Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-94 από 94.
-
Παράθεση από tsimitsangaz: “Παράθεση από GS1985: “Θέλω κάποιος άλλος κάτοχος Mi4c να επιβεβαιώσει το εξής ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημά μου ανεξαρτήτως έκδοσης rom Miuiv7 (δηλ multi eu ή Ελληνική, dev ή stable). Το πρόβλημα αφορά το TETHERING: όταν είμαι σε δίκτυα 4g οι συσκευές μου συνδέονται κανονικά αλλά δε τους δίνει ίντερνετ καθώς το κινητό έχει κανονικά, όταν είμαι με 3g τους δίνει κανονικά ίντερνετ όμως το κόβει από το κινητό. Μετά σου λένε stable έκδοση... ” το τέσταρα μόλις με την EU stable 7.0.15.…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από giannisag: “ΟΛΑ ρολοϊ!!!!! Αξιζετε πολλά αλλά μην επαναλαμβάνομαι!!!!!! Άλλη μια παρά πολλή καλή δουλειά!!!! ” Όλα ...ΕΛΒΕΤΙΚΟ ρολόι, θα πρόσθετα..!Προσπάθησα να αναπαράγω, έστω μερικά από τα προβλήματα που αναφέρουν τα παιδιά παραπάνω, αλλά δεν τα κατάφερα...Sorry guys! Στις δικές μου συσκευές όλα πηγαίνουν μια χαρά! Μιλάω στις τις συσκευές Mi-4c, Redmi Note 2 και Redmi 1s... ” Πως γίνεται να σου δουλεύουν όλα τέλεια στο Mi4c όταν όλοι έχουν θεματάκια όπως ας …
-
Θέλω κάποιος άλλος κάτοχος Mi4c να επιβεβαιώσει το εξής ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημά μου ανεξαρτήτως έκδοσης rom Miuiv7 (δηλ multi eu ή Ελληνική, dev ή stable). Το πρόβλημα αφορά το TETHERING: όταν είμαι σε δίκτυα 4g οι συσκευές μου συνδέονται κανονικά αλλά δε τους δίνει ίντερνετ καθώς το κινητό έχει κανονικά, όταν είμαι με 3g τους δίνει κανονικά ίντερνετ όμως το κόβει από το κινητό. Μετά σου λένε stable έκδοση...
-
Παράθεση από Gkontos10: “Πότε υπολογίζουμε για νέα stable v7?? ” Πάντως εγώ που έβαλα τη Multilanguage τη stable το ξυπνητήρι έχει τρελό πρόβλημα...Κατά τα άλλα όλα πάνε καλά...
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από GnF: “Μέχρι στιγμής αυτά..... ” Εμενα πάντως δεν μου φαινεται να έγινε σωστα το φλασάρισμα με τόσα προβλήματα απο το πουθεναΠαράθεση από GS1985: “Επειδή δεν έλαβα καμία απάντηση σχετικά με το tethering να υποθέσω πως όλοι έχετε συμβιβαστεί με 3g tethering ή κανείς άλλος δεν έχει αυτό το πρόβλημα? ” Τι εννοείς? Οτι σου δουλεύει το Hotspot όταν τα data είναι 3G και όχι όταν είναι 4G? Δλδ με 4G συσκευές συνδέονται με την συσκευή αλλά δεν παίρνουν Internet ή αποτυγχ…
-
Επειδή δεν έλαβα καμία απάντηση σχετικά με το tethering να υποθέσω πως όλοι έχετε συμβιβαστεί με 3g tethering ή κανείς άλλος δεν έχει αυτό το πρόβλημα?
-
Θέλω μεγάλη βοήθεια παρακαλώ στο tethering κομμάτι για τα mi4c που δε δίνουν ίντερνετ με 4g παρότι με 3g όλα πάνε ρολόι!
-
Για το Mi4c δεν έχει βγει ακόμη έτσι;
-
Επίσης θέλω να επισημάνω πως 1ο start μετά από wipe σε cache και dalvik το orientation πχ σε φωτογραφίες ή ακόμα και σε YouTube δουλεύει άψογα εναλασσοντας από κάθετη σε πλάγια προβολή με καθυστέρηση όπως σε όλα τα κινητά(σχεδόν καθόλου). Όμως μετά από κάποια(το πολύ 2) restart το διάστημα εναλλαγής αυξάνεται σε διπλάσια έως και τριπλάσια καθυστέρηση. Συμβαίνει αυτό και σε άλλους με mi4c?
-
Επιβεβαιώνω και γω τα παιδιά (εχοντας mi4c) πως το gps γενικά σε αυτήν την ρομ είναι σχετικά πιο"αδύναμο"σε σχέση με τις προηγούμενες...
-
Μετά την αναβάθμιση σε αυτή τη ρομ παρατήρησα πως δεν μου έρχεται notification για το app της yahoo (yahoo mail). Δηλαδή δεν δουλεύει αυτόματα η ανανέωση των email στο παρασκήνιο και ας τρέχει κανονικά το αντίστοιχο service. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο?
-
Σας ευχαριστώ όλους που μου απαντήσατε τόσο άμεσα. Επίσης θέλω να ρωτήσω τι κερδίζω εάν φλασαρω (με twrp υποθέτω) την Ελληνική rom μιας και η Multilanguage που έχω, έχει κανονικά παντού Ελληνικά. Ευχαριστώ και πάλι εκ των προτέρων!
-
Ερώτηση: το mi4c που μου ήρθε από Κίνα, ήταν έτοιμο σε έκδοση gtv Ελληνική με twrp και έκτοτε κάνει κάθε εβδομάδα update στο version το εκάστοτε. Όμως νομίζω πως δεν έχει root και επίσης δε γνωρίζω αν πρέπει να κάνω manually όλα αυτά που περιγράφει ο οδηγός σας σε περίπτωση που έχω κάτι"λάθος"... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7744/
-
Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταβαίνει το κινητό σε landscape πιο γρήγορα; Δηλ. να αλλάζει το orientation λίγο πιο γρήγορα...