Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 86.
-
Αυτό που ανακάλυψα είναι ότι το πρόβλημα με την αποστολή μέσω viber είναι στις φώτο που είναι αποθηκευμένες στην κάρτα sd. 2 φώτο που έχω στην εσωτερική μνήμη τις στέλνει κανονικά.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “ΕνεργοποίησηΚατάργηση ” Θεός! Μόνο προσοχή σε όποιον το βάλει να ξέρει ότι θα χαθούν φάκελοι κλπ και θα βρει όλες τις εφαρμογές του χύμα αλλά μικρό το κακό. Edit: Υπάρχει περίπτωση να φτιάξουμε τις εφαρμογές μέσα στους φακέλους πιο αραιά γιατί τώρα πατάει το ένα εικονίδιο πάνω στο άλλο και είναι κάπως άσχημα? 8b9f5f1302c35e53b49ba3b88f389b29.jpg
-
Κι εγώ με το viber κρασαρει...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από AlexisDS: “Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα για έναν φίλο το RN3 Pro και το πέρασα χθες την τελευταία ελληνική stable. Όταν κλειδώνω την οθόνη με το power button, η οθόνη κάνει ενα fading και γκριζάρει το background πριν κλείσει. Εγώ είμαι κάτοχος του Redmi Note 2 και ποτέ δεν μου το έχει κάνει. Στο RN2 μαυρίζει την οθόνη αμέσως. Δείτε και στο video. Το κάνει σε όλους έτσι ? Απλά μου κάθισε στο μάτι και μου φαίνεται παράξενο. Video - Lock Screen Redmi Note 3 Pro” Σωστό είναι. Έτσι κάνει.
-
Οσοι εχουμε περασμενη την 6.9.9.1 υπαρχει λογος να περασουμε την 6.9.9.2?
-
Και σε εμενα με gkalen μια χαρα δουλευουν.
-
Εχει προσεξει κανεις αλλος σε Kenzo με 6.9.9.1 οτι η ενταση πολυμέσων ρυθμίζει και τις ειδοποιησεις sms κλπ?
-
Εγω παντως απο dev 6.8.18 περασα χωρις wipe σε gkalen 6.8.18 και χθες παλι χωρις wipe περασα την 6.9.9 Τα μονα wipe που εκανα ηταν σε cache και dalvic και μεχρι τωρα δεν εχω καποιο προβλημα. Βεβαια θελω καποια στιγμη να κανω μια πεντακαθαρη εγκατασταση αλλα πρεπει να ξεβαρεθω πρωτα.
-
Το εγραψε παραπάνω οτι την εσβησε μεχρι να βγει πιο σωστη rom για να φτιαξει. Εγω δεν εχω προβληματα παντως και το twrp που ρωτας παραπανω ειναι το 3022. Edit. Δε σας προλαβαινω....
-
Κι εγω περασα χωρις προβλημα την 699 του γκαλεν. Μπηκα twrp εκανα wipe dalvic και cache μετα επανεκκινηση παλι σε twrp κι εγκατασταση της rom. Εκει καπου μου μιλαει η γυναικα μου και το πιανω να κανει boot. Δε νομιζω να πατησα κατι αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος. Παντως ξαναμπηκα twrp εκανα ξανα install την rom και μετα εκανα κανονικα reboot και οπως γραφει και στο τελος της εγκαταστασης εκανε ενα bootloop και μετα ανοιξε κανονικα. Περασα και το clean zip και ολα οκ.
-
100Α... Ψιλοπραγματα... Σε λιγο οπως παει θα θελουμε κι ενα ηλιακο πανελ στην πλατη για να ατμισουμε... Ξεκινησα με ego t και οταν ανακαλυψα τους LR εκανα παρτι... Τωρα φτασαμε να κανουμε αντιστασεις με συρματα που για να τα στριψεις θελει να χεις ατσαλινα χερια και υπερωριες στο γυμναστηριο και κουβαλαμε καμια 6αδα 18650 για να βγαλουμε το 8ωρο στην δουλεια... Anyway κι εγω στα διπλανα φορουμ συχναζα αλλα τελευταια τα αποφευγω γιατι ολο κατι νεο βγαινει κι εχω πλουτησει fastech gearbest κλπ μαγ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από skorpios268: “Κατεβάζω το google now launcher και όταν πάω στις ρυθμίσεις ---> επιφάνεια εργασίας να το επιλέξω δεν εμφανίζεται,το nova prime και το Mi Home βλέπω μόνο,καμιά ιδέα;” Έχει να ενημερωθεί κοντά ένα χρόνο. Κι εμένα τα ίδια έκανε και τον σουταρα.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από xristo2121: “Με Radon 2.4 το κινητό δεν κοιμάται ,συμβαίνει σε κανέναν άλλον; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το διάβασα και στο xda αυτό.