Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-25 από 25.

• αργη φορτιση

Maria Tsen - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

απο mygad.gr το πηρα το κινητο ! και τωρα τι πρεπει να κανω? να παρω νεο φορτιστη με μεγαλυτερα A??

• αργη φορτιση

Maria Tsen - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

αγορασα πριν απο λιγες μερες το xiaomi redmi note 3 pro και καθως ξερφορτιστηκε για πρωτη φορα το εβαλα να φορτισει και ειχαν περασει 4-5 ωρες και ακομα ηταν στο 60 % . Να σημειωσω οτι το κινητο το φορτισα με εναν δικο μου φορτιστη απο παλιο κινητο γιατι αυτος του κινητου δε ταιριαζει με τις ελληνικες πριζες. ! ! Τι μπορει να φταιει ? πηρα τηλ και με ειπαν να το βγαλω απο τη φορτιση και να το δοκιμασω οταν ξεφορτιστει παλι για να δουμε αν αργησει παλι.

• o MiPC σε rrecovery mode μου εβγαζε το μηνυμα "rom packages signature cannot verified" και σε fastboot μου εβγαζε οτι δε μπορει ναι ginei flash. Εν ολιγοις δεν εγινε δουλεια.

• το εχω προσπαθησει πολλες φορες και με βγαζει ενα κινητο με ενα usb...

• Καλησπερα παιδια! πριν λιγες μερες απεκτησα το xiaomi redmi note 3 pro και για κακη μου τυχη αποφασισα να βαλω κωδικο για ξεκλειδωμα και για εναν περιεργο λογο δε μπορω να το ξεκλειδωσω με αποτελεσμα να εχει μπλοκαρει και να μην μπορω να το χρησιμοποιησω! μπορει να με βοηθησει καποιος??