Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 94.
-
Για Mi4c η rom είναι τέλεια σε όλα + μπαταρία μια χαρά απλά θέλει όντως 2 μέρες με τρεις να στρώσουν τα στατιστικά.
-
Xiaomi market εμένα δεν έχει ούτε είχε στις προηγούμενες. Είναι αυτό φυσιολογικό; Επίσης εμένα δεν έχει bug στον ήχο καθώς μιλάω παραπάνω από 5 λεπτά σε καμία rom που έχω δοκιμάσει όπως αναφέρθηκε προηγουμένως.
-
Επιβεβαιώνω και γω για το ίδιο τηλέφωνο (με χρήση μιας βδομάδας σχεδόν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα) πως είναι η καλύτερη ρομ που έχει περάσει από τα χέρια μου συμπεριλαμβανομένου και τις υποτιθέμενες stable που μόνο stable δε τις βρήκα...
-
Για το Redmi Note 2/HongMi Note 2 η Rom που πρέπει να βάλω είναι αυτή * Xiaomi Redmi Note 2 / Prime * hermes * ?
-
σε stable ΜΗΝ πας! Εμένα μου έκατσε η5.11.26
-
ΣΕ αυτή τη stable που έχουν εδώ δεν υπάρχουν κινέζικες εφαρμογές και ότι γενικά υπάρχει μπορείς να το αφαιρέσεις με απεγκατάσταση όπως και στη dev
-
Δηλαδή κάνε backup και δοκίμασε να δεις μόνος σου! Μη σε προϊδεάζω αρνητικά.
-
απλό φλασαρισμα τότε με απλό wipe στη dalvik και τη κανονική cache. Επίσης ΜΗΝ ξεχάσεις να κάνεις ένα backup FULL πρώτα γιατί οι τελευταίες stable δεν είναι και όσο stable θα θέλανε....
-
Παράθεση από kaplaz: “Μετα την εγκατασταση της 5.12.3 και τις επανεκινησεις αποφασισα να φλασαρω την 5.11.26.Αμεσως μετα μου βγαζει το μηνυμα android.proccess. acore. εχει σταματησει.Πρεπει να ξαναφλασαρω με wipe data και αν ναι εχει restore η 5.11.26?Οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ. ” Ναι πρέπει να φλασάρεις τη 5.11..... σα καινούργια, δηλ wipe data->factory reset και dalvik/cache τα πάντα δηλ όλα και να ξεκινήσεις σα να το άνοιξες για πρώτη φορά. Όλα αυτά θα τα είχες αποφύγει αν…
-
Tethering στο Mi4c
GS1985 - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΚαι ΝΑΙ τελικά ΔΟΥΛΕΨΕ η παλιοπ@π@ρι@!!!! Πως χαρακτηρίζεται όμως αυτό το πράγμα; Θέλω να πω είναι bug? Ή επίτηδες έχει γίνει έτσι, και αν έχει γίνει επίτηδες γιατί δε διαγράφουν εντελώς την επιλογή για tethering και μας ζαλιζουν? Γνωρίζει κανείς;
-
Tethering στο Mi4c
GS1985 - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Αφου όλα τα άλλα δεν παίζουν μάλλον ήρθε η ώρα γ'αυτό => Internet sharing μέσω του wifi hotspot ” Σε ευχαριστώ πολύ! Μάλλον αυτό θα δουλέψει γιατί το είχα δει να το αναγράφουν και στο en.miui.com αλλά δεν ήθελα να αγοράσω το sqleditor καθώς νόμιζα πως επειδή εδώ στους περισσότερους δουλεύει, κάτι δε κάνω καλά. Μόλις το δοκιμάσω και επιβεβαιώσω θα σας στείλω τα αποτελέσματα!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Βάλε ως Default το SwiftKey.... Ρυθμίσεις => Πρόσθετες ρυθμίσεις => Γλώσσα & Εισαγωγή => Προεπιλογή => Πληκτρολόγιο Swiftkey ” εχω ως προεπιλογή ήδη το swype ένα δικό μου...) αφού σας είπα πως δε το χρησιμοποιώ...πάραυτα το παλαιόν...επιμένει να μου βγάζει σε φασεις αυτό μήνυμα. Προσπάθησα να το πετάξω και μέσω titanium αλλά δε τα κατάφερα.. Υπάρχει άλλος τρόπος fix ή force uninstall?
-
Tethering στο Mi4c
GS1985 - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΕυχαριστώ και τους 2 αλλά τελικά εμένα δε μου δουλεύει όπως και αν το κάνω. ΔΕ πειράζει όμως θα πρέπει να το γράψω στα @@@ προς το παρόν μέχρι να το ξανά χρειαστώ ελπίζοντας σε μελλοντικές version να έχει επιλυθεί και να μην είναι ελαττωματικό το κινητό...
-
ξέρει κανείς πως μπορώ να πνίξω το πρόβλημα που λέει πως το πληκτρολόγιο Google συνάντησε κτλ μιας και δε το χρησιμοποιώ αλλά δε ξέρω γιατί στο δ.... μου το βγάζει σε μήνυμα;
-
Προφανώς εαν έχω ήδη εγκατεστημένο το TWRP δε χρειάζεται να ακολουθήσω τους οδηγούς που προαναφέρθηκαν σωστά; Μόνο κανονικά flash με wipes απο το TWRP. Σωστά;
-
Tethering στο Mi4c
GS1985 - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από Stinger: “Μετά από πολλές δοκιμές κατάφερα να φτιάξω το wifi tethering απενεργοποιωντας το ipv6 από τις ρυθμίσεις του apn. Από ότι διαβάζω δεν δουλεύει το tethering με ipv6 ακόμα και εμένα η Vodafone όταν μπαίνω με data μου έδινε ipv6 διεύθυνση. Sent from my Mi-4c using Tapatalk ” Μήπως μπορείς να βγάλεις ένα screenshot να δω τις ρυθμίσεις σου γιατί δε μπορώ να το διορθώσω εγώ. Ευχαριστώ!
-
Το md5sum πως το χρησιμοποιούμε; το χρειάζεται το twrp; Γιατί προχωράει κανονικά το installation και δίχως αυτό...@MIUI_ART
-
Παράθεση από GnF: “-70db cosmote, - 55 Vodafone με 5.11 -105db cosmote, - 75 Vodafone με 5.12 Ετσι επειδή είχα λίγη όρεξη να απαξιώσω έναν ακόμα dev της ρομ εδώ μέσα. Σορρυ κινέζε είχα ορεξη Στάλθηκε από το Mi-4c μου ” Τι να σου πω...Εγώ αυτό το θέμα με το ίδιο κινητό δε το είχα σε καμία είτε με clean install είτε όχι. Θέμα με το tethering ναι σε όλες και δε καταλαβαίνω πως γίνεται τα bugs να είναι επιλεκτικά από συσκευή σε συσκευή όταν μιλάμε για ακριβώς την ίδια!!! Ας ελπίσουμε όταν πετύχουμε …
-
@caeser Νομίζω πως εδώ όλοι μας αναφέρουμε τα τυχόν ή ίσως υπάρχοντα bugs που θεωρούμε εμείς οι μη developers ώστε να σημειωθούν και να βοηθήσουμε έτσι στη βελτίωση των roms. Αυτός νομίζω είναι και ο σκοπός αυτών των forum και όχι για να κριτικαρουμε τη δουλειά των developers ή να γκρινιάζουμε που κάτι δε μας δουλεύει όπως προανέφερες. Με παρεξηγησες φίλε. Πάντως ευχαριστώ τα παιδιά για την τρομερή δουλειά τους και εσένα για την άμεση απάντηση σου και όλους εδώ που πραγματικά ενδιαφέρονται αφιλο…