Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 94.
-
Ευχαριστώ πολύ και γω η rom είναι άψογη. Θα ήθελα να επισημάνω όμως πως στις μεταφράσεις του άλμπουμ με τα ελληνικά δε χωράνε στο μενού κάτω όλες οι επιλογές παρά μόνο στην οριζόντια προβολή. Γίνεται μελλοντικά να κόψουμε τις λέξεις με τελίτσες;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από GS1985: “Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο link για τις τελευταίες dev καθώς με πετάει στην 24/3 και όχι στην 31/3 που λέει; ” Σε ποιό Link αναφέρεσαι ? Για δείξε μου... ” Σε αυτό εδώ πάνω πάνω.... Χαρακτηριστικά λέει: Η νέα Version της MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_6.3.31 MIUI V7) είναι έτοιμη για λήψη.... - Θα μπορείτε να κατεβάσετε τα Zip για όλες τις Xiaomi συσκευές. - Πολλά Fix για την Ελληνική ΜΙUI V7 - Μην ξεχνάτε ότι θα χρειαστούμε την βοήθειά σας στο De…
-
Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο link για τις τελευταίες dev καθώς με πετάει στην 24/3 και όχι στην 31/3 που λέει;
-
Ξέρει κανείς γιατί το link στη πρώτη σελίδα με τις stable σε βγάζει στις 7.1 και όχι στις 7.2;
-
Ξέρει κανείς πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά με dhl από Ευρώπη και γιατί καθώς συμπλήρωσα μια παραγγελία δεν είχα πουθενά την επιλογή για αποστολή με DHL;
-
Τέλεια! XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 3GB RAM MTK6795 2.0GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Η εφαρμογή της κάμερας δεν αποθηκεύει τη τοποθεσία σε αυτή τη rom
-
Με πλήρη χρήση από το Σάββατο εμένα μου δουλεύει το κινητό μια χαρά και έκανα αναβάθμιση από τη 5.12.31 με την οποία δεν είχα κανένα επίσης πρόβλημα. Ram,μπαταρία κτλ όλα μια χαρά όπως και στη προηγούμενη. Bluetooth δε χρησιμοποιώ οπότε δεν έχω γνώμη αλλά σε γενικές γραμμές δεν επιβεβαιώνω τα bugs που συναντούν άλλοι χρήστες με το ίδιο τηλέφωνο εδώ. Όλα τέλεια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
-
@jonnieX Δε ξέρω τι bug είναι αυτό αλλά της rom δεν είναι γιατί θα το έκανε και σε μένα. @Antonios Gagas Ακόμα προφανώς για το Redmi 3 δεν υπάρχει τπτ. Αν στο μέλλον υπάρξει θα υπάρχει στη πρώτη σελίδα με όλα τα downloads.
-
Υπάρχει τρόπος στη περιοχή των ειδοποιήσεων να επαναφέρω τη μουσική και όχι το search για τις εφαρμογές? @jonnieX Δεν επιβεβαιώνω αυτό για τις φωτογραφίες εκτός και αν δε κατάλαβα κάτι... Μιλάς για την εφαρμογή άλμπουμ σωστά; Αν ναι, εμένα μου δουλεύει όπως πάντα άψογα.
-
Παράθεση από nipapa: “2. Σε περίπτωση που θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση για να αφαιρέσω "σκουπίδια" και υπολοίματα από διάφορες απεγκαταστάσεις εφαρμογών, format τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης κλπ, παίρνω πρώτα backup, το μεταφέρω στον Η/Υ, κάνω wipe τα πάντα, μπαίνω fastboot, μεταφέρω Rom και Backup από Η/Υ στο τηλέφωνο και Flash-άρω, σωστά..? ” Καθαρή εγκατάσταση δε σημαίνει format στον εσωτερικό χώρο οπότε δε χρειάζεται να μεταφέρεις αρχεία μπρος πίσω και backup από το pc (!fastboot να μπει…
-
Πρόβλημα με Vickmall !!! ΠΡΟΣΟΧΗ σε όλους για τις μελλοντικές τους αγορές. Έχω αγοράσει από το συγκεκριμένο κατάστημα λόγω της άμεσης πάντα επικοινωνίας τους και της γρήγορης αποστολής μέχρι τώρα 4 συσκευές τηλεφώνων και όλα άριστα. Μέχρι που η 5η που την έχω παραγγείλει από τις 8 Ιανουαρίου δεν έχει φτάσει ακόμα... Στη συγκεκριμένη παραγγελία το κατάστημα όπως πάντα τα έπραξε όλα σωστά, όμως για δικής μου ατυχίας ο υπάλληλος του ταχυδρομείου στη Σιγκαπούρη δήλωσε το δέμα για Αγγλία με αποτέλεσμ…
-
Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από Giwrgos Ksadelfos: “Αφού κάνεις ότι κάνεις με την εγκατάσταση οποιασδήποτε rom, όσον αφορά τη μπαταρία αποκλειστικά, για να δεις άσπρη μέρα γενικά σε οποιαδήποτε συσκευή και να έχεις στο μέλλον μπορείς να ακολουθήσεις τα εξής βήματα για να κάνεις battery calibration και να το επαναλαμβάνεις κάθε 30 περίπου φορτίσεις-αποφορτίσεις: 1) πλήρη αποφόρτιση του κινητού μέχρι να σβήσει και μόλις σβήσει προσπαθείς και πάλι να το ανοίξεις έπειτα από 15 λεπτά δίχως καμ…
-
Αν κάνω restore μέσα από το rom με την εφαρμογή που έχει το miui σε apps στη καινούργια version και αν έχω πριν κάνει factory reset+ install το update + wipes στις caches από το TWRP όλα ΘΕΩΡΕΊΤΑΙ clean install?
-
Καλησπέρα, για το Redmi 3 γιατί δεν υπάρχουν roms (δε μιλώ για το redmi note 3); Γνωρίζει τπτ σχετικό κανείς;
-
Κάνε και κανένα backup καλού κακού μπας και δε τη βρεις πολύ stable τη stable έκδοση και θες να γυρίσεις πίσω στη dev όπως έκανα και γω...
-
Παράθεση από chrisvel: “Παράθεση από sokgiorgos: “Παράθεση από HeavenScent: “Παράθεση από chrisvel: “Καλημέρα σε όλους. Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Η ρομ είναι η καλύτερη έως τώρα που έχω κανει εγκατάσταση η μπαταρία έχει διάρκεια 1,5μιση 2 μέρες και γενικά το κινητό πετάει ομως σπάνια μπορεί να λαγκαρι αλλά δεν είναι είναι ενοχλητικό γιατί γίνεται σπάνια. Φυσικά έκανα καθαρή εγκατάσταση γιατί αν την ρομ την περνάς πάνω από προηγούμενη μεταφέρονται και της προηγούμενης τα προβλήματα (το λέω για …