Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 156.
-
Καλησπερα παιδια.. Παρατηρω εδω και πολλες ρομ οτι υπαρχουν ακομα αγγλικες μεταφρασεις στις ρυθμισεις και επισης πολλα εικονιδια εφαρμογων αλλαζουν... πχ google chrome, pokemon go και ισως και το play store... γτ συμβαινει αυτο?
-
Έχω απογοητευτεί από την μπαταρία. Σκέφτομαι να αλλάξω την δική μου μήπως και φταίει αυτό. Δεν ξέρω τι άλλο τι μπορεί να φταίει.
-
Μάγκες, sorry αν είμαι λίγο offtopic αλλά μήπως ξέρετε εάν έχει βγει official αναβάθμιση android 6 για redmi note 3 με MDT;
-
Μην επεμβαίνετε στην φύση ρε ζώα νεοεπιστήμονες!!
-
Όλα τέλεια μέχρι στιγμής σε Redmi Note 3.
-
Μάγκες μήπως μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η καλύτερη ROM σε θέμα μπαταρίας;
-
Παράθεση από dnomikos: “Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Αναζήτηση > Καθαρισμός δεδομένων. ” Είσαι ωραίοςςςςςςςςς!! Καθαρισμός δεδομένων, μετά στο παραθυράκι που θα βγάλει στην αναζήτηση ότι αυτή η εφαρμογή χρειάζεται internet, πατάς έξοδος και όλα κομπλέ.
-
Παράθεση από dnomikos: “Για το θέμα με τις μεταφράσεις στα μενού, όχι δεν θα φτιάξει...δεν έχουν μεταφραστεί ακόμα. Για το θέμα με το κρασάρισμα της Αναζήτησης, δοκίμασε πρώτα καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής Αναζήτησης. ” Δεν υπάρχει κάπου επιλογή για καθάρισμα. Βασικά την βρήκα στις εφαρμογές συστήματος. Στις εφαρμογές δεν την βρήκα σαν επιλογή. Πάντως αν κάποιος έχει βρει κάποια λύση με την αναζήτηση, ας μας πει.
-
Μάγκες, παίζει άμα κάνω factory reset να φτιάξει το κρασάρισμα στην αναζήτηση και το θέμα με τις μεταφράσεις στα μενού (στο αρχείο κλήσεων κτλ);
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από kostsokale: “Παλι θεμα μς τις μεταφρασεις, παλι κρασαρει η αναζητηση..εχω παρατηρησει προβλημα με τον φακο...οταν τον πατας μερικες φορες δεν ενοιγει και θελει επαννεκινηση το κινητο...αυτο το εχω παρατηρησει εδω και δυο ρομ. ” Στα Αγγλικά δεν κρασάρει; ” Τι εννοεις στα αγγλικα;
-
Παλι θεμα μς τις μεταφρασεις, παλι κρασαρει η αναζητηση..εχω παρατηρησει προβλημα με τον φακο...οταν τον πατας μερικες φορες δεν ενοιγει και θελει επαννεκινηση το κινητο...αυτο το εχω παρατηρησει εδω και δυο ρομ.
-
Υπάρχει περίπτωση να βγει κάποιο fix που να διορθώνει τα προβλήματα;
-
Xiaomi Redmi Note 3, δεν έχουν περαστεί όλες οι μεταφράσεις. Συγκεκριμένα στο αρχείο κλήσεων, στο Home Screen και στο Κλείδωμα οθόνης & κωδικός. Αυτά βλέπω μέχρι τώρα σε θέμα μετάφρασης. Επίσης κρασάρει η εφαρμογή αναζήτησης.
-
Xiaomi και Pokemon Go
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “Βάζεις την τελευταία ελληνική stable με factory reset. Sent from my MI 3W using Tapatalk ” Αυτό το κάνω με factory reset μέσα από recovery και καπάκι Install την stable;
-
Xiaomi και Pokemon Go
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “Βάζεις την τελευταία ελληνική stable με factory reset. Sent from my MI 3W using Tapatalk ” Το θέμα είναι μήπως υπάρχει λύση σε developer. Το ξέρω ότι με stable Θα δουλέψει γιατί δεν έχει root.
-
Xiaomi και Pokemon Go
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια. Λοιπον, οποιος παιζει το συγκεκριμενο παιχνιδι πανω κατω γνωριζει τι εγινε με το τελευταιο update και μπορει να εχει μια πληρη εικονα για το προβλημα που εχει δημιουργηθει. Για οσους δεν γνωριζουν η niantic στο τελευταιο update απαγορευσε σε ολες τις rootαρισμενες συσκευες να εχουν προσβαση στο παιχνιδι. Ενα μετρο για να κυνηγησει τους cheaters. Δοκιμασα μια λυση που εχει γινει πολυ γνωστη στο internet με το magisk το οποιο κρυβει το root. Αποτελεσμα 0. H ερωτηση λοιπον ειναι: …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Από τις ρυθμίσεις του Super User μπορείς να επιλέξεις την απεγκατάστασή του και θα γίνει Un-Root στην συσκευή σου. ” Παταω να γινει unroot στην συσκευη, μου λεει οτι μολις τελειωσει θα πρεπει να κανω μια επανεκκινηση, παταω αποδοχη αλλα μετα κολλαει. Δεν κανει τιποτα.. ποση ωρα θελει δηλαδη για να κανει unroot?
-
Έκανα Factory Reset. Το κινητό πήρε ανάσες και φαίνεται πολύ κομπλέ εκτός από το ότι σε κάποια προγράμματα δεν μου δουλεύουν τα led όπως πχ το messenger. Κάποια λύση;
-
Παιδιά καλημέρα. Μολις ξυονησα και ειδα την μπαταρια μου σε ενα βραδυ μεσα απλο 47℅ σε 10℅!!!! Επισης ειχα κατι θεματακια χθες με το wifi. Σκεφτομαι για ενα factory reset. Μπορει καποιος να μου πει τoν πιο σωστo και καλo τροπο για FR;