Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-24 από 24.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμασυγνωμη παιδια σας ζαλισα ολα αυτα που μου λετε τα καταλαβα απλα σας εξηγω οτι οταν προσπαθω να κανω update απο κινητο μεσω του zip της developer rom που εχω περασει στο κινητο μου γραφει αδυναμια επαληθευσης ενημερωσης.και αν δε κανω αυτο το βημα δε παει παρακατω απο οτι ειδα στον οδηγο του φιλου εδω περα.οταν δοκιμασα απο το unlock χωρις να περασω την την rom μου εγραφε couldnt unlock και μια δφορα εγραψε after 50 hours of trying to unlock the device .και σταματαγε μια φορα στο 55 % και αλλη σ…
-
Μήνυμαναι εκανα ολες τισ διαδικασιες και μου εστειλε μηνυμα η xiaomi οτι εχω αδεια μετα ακολουθησα τον οδηγο του φιλου εδω και εβαλα την official rom και στην καρτα sd ακι στο τηλεφωνο .πηγα να κανω update οπως λεει ο οδηγος βρηκα την rom και μου γραφει αυτο που εγραψα και εκει κολαω
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από Akisz750: “καλησπερα αν γνωριζει καποιος εχω παρει εγκριση απο xiaomi για bootloader.(you have been granted the permission to unlock your device mi account...)ελεγε το μηνυμα στο κινητο.εχω βαλει την developer rom απο εσας (λινκ) και οταν παω να επιλεξω το πακετο ενημερωσης μου γραφει αδυναμια επαληθευσης πακετου ενημερωσης.και σταματαω εκει. αν μπορει καποιος να βοηθησει θα το εκτιμουσα αφανταστα.ευχαριστω ” πρεπει πρωτα να ξεκλειδωσεις ,μετα να βαλεις…
-
Μήνυμακαλησπερα αν γνωριζει καποιος εχω παρει εγκριση απο xiaomi για bootloader.(you have been granted the permission to unlock your device mi account...)ελεγε το μηνυμα στο κινητο.εχω βαλει την developer rom απο εσας (λινκ) και οταν παω να επιλεξω το πακετο ενημερωσης μου γραφει αδυναμια επαληθευσης πακετου ενημερωσης.και σταματαω εκει. αν μπορει καποιος να βοηθησει θα το εκτιμουσα αφανταστα.ευχαριστω