Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-67 από 67.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Σίγουρα παίζει ρόλο το πόσο φορτωμένο είναι το κινητό. Εγώ το φλάσαρα άδειο χωρίς να έχω περάσει τπτ μέσα. Αυτό με τους πυρήνες γίνεται για εξοικονόμηση μπαταρίας και είναι φυσιολογικό. Την μπαταρία και εμένα την βγάζει 1390mAh χωρίς να ξέρω τον λόγο αλλά δε με πειράζει κιόλας αφού κρατάει καλά. Έβαλα από περιέργεια το battery Monitor widget και δείχνει 2980mAh. Οπότε μάλλον το θέμα το έχουν τα προγράμματα και η ένδειξη του CPU-Z δεν είναι αξιόπιστη. (ίσως γι αυτό δεν είναι και από προεπιλογή να…
-
MIUI.GR και tapatalk
koshal - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕρωτώ εδώ γιατί δε βρήκα κάτι παρόμοιο. Αν είμαι σε λάθος ενότητα, παρακαλώ να μεταφερθεί. Ψάχνω από το tapatalk να βρώ το παρόν φόρουμ. Δε βγάζει τπτ όμως. Υποστηρίζεται??? Αν ναι θα ήθελα να μου πείτε τι να βάλω στην αναζήτηση να το βρω για΄τι με βολεύει πολύ. με miui.gr, xiaomi-miui.gr, miui δε μου βγάζει τπτ.
-
Antutu score από τα xiaomi
koshal - - Ο καφενές μας
Μήνυμαmulti language rooted by vickmall Screenshot_2015_03_06_17_55_55.png Με τη stable 3.9.0 έχω κάτω από 43000.
-
Μήπως το Mi-3W σημαίνει αυτό? Anyway! Περάστηκε η Rom χωρίς προβλήματα. Ξεκίνησα το update με 95% μπαταρία και τώρα έχω 93%. Super!!! Ευχαριστώ πολύ. Θα επανέλθω μόλις εξοικιωθώ παραπάνω με τη συσκευή. Το κινητό το πήρα χωρίς να ξέρω τι παίζει με την Ελληνική κοινότητα. Μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί (και με το κινητό και με την Ελληνική κοινότητα).
-
Όχι. Δεν το βλέπω κάπου γραμμένο. Ούτε βέβαια βλέπω γραμμένο το TDMA. edit: Έφαγα φλασιά!!! Το γράφει το κουτί πάνω στην ετικέτα 3 φορές και μία πάνω στο Bar Code με το ΙΜΕΙ και το SN. Ξεκινώ και θα πώ αποτελέσματα. (Έχω μπαταρία 85% αλλά θα το βάλω προληπτικά για φόρτιση πριν ξεκινήσω μέχρι να περάσει το 90%.
-
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Το CPU-Z validation το έκανα και φαίνονται όλα καλά. Όσον αφορά το WCDMA θα ήθελα να μου εξηγήσεις που το βλέπω να είμαι σίγουρος. Βασίζομαι μόνο στο μοντέλο (Mi-3W άρα WCDMA???) , ή υπάρχει και κάπου κάτι που να το λέει? Το κινητό τελικά το είδε ο υπολογιστής. Για κάποιο λόγο δεν έπαιζε σε USB 3.0 αλλά μόλις το έβαλα σε USB 2.0 το είδε αμέσως. Οπότε μόλις ξεκαθαρίσω το WCDMA φλασάρω!!!!! Κατέληξα να πάω σε stable από τη μία για να είμαι όπως λες στη safe s…
-
Γειά σας και καλώς σας βρήκα. Ξεκινάω με σεντονάκι και θα προσπαθήσω να σας δυσκολέψω το λιγότερο δυνατόν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας. Πήρα πριν 2 μέρες το Mi-3 64gb από vickmall rooted και με multilanguage Rom. Δεν έχω φλασάρει ποτέ κινητό και παρότι διάβασα κάμποσα εδώ μέσα έχω πολλά σκοτεινά σημεία όχι στο φλασάρισμα, αλλά στο τι πρέπει να προσέξεις πριν ξεκινήσεις για να μην έχεις μετά προβλήματα.. 1) Πως καταλαβαίνω ότι το κινητό μου είναι γνήσιο??? Έχω IMEI και S/N αλλά τ…