Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 156.
-
Παράθεση από gkalen: “@mitangelo Δεν ισχύει αυτό που λες φίλε μου , σας εξήγησα ήδη που είναι το πρόβλημα και ποιες συσκευές το έχουν . Το αν σου έτυχε εσένα κάποια δυσλειτουργία , θα ήταν απλώς τυχαίο γεγονός και τιποτ'αλλο. @kostsokale Στις beta1 η μετάφραση υποστηρίζεται από το miui gr . Στις beta2 δεν υποστηριζουμε τη μετάφραση . Στις beta1 δεν είναι μεταφρασμένο το screen recorder , αλλά θα μεταφραστεί . ” @gkalen και @MIUI_ART μπράβο παιδιά για την μετάφραση στο recorder. Αν μπορειτε μεταφ…
-
Παράθεση από turbomiui: “Παράθεση από kostsokale: “για να τα δουν τα παιδιά και να τα διορθώσουν. Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 Link 5 ” Αν έχω καταλάβει καλά, πλέον στην xtrv2 δεν ασχολούνται με μετάφραση. ” Δεν νομίζω να ισχύει αυτό. Αλλά καλύτερα να μας το επιβεβαιώσουν οι ίδιοι. Αν και εγώ χρησιμοποιώ την Beta1 στο ΜΤΚ.
-
Παιδιά εδώ έχω αναφέρει με φωτογραφίες όλα τα λάθη και τις αμετάφραστες φράσεις που έχω βρει στην 7.3.9. Το κινητό μου είναι το Redmi Note 3 MTK. Παραθέτω τα link από κάτω. Καλό θα ήταν να τα τσεκάρετε όλοι σας, ώστε να επιβεβαιώσετε από κάτω και εσείς ότι στην δική σας συσκευή έχετε αυτά τα λάθη, για να τα δουν τα παιδιά και να τα διορθώσουν. Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 Link 5
-
Παιδιά εδώ έχω αναφέρει με φωτογραφίες όλα τα λάθη και τις αμετάφραστες φράσεις που έχω βρει στην 7.3.9, αλλά από τι βλέπω είναι ακριβώς ίδια και στην 7.3.16. Δηλαδή δεν έχει μεταφραστεί κάτι από αυτά. Το κινητό μου είναι το Redmi Note 3 MTK. Παραθέτω τα link από κάτω. Καλό θα ήταν να τα τσεκάρετε όλοι σας, ώστε να επιβεβαιώσετε από κάτω και εσείς ότι στην δική σας συσκευή έχετε αυτά τα λάθη, για να τα δουν τα παιδιά και να τα διορθώσουν. Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 Link 5
-
@gkalen Κάποιο μέλος είπε ότι σε Mi4 το Screen Recorder μεταφράστηκε. Σε Redmi Note 3 MTK είναι ακόμα στα αγγλικά. Γίνεται ξεχωριστή μετάφραση για κάθε κινητό;
-
Παράθεση από bzanios: “Στο Redmi Note 3 Hennessy όλα καλά με την εγκατάσταση από χθες. GPS --> ΟΚ (Lock 13 Δορ. σε 6") WiFi --> ΟΚ 4G --> ΟΚ Screen Recorder --> ΟΚ Bluetooth --> ΟΚ Μπαταρία --> Θα δούμε τις επόμενες μέρες. Scaner --> Δεν Υπάρχει...................................................... Μπράβο Παιδιά. ” Επιβαιβεώνω και εγώ τον φίλο. Όλα τέλεια με την Rom, εκτός από τις μεταφράσεις.
-
Παράθεση από Valmans10: “Κατεβάζω τη rom, την βάζω κάπου στην εσωτερικη μνήμη του τηλεφώνου και μετα απο την ενημέρωση πάω και με τις 3 τελίτσες την ανοίγω και την εγκαθιστώ. ΣΩΣΤΑ?? Για το kate με 7.3.9 αναφέρομαι. ” Πατάς "Επανεκκίνηση σε Recovery" και την περνάς μέσα από twrp.
-
Παράθεση από apsogos4ever: “ρε παιδιά ξανακάνω για 3η φορά στα χρονικά την εξής ερώτηση.Στο Facebook messenger αν πάτε να στείλετε βίντεο σε ένα φίλο μέσα από την εφαρμογή η κάμερα κάνει record?θα εκτιμήσω μια υπεύθυνη απάντηση.Δεν μου έχει δουλέψει ποτέ με αυτό το κινητό.(Mi5s) σε καμμία rom. Ευχαριστώ Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Σε Redmi Note 3 δουλεύει απροβλημάτιστα το Record.
-
Σε Hennesy μέχρι τώρα το smooth επιτέλους είναι πολύ κομπλέ.
-
Παιδιά καλησπέρα. Στην 7.3.9 βρήκα κάποιες αγγλικές φράσεις και λέξεις που πρέπει να μεταφραστούν στα ελληνικά. Είδα ότι βάλατε μήνυμα κάτω από κάθε ROM, να χρησιμοποιούμε τον Bugtrucker για αυτόν τον λόγο. Ανέβασα 4 άρθρα εκεί και τα ανεβάζω και εδώ σε περίπτωση που δεν τα έχετε δει. Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 Τα έχω ανεβάσει με φωτογραφίες για να σας βοηθήσω καλύτερα.
-
παιδια διωρθοθηκε το πολυ lag αλλα συνεχιζει να lagαρει σε αρκετα σημεια..οπως πχ το scroll στα μυνηματα ή στο facebook
-
στην προηγουμενη ρομ το κινητο δεν ηταν smooth..εχει παρατηρησει καποιος κατι σε αυτην?
-
Παράθεση από gkalen: “@kostsokale 1. Απενεργοποίηση του HW accelleration για καλύτερη απόδοση , ειδικά σε gaming και βοηθάει λίγο το antutu επίσης 2. Οι μεταφράσεις στις beta2 δεν είναι δικές μας .. Οι μεταφράσεις στις beta1 διορθώνονται και συμπληρώνονται σιγά σιγά , έχουμε νέες επιλογές , έχουμε καποιες αλλαγές , ανά βδομάδα θα γίνονται διορθώσεις ” Φίλε μόλις πέρασα το zip και βλέπω ότι δεν άλλαξαν τα εικονίδια σε όλα τα προγράμματα. Πχ. google chrome και Pokemon Go που βλέπω τώρα είναι τα αλ…
-
Παράθεση από gkalen: “@kostsokale Όποιος θέλει το default theme στο Hennessy , θα μπορεί να φλασαρει το παρακατω ζιπ κάθε βδομάδα ... DEFAULT ICONS THEME για RN3 Hennessy Download HennessyIcons-Default.zip | by gkalen for Redmi Note 3 INSTALLATION Απλώς install από twrp και reboot system. Μετά μπορούμε να επιλέξουμε το default theme από την εφαρμογή θεμάτων αν δεν έχει αλλάξει πλήρως με το ζιπ. ” Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Να σαι καλά. Θέλω να σε ρωτήσω και άλλα δύο πράγματα, μόνο και μόνο λόγω απο…
-
καλησπέρα. Θέλω να αλλάξω το default θεμα. Πως μπορώ να το κάνω; Γίνεται μέσα από το .zip της ROM;
-
Υπαρχει τροπος να αλλαχτει το default θεμα ή εστω να βαλουμε τα προεπιλεγμενα εικονιδια?
-
Παιδια καλησπερα. συγνωμη αν ειμαι offtopic αλλα θελω να ρωτησω πως μπορω να παω απο xtvr σε official china stable ή την global χωρις να χασω το twrp
-
Καλησπέρα παιδιά. Για να πάω σε China/Global Stable, εγκαθιστώ μέσα από το twrp;
-
Παράθεση από gkalen: “Τα εικονίδια είναι κομμάτι του προεπιλεγμένου θέματος της XTRV για όλες τις συσκευές. ” Μπορουμε να τα αλλαξουμε? εννοω να ξανα γυρισουμε στα παλια μεσα απο καποια ρυθμιση?