Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 67.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΣτο miaccount και στο unlock tool έχω σίγουρα το ίδιο.πρεπει να κάνω login και στο en.miui.com??? Το μεσημέρι που θα γυρίσω από τη δουλειά θα κατέβασα ρομ που μου προτείνεις. Επειδή το κινητο μου ήρθε με stable, δοκιμασία και την παραπάνω αλλά πάλι το ίδιο μνμ. Επειδή δίνεις διαφορετικό link από αυτό της πρώτης σελίδας θα δοκίμασε ξανά.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΜετά από μόλις 3 ημέρες αναμονής, ήρθε η άδεια για ξεκλείδωμα. Έχω κατεβάσει το tool αλλά κολλάω στο πρώτο βήμα. Έχω κατεβάσει την τελευταία developer κινέζικη από το link που αναγράφεται παραπάνω, την έχω βάλει στη μνήμη του κινητού, αλλά βγάζει το γνωστό πρόβλημα "can't verify update". Μήπως φταίει ότι έχω miui 7 και πάω σε 8? Ή είναι λάθος η ROM που φοράω. Τους είχα πει για official αγγλοκινέζικη, και έχει όντως μόνο Αγγλικά και Κινέζικα αλλά δεν ξέρω αν είναι γνήσια. Η ROM είναι αυτή: (έχω κ…
-
Νέο Mi-5 με προβληματάκια
koshal - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΝα δω τι άλλο κουλό θα συμβεί !!!! Δεν έκανε καλή επαφή το καλώδιο. Άλλαξα καλώδιο με ένα από nexus και το είδε κατευθείαν. Με κόβω να αγοράζω καινούρια καλώδια για τα πάντα για να είμαι σίγουρος. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά και θα σας ξαναζαλίσω με το καλό όταν έρθει ο κωδικός και προκύψει κάποιο πρόβλημα!!!! Thanx again
-
koshal - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΔιαχείριση Συσκευών forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18554/ Οι ιδιότητες του Driver forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18555/ Και screenshot από το ADB Driver Installer forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18556/
-
koshal - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΤην πάλεψα κάπως με το google translate (είναι λίγο άθλια τα αποτελέσματα αλλά νομίζω πως είμαι ΟΚ). Περιμένω λοιπόν τον κωδικό. Αυτό που δεν μπορώ να λύσω με τίποτα, είναι το πως θα κάνω τον Η/Υ να δει το κινητό. Έχω βάλει drivers αλλά δεν βλέπω καθόλου με σύνδεση MTP και USB debugging ενεργοποιημένο. Και όταν με το καλό έρθει η άδεια για να ξεκλειδώσω το bootloader, πως θα περάσω τη ROM μέσα???
-
koshal - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαUnlock σήμερα προσπάθησα να κάνω, και με πέταξε σε μία οθόνη με κινεζικά και κάπου ανάμεσα τον αριθμό λογαριασμού μου mi account. Και η απορία μου είναι τι να πατήσω.
-
koshal - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους! Κάτοχος Mi-3 με Ελληνική stable ROM (super ευχαριστημένος - thanx guys) είπα να πάω στο Mi-5 τώρα που έπεσαν λίγο οι τιμές. Το πήρα από Vickmall με την Αγγλοκινέζικη ROM γιατί πίστευα ότι έτσι θα γίνει γρηγορότερα unlock. H rom ειναι αυτή forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18498/ Πάμε τώρα σε ότι έχω παρατηρήσει. -Δεν βρισκω πουθενα ρυθμίσεις για activation της SIM (πχ το κεντρο μυνημάτων της Wind), και δεν μπορώ να στειλω/λαβω sms/κληση. (μου βγάζει και μνμ - can't ac…
-
Είστε τρομεροί. Ευχαριστούμε!!!!
-
Mi3W και γυαλιά polarized
koshal - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΟκ, δεκτό αυτό. Απλά θα προτιμούσα ή πόλωση να είναι οριζόντια και να μπορούσα να δω όταν το κραταω κανονικά . (btw στο sony έβλεπα κάθετα και οριζόντια κανονικά με καλή φωτεινότητα ακόμη και κάτω από τον ήλιο) Αυτό ισχύει γενικά και για τα αλλά κινητά της xiaomi?
-
Mi3W και γυαλιά polarized
koshal - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΈχω εδώ και τρεις μήνες περίπου το mi-3w 64gb από vickmall. Το θέμα που έχω είναι ότι δεν βλέπω τπτ αν φοραω γυαλιά polarized. Πρέπει να το γυρίσω οριζόντια μπας και δω τπτ κάτι που είναι σπαστικο. Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος τπτ? Με το προηγούμενο κινητό (sony xperia p) δεν ειχα αντίστοιχο πρόβλημα. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί?
-
MIUI V6.11.2.0
koshal - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝαι. Μόλις μπορέσω θα βάλω screenshot που πήρα πριν περάσω την Ελληνική. Επαναλαμβάνω οτι αυτή που μου ήρθε στο κινητό δεν ηταν της xiaomi απο το εργοστάσιο, αλλά μια stable multilanguage που έβαλε ο κινεζος Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
MIUI V6.11.2.0
koshal - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚι εμένα την 6.11.2.0 είχε. Επειδή πέρασα την Ελληνική σημαίνει οτι είναι και γνήσιο? Αν ηταν κλώνος, δε θα ηταν και κατώτερων επιδόσεων? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το δικο μου ήρθε χωρίς ζελατίνα, γιατί είχα πει στο vickmall που το πήρα να του περάσουν την multilanguage rooted rom. Οποτε δεν έχω το αυτοκόλλητο με τον 20ψηφιο κωδικό για validation. Απλα αφού πήρε χωρίς πρόβλημα την Ελληνική rom και παει σφαίρα με antutu 43500 και το cpu-z γράφει αυτά που πρεπει σε hardware με online validation θεωρώ οτι είναι αυθεντικό. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
MIUI.GR και tapatalk
koshal - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο πρόβλημα λύθηκε με αναβάθμιση του Tapatalk. Μάλλον δεν ηταν συμβατο το apk που είχα bup απο το προηγούμενο κινητό που φόραγε 4.1.2
-
MIUI.GR και tapatalk
koshal - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝαί ρε συ!!! Εννοείται ότι είμαι στο net. Κάτι έχει το tapatalk μου. Δε βρίσκει και άλλα φορουμ τα οποία δουλεύουν κανονικά και στο παλιό κινητό και στο τάμπλετ.