Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 156.

• Ρε παιδιά εγώ να ρωτήσω κάτι; Στο Snapchat γιατί στην λειτουργία video μαυρίζει η οθόνη; Σε όλες τις Rom. Από την 7άρα γίνεται.

• Κλασικά πράγματα. Τίποτα καινούργιο. Αναβάθμιση στο Android θα κάνουνε; Χιλιάδες bugs και κοιτάνε το wifi hotspot. Έλεος!!

• Xiaomi RN3 και Lag στο Pokemon Go

kotsokale - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Αρκετό καιρό τώρα το μόνο παιχνίδι που έπαιζα στο κινητό μου ήταν το Clash of Clans. Μετά από 1.5 χρόνο λιωσήματος, το σταμάτησα. Πριν λίγες μέρες εμφανηστίκε το Pokemon Go. Αυτό που έχω παρατηρήσει στο κινητό είναι ότι υπάρχει κάποιο Lag. Και στα δύο παιχνίδια. Δηλαδή στο CoC κατά καιρούς το παιχνίδι δεν ήατν smooth. Πίστευα ότι ήταν πρόβλημα του παιχνιδιού και δεν έδωσα πολύ σημασία. Τώρα όμως στο Pokemon Go βλέπω ότι στο menu υπάρχει τρομερό Lag. Σε επίπεδο που δε…

• Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Η τριμερής σε εμένα δεν φτιάχτηκε και πολλές εφαρμογές τρώνε crash.

• Παράθεση από Octaviastikos: “Καλημέρα!!! Μόλις βρηκα ενα bugs... Στο ξυπνητήρι ενώ αναβαζω την ένταση αυτό παραμένει κλειστό!! ” Και εγω εχω βρει bug στο ξυπνητήρι. Εμενα δεν μου κλείνει απο την γραμμη ειδοποιησεων ενω το εχω κλεισει μεσα αλο την εφαρμογη. Και φυσικα για να απενεργοποιηθει πρεπει να το κλεισω και απο την εφαρμογη και απο την γραμμη ειδοποιησεων. Επίσης βλεπω μεγαλυτερη καταναλωση στην Ram.

• Παιδιά εσάς σας εμφανίζεται ο ιδιωτικός φάκελος στο File Manager;

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από kostsokale: “Καλημερα παιδια. ” Μπορείς αν θέλεις να συμπληρώσεις τη συσκευή ς στο προφίλ σου ώστε να γνωρίζουν οι υπολοιποι χρήστες για ποια συσκευή αναφέρεσαι.Εκτός κι αν είναι κάτι απόρρητο..... ” εχεις δικιο το συμπληρωσα

• Καλημερα παιδια. Λοιπον εγω εχω παρατηρησει δυο πραγματα μεχρι στιγμης. 1. Λείπει ο ιδιωτικος φακελος απο τον file manager 2. υπαρχει ενα θεμα με τα ξυπνητήρια. Οταν το ξυπνητηρι χτυπησει, και μπαινεις μεσα στο ρολόϊ για να το απενεργοποιησεις, μενει ακομα ανοιχτο στην μπαρα ειδοποιησεων που σειρουμε προς τα κατω και πρεπει να το κλεισουμε και απο εκει.. να πω οτι το εχω ρυθμισει να χτυπαει καθε 10 λεπτα..αν και δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο... Η συσκευη μου ειναι το redmi note 3 Παράθεση: “-----…

• Δεν βρισκω πουθενα τον ιδιωτικο φακελο στο file explorer.. τον αφαίρεσαν;

• Μάγκες καλημέρα. Πήγα πριν λίγο να περάσω την 6.3.3, μπήκα σε recovery και παρατήρησα ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό το Recovery που έβλεπα τις προηγούμενες φορές. Ενώ έβλεπα ένα πολύχρωμο recovery, τώρα βλέπω ένα ασπρόμαυρο. Τι έγινε; Ξέρει κανένας τίποτα; To Dobly Atmos που έχουν προσθέσει τι είναι;

• Καλησπέρα παιδιά. Τώρα περνάω και εγώ την καινούργια έκδοση. Να σας ρωτήσω κάτι. Έχω παρατηρήσει ότι όταν παίζω παιχνίδια στο κινητό, ζεσταίνεται στο πάνω μέρος πίσω από την κάμερα. To έχει παρατηρήσει κάποιος αυτό; Το παιχνίδι που παίζω είναι το clash of clans και είναι οnline αν αυτό βοηθάει.

• Παιδιά μόλις την πέρασα τελικά. Το λάθος μου ήταν ότι πάταγα στον οδηγό εκεί που λέει να κατεβάσουμε την ελληνική ROM στο πρώτο βήμα. Και μου κατέβασε την 5.12.31.. Για αυτό προσπαθούσε να κάνει downgrade. Τώρα είναι όλα κομπλέ. Aλλά θα χρειαστεί να κάνω εκτός από wipe και factory reset?

• Παράθεση από mixaliscy: “Αν κατάλαβα καλά Πρώτα ξεκλείσωσε το κινητό σου (τον bootloader σου) Και μετά πάρε τον οδηγό με fastboot (ένα search να κάνεις στον βγάζει) και ακολούθησε τον Αυτά. Αν έχεις απορίες ... εδώ είμαστε ” Ρε αδερφέ, συγνώμη αλλά μπορείς να μου δώσεις το link από τον οδηγό, μην βρω κανέναν άλλον και τρέχω και δεν φτάνω μετά;

• Αν μπορείτε βοηθήστε με με κάποιον οδηγό ή να μου πείτε τα βήματα για να μπορώ να την περάσω και να ησυχάσει το κεφάλι μου.

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Bodai: “Δυστυχώς έχει γίνει προσπάθεια downgrade (μάλλον αποτυχημένη) της βάση δεδομένων (database)που χρησιμοποιεί η miui για την λειτουργία της. Είναι μια κατάσταση που θα σου εμφανίζεται σε διάφορες φάσεις και με διάφορες rom. Αν σου εμφανιζεται μετα απο καθαρή αυτό σημαίνει ένα πράγμα => πας για φλασάρισμα με fastboot ” Παρόμοιο πρόβλημα που είχα, εξαφανίστηκε μόνο με factory reset και εγκατάσταση όλα από την αρχή. ” To Factory θα με πάει πίσω στην ROM π…

• Παιδιά χθες πάλευα με τον φίλο @arist1976 να περάσω την ελληνική ROM. Σε κάποια φάση και αφού έκανα clean το system, το κινητό κόλλαγε στο logo του miui. Mε την βοήθεια του φίλου όμως, φλασάραμε την κινέζικη dev και όλα καλά. Πριν από όλα αυτά όμως, το πρόβλημα ήταν ότι έμπαινα σε twrp, πάταγα intall, επέλεγα το zip αρχείο με την ελληνική dev και ξεκίναγε το intall.. Αφού τελείωνε το install και έμπαινε στο andorid, πέταγε όλη την ώρα σφάλματα. Πάταγα Cancel, τίποτα. Πάταγα report, πάλι τίποτα. …

• έκανα αυτο και μου λεει failed to extract dir from "system" to "/system". E: error executing updater binary in zip ' / sdcard/xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_GTV-5.12.31.zip" Error flashing zip '/sdcard/xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_GTV-5.12.31.zip' updating partition details... ...done

• Παράθεση από arist1976: “Πάνε recovery-wipe-advanced wipe και τίκαρε dalvik cache, system,cache. Μετά πάνε αρχικό μενού, πάτα install και διάλεξε τη ρομ. ” ok.. Θα το δοκιμάσω τώρα. Ξέρεις τι με προβληματίζει; Ο οδηγός λέει ότι θα μείνει αρκετή ώρα στο 99% και μετά θα κάνει λίγη ώρα στο reboot. Αυτό εμένα δεν μου το κάνει καθόλου. Δηλαδή μέσα σε δύο-τρία λεπτά μπαίνει στο android

• Μπορούμε να βρούμε κάποιον οδηγό; Αυτό το MD5 τι είναι που δεν το βρίσκει; ΤΣέκαρε μία εδώ MD5 file no found - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum

• Παράθεση από arist1976: “Δεν είναι τίποτα. Απλά κράτα backup είτε στον υπολογιστή, είτα στο mi cloud. Θα πρέπει να σβήσεις τα πάντα από τη συσκευή και να περασεις την ελληνικη, απαλλαγμένος από κατάλοιπα παλαιότερων ρομ. Οταν αλλάζεις ρομ από stable σε developer ή το αντίστροφο, πρέπει να κάνεις καθαρή εγκατάσταση γιατι αλλιώς έχεις τα προβλήματα που βλέπεις. ” Τα έχω όλα στο mi cloud. Μπορείς να μου πεις πως θα κάνω καθαρή εγκατάσταση; αυτό γιατί αύριο είμαι για δουλειά και θα ειμαι χωρίς κινητ…