 3GB RAM 32GB 13MP 4000mAh Android Smartphone
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΠαράθεση από wankel13: “Παράθεση από xristosan: “Παράθεση από wankel13: “Παράθεση από xristosan: “Την περασα κι εγω σε ms2, ολα οκ αν και φαινεται να καταλωνει μνημη αρκετη, για μπαταρια δεν ξερω ακομα. ” φιλε μου,να σε ρωτησω κατι?ειχες merged partitions πριν να περασεις την ν8? ” οριστε?????? ” σε mi2s δεν περασες την ν8?η μνημη που ειχε το τηλεφωνο χωριζοταν σε δυο μερη? ” μπα δεν νομιζω, ενα χωρο εχει εκει που εβαλα την ρομ
-
ΜήνυμαΠαράθεση από wankel13: “Παράθεση από xristosan: “Την περασα κι εγω σε ms2, ολα οκ αν και φαινεται να καταλωνει μνημη αρκετη, για μπαταρια δεν ξερω ακομα. ” φιλε μου,να σε ρωτησω κατι?ειχες merged partitions πριν να περασεις την ν8? ” οριστε??????
-
ΜήνυμαΤην περασα κι εγω σε ms2, ολα οκ αν και φαινεται να καταλωνει μνημη αρκετη, για μπαταρια δεν ξερω ακομα.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από xristosan: “Δεν το πιστευω οτι ολα τα προβληματα γινοταν απο το υπαρχων TWRP Recovery!!!!! Τωρα περασε η νεα ρομ και εχει το νεο TWRP Recovery. Να υποθεσω οτι απο εδω και περα μπορω να βαζω τις ρομ χωρις προβληματα με το νεο TWRP Recovery ή θα εχουμε παλι τα ιδια? ” Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα από εδώ και πέρα.Και τα Update θα μπορείς να τα κάνεις κανονικά μέσα από την Αναβάθμιση της MIUI ή από το TWRP Recovery. ” Ευχαριστω και παλι για την εξαιρετικη δουλεια
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από xristosan: “Ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω.....Αψογος ” Να υποθέσω ότι όλα είναι οκ τώρα ? ” Δεν το πιστευω οτι ολα τα προβληματα γινοταν απο το υπαρχων TWRP Recovery!!!!! Τωρα περασε η νεα ρομ και εχει το νεο TWRP Recovery. Να υποθεσω οτι απο εδω και περα μπορω να βαζω τις ρομ χωρις προβληματα με το νεο TWRP Recovery ή θα εχουμε παλι τα ιδια?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Λοιπόν για να μην μπερδεύεσαι με εντολές, έχω κάνει τροποποίηση του οδηγού - Script του GR_Macedon ώστε να σου περάσει αυτόματα το TWRP Recovery του michael. Κατέβασε αυτό και κάνε το extract στο PC σου. => ADB_auto_flash_TWRP_3_image_for_Redmi_3.zip Ακολουθείς τον παρακάτω οδηγό και φυσικά εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις την συσκευή σου σε FastBoot Mode. => Αυτόματη Εγκατάσταση TWRP recovery σε Redmi Note 2 και Prime μέσω FASTBOOT Ανεξάρτητα αν οδηγός ανα…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Θα το αφήσεις να φορτίσει για τα καλά πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε. Θα συλλέξω στοιχεία και θα σου ετοιμάσω τα βήματα. ” ok. απλα με cmd,cd C:\adb δεν βλεπει την συσκευη...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “To πρόβλημά σου είναι το TWRP που έχει τώρα η συσκευή σου. Θα πρέπει να βάλεις μέσα από Fastboot mode το TWRP που σου είπα. ” Σε ευχαριστω για τη βοηθεια, εχεις καποιον οδηγο πως θα το κανω αυτο? με δεδομενο οτι το τηλεφωνο τωρα δεν ανοιγει..
-
Παράθεση από xristosan: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από xristosan: “εμενα το redmi 3 pro κολησε παλι στο patching system image unconditionally κανει επανεκινηση σε twrp και ουτε πισω γυρναει στην προηγουμενη...τι κανω? ” Θα πρέπει να κάνεις flash μέσα από fastBoot το TWRP Recovery του Michael.=> twrp3.0.2-0_by_mic_ido.zip - Google Drive Από το zip θα κάνεις extract το recovery.img θα το βάλεις στο φάκελο ADB στο PC σου (Πρέπει να το έχεις εγκαταστήσει) Θα βάλεις την συσκευή σε FastBoot Mod…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από xristosan: “εμενα το redmi 3 pro κολησε παλι στο patching system image unconditionally κανει επανεκινηση σε twrp και ουτε πισω γυρναει στην προηγουμενη...τι κανω? ” Θα πρέπει να κάνεις flash μέσα από fastBoot το TWRP Recovery του Michael. => twrp3.0.2-0_by_mic_ido.zip - Google Drive Από το zip θα κάνεις extract το recovery.img θα το βάλεις στο φάκελο ADB στο PC σου (Πρέπει να το έχεις εγκαταστήσει) Θα βάλεις την συσκευή σε FastBoot Mode και θα εκτελέσεις την …
-
Παράθεση από xristosan: “εμενα το redmi 3 pro κολησε παλι στο patching system image unconditionally κανει επανεκινηση σε twrp και ουτε πισω γυρναει στην προηγουμενη...τι κανω? ” βοηθεια κανεις??
-
εμενα το redmi 3 pro κολησε παλι στο patching system image unconditionally κανει επανεκινηση σε twrp και ουτε πισω γυρναει στην προηγουμενη...τι κανω?
-
οντως είναι απαιχτος ο lallasgr, ειδικά μετά τα χθεσινα....