Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 172.
-
Αγορά laptop xiaomi
smitsos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην παρέα! Ρε παιδιά ενδιαφέρομαι για laptop xiaomi έχει πάρει κανείς να μου πει τι λέει γενικά πως το πήρε και αν πέρασε από τελωνείο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Τελικα μου περασε την καινουργια αναβαθμηση στο mi2s! Ξεκλικαρισα την επαλήθευση υπογραφής zip και την περασε κανονικα! Αν και νομιζω οτι στης προηγουμενες αναβαθμισης που εκανα πρεπει να ηταν κλικαρισμενο κανονικα.... Τελος παντον το θεμα ειναι οτι την περασε κανονικα! Ναστε καλα παιδια!!!!!
-
Καλημέρα σε όλους καλή εβδομάδα ! Ρε παιδιά έχω θέμα με της αναβάθμισης σε mi2s. Σε αυτή και την προηγούμενη αναβάθμιση μου βγάζει αυτό το μήνυμα και δεν κάνει τίποτα τι να κάνω ? IMG_20161107_071740.jpg
-
Καλημέρα σε όλους ! Εχω ένα θέμα με την νέα αναβάθμιση σε mi2s. Την κατεβάζω κανονικά και όταν πάω να κάνω αναβάθμιση με κόβει καθαρίζει case κτλ αλλά αναβάθμιση δεν . . . . . . Έχει παρουσιάσει σε άλλον κάτι τέτοιο ?
-
Καλημέρα σε όλους ! Ξέρουμε πότε θα βγει η xtrv/gtv Για mi2s ?
-
Τελικά με χίλια ζόρια κατάφερα και άνοιξε το τηλ. αλλά παρατήρησα ότι μου έχει αφαίρεση από τον αποθηκευτικό χώρο της ενδείξεις της RAM! Όταν πάει να κάνει αναβάθμισης στα aps που έχω μου κάνει ακύρωση! Δεν βλέπω πουθενά πόση RAM έχει το τηλ. Ούτε τίποτα! Να το γυρίσω σε developer αναβάθμιση πας και στρώση?
-
Καταρχην σορρη για το 2πλο ποσταρισμα η εκδοση που εχω ειναι stable και ειναι απο το forum μας οχι οτι εχω προβλημα με την εκδοση που εχω αυτη την στιγμη, εχετε κανει πολλη καλη δουλεια! απλα ηθελα να την αναβαθησω. της αναβαθμησεις μεχρι στιγμης της κανω συνηθως μεσω recovery mode αλλα στο 90% με πεταει εξω! την εκανα κ μεσω της rom κ μου κανει το ιδιο πραγμα στο 90% η εκδοση που εχω ειναι η miui 7.0 stable 7.0.4.0 (LXACNCI)
-
Καλησπερα στη κοινοτητα! Εχω ενα mi2s με stable εκδοση MIUI 7.0.4.0 και θελω να την αναβαθμησω στην τελευταια εκδοση αλλα δεν μπορω να το κανω! εχω κανει ολους τους κλασικους τροπους στης αναβαθμησεις μεχρι σημερα αλλα δεν γινετε τιποτα! εχω κανει με 1ο (μέσω της ROM) 2ο Τρόπο (μέσω Mi Recovery) τι κανω λαθος πε παιδια?
-
ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΣΕ MI2S
ΜήνυμαΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ! ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ MI2S ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ STABLE ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ? ΜΕΧΡΕΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ.
-
Καλημέρα στην κοινότητα! Για το mi2s δεν θα βγάλετε stable έκδοση? Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk