Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 86.
-
Έχεις ενεργοποιημένο το DND μην ενοχλείτε δλδ.
-
Κανένας τρόπος να παρακάμψουμε την αυξανόμενη ένταση στον ήχο κλήσης παίζει?
-
Σε kenzo μία χαρά. Τπτ παράξενο μέχρι στιγμής.
-
Σε kenzo πέρα από την περιοχή που γυρνάει μόνο του στην Πολωνία δεν έχω δει κάτι άλλο παράξενο.
-
Σε kenzo περαστικε νεράκι και όλα δουλεύουν καλά μέχρι στιγμής με την xtrv. Ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω από όλα!
-
Εμένα δουλεύουν και τα δεδομένα και όλα μου φαίνονται σωστά μέχρι στιγμής.
-
Όλα καλά σε kenzo κι όπως βλέπω διορθώθηκαν και κάτι yesterday κλπ στο call log.
-
Σε kenzo όλα καλά. Γρήγορη εγκατάσταση χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Μπράβο στην ομάδα! Edit: το μόνο που προσεξα και ξέχασα να αναφέρω είναι τα αγγλικά στο μητρώο κλήσεων που έμεινε όπως στην 6.12.1
-
Κι εμένα σε κενζο έβγαλε για ένα δύο λεπτά το εικονίδιο του συγχρονισμού μετά την πρώτη εκκίνηση αλλά δε το έχω ξαναδεί από τότε.
-
Kenzo ολα άψογα μεχρι στιγμης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από omek07: “Παράθεση από MyLord: “Όλα καλά σε κενζο. Πέρασε νεράκι με wipe cache και dalvik. Τα θέματα γύρισαν στα αγγλικά κι επίσης εξαφανίστηκε αυτό το game booster ή όπως αλλιώς λεγόταν. ” φίλε μου μπορείς να τσεκάρεις αν σου άλλαξε το recovery?” Ναι άλλαξε και σε εμένα. Μπήκε αυτό το 3.0.0.0 alka ή κάπως έτσι.
-
Όλα καλά σε κενζο. Πέρασε νεράκι με wipe cache και dalvik. Τα θέματα γύρισαν στα αγγλικά κι επίσης εξαφανίστηκε αυτό το game booster ή όπως αλλιώς λεγόταν.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kexas: “Δεν βγάζει και κανένα πληκτρολόγιο γιατί εχω 2 κουτιά υπολογιστων συνδεδεμένα στην ίδια tv και δεν έχω χώρο. και το χειρίζομαι το ένα απο teamviewe.” Ρίξε μία ματιά στο input director. Το χρησιμοποιώ κάμποσα χρόνια και με έχει βολέψει αφάνταστα.
-
Όπως ανέφερε ένας συμφορουμιτης όταν βγάζει παραθυράκι για επέτρεψε γυριστε το κινητό στο πλάι και δοκιμαστε. Δεν το δοκιμασα αλλά δεν χάνουμε και τπτ.
-
Κι εμένα μου βγάζει κάποια failed αλλά δε βλέπω κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία του κινητού.
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jimmynet: “Παράθεση από dim74: “με την 6.10.20 όταν μπαίνω πρώτη φορά σε μία εφαρμογή ζητά επιτρεψε ή απερριψε,το επιτρεψε δεν το δέχεται με τίποτα.κατεβαδα την εφαρμογή του what's up και επίσης στην κάμερα δεν με αφήνει να μπω μέσα” Το κάνει και σε εμένα με την τελευταία μόνο στο Instagram μέχρι στιγμής Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κι εμένα το έκανε.
-
Κι εγώ την πέρασα και όλα είναι οκ. Και το πρόβλημα με την αποστολή σε viber κλπ λύθηκε.
-
Κι εμένα τα ίδια. Υπομονή.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@MyLord Σ'εμενα στέλνει και από τις δύο κάρτες .. Αφού έκανα αυτά που περιγραφω στο προηγούμενο ποστ .. Είσαι σίγουρος ότι έκανες αυτά και πάλι δεν μπορείς να στείλεις ...” Ναι το έκανα και το διπλοτσεκαρα αλλά δε μου τις στέλνει. Θα ξαναδοκιμασω το βράδυ μπας και μου κάτσει. Αλλιώς θα δοκιμασω να διαγράψω τα πάντα από φώτο και να τις περάσω ξανά.