Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 172.

• Εφαρμογή Skype σε mi2s

smitsos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Το κάνει και στο viper αυτό. Όταν κάνεις βίντεο κλήση ενεργοποιητε η μπροστινή κάμερα και όταν ανοίξει την κλήση ο άλλος χάνεται η κάμερα Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εφαρμογή Skype σε mi2s

Μήνυμα

Δεν άλλαξε τίποτα παρόλο που έβαλα και την τελευταία έκδοση. Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εφαρμογή Skype σε mi2s

Μήνυμα

Που δηλ. για καθογησε με λιγο

• Εφαρμογή Skype σε mi2s

Μήνυμα

Η καμερα ειναι ενεργοποιημενη ειναι απο την εφαρμογη!

• Εφαρμογή Skype σε mi2s

Μήνυμα

Τι εννοείς απαιτήσεις της εφαρμογής! Τόσο καιρό το δουλεύω κανονικά και που πρέπει να μπω για να δω αν είναι απενεργοποιημένη η κάμερα? Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εφαρμογή Skype σε mi2s

Μήνυμα

Φίλε μου τα έχω κάνει όλα! Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εφαρμογή Skype σε mi2s

Μήνυμα

Κανονικά μόνο με το Skype το παρατήρησα αυτο Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εφαρμογή Skype σε mi2s

Μήνυμα

Καλησπέρα στην κοινότητα! Έβαλα πρόσφατα το Skype για μια βιντεοκληση και παρατήρησα ότι δεν μου ενεργοποιουσε την μπροστινή κάμερα! Έχω την έκδοση GTV. 5.10.8 Γνωρίζει κανείς κάτι? Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• To εκανα και μου διεγραψε το play store τωρα τι κανω? Σημειωσε οτι οταν οταν προσπαθουσα να μπω στην εφαρμογη που ηθελα μου ελεγε να κανω Ενεργοποιηση υπηρεσιων google play και οταν το εκανα με πεταγε εξω! Μηπως πρεπει να ξαναπερασω το λειτουργικο ξανα απο την αρχη η να κανω επαναφορα της προηγουμενης εκδοσης που ειχα?

• Πως το κανω αυτο ?

• Καλημερα σε ολους! Εχω κανει την τελευταια αναβαθμηση ολα καλα μεχρι εκει,πηγα να μπω στο playstore και με πεταει εξω! Πηγα να ανοιξω μια εφαρμογη και μου ζηταγε να ενεργοποιησω το playstore το κανω και παλι με πεταει εξω. Βαλτε κανα χερακι παιδια γιατι με βλεπω να γυρναω στην προηγουμενη εκδοση

• Έχω v6 την 5.7.24 μέσω updater φτάνει στο 90% και μου λέει αδύνατη αναβάθμιση. Μέσω recovery με την συνήθη διαδικασία δηλαδή μετονομασία σε update κλπ όταν πάει να τραβήξει την αναβάθμιση δεν την δέχεται! Την διαδικασία την κάνω από το κινητό γιατί είμαι σε διακοπές αυτή τη στιγμή αλλά γενικά δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω αναβάθμιση μέσω updater η recovery. Λες να φταίει ότι δεν γίνεται μέσω υπολογιστή?

• Καλησπερα σε όλους! Έχω ένα θέματα και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ. Προσπαθώ να περάσω την νέα έκδοση της RAM ενω μεχρι τωρα δεν ειχα καποιο κολλημα με τις προηγουμενες με το που φτάνει στο 90% της εγκατάστασης με πετάει έξω. Μπαίνω και μέσω recovery αλλά τίποτα.

• Αλλαγη ROM σε mi2s

smitsos - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Καλησπερα σε όλους! Έχω ένα θέματα και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ. Προσπαθώ να περάσω την νέα έκδοση της RAM ενω μεχρι τωρα δεν ειχα καποιο κολλημα με τις προηγουμενες με το που φτάνει στο 90% της εγκατάστασης με πετάει έξω. Μπαίνω και μέσω recovery αλλά τίποτα. Με την προηγούμενη είμαι πολύ ευχαριστημένος και γενικά με όλες τις Rom που έχουν φτιάξει τα παιδιά ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σάς!

• Καλημέρα σε όλους! Έχω ένα θέματα και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ. Προσπαθώ να περάσω την νέα έκδοση της RAM με το που φτάνει στο 90% της εγκατάστασης με πετάει έξω. Μπαίνω και μέσω recovery αλλά τίποτα. Έχω ένα mi2s 32g Με την προηγούμενη είμαι πολύ ευχαριστημένος και γενικά με όλες τις Rom που έχουν φτιάξει τα παιδιά ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σάς!

• Θέμα για Android M

Μήνυμα

Κρίμα πάντως γιατί έχει πολύ καλές δυνατότητες και θα μπορούσαν να περάσουν επιτόπου και να γλυτώσουν τα προβλήματα.

• Θέμα για Android M

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους! Άνοιξα αυτό το θέμα γιατί απ ότι βλέπω το συγκεκριμένο λειτουργικό έχει ανέβει κατά πολύ. Λέτε να έχουμε καμία εξέλιξη και για το δικό μας λειτουργικό(με miui) Έχει μεγάλη διαφορά στη μπαταρία σε σύγκριση με της άλλες εκδόσεις Android.

• Θέμα με recovery mode

smitsos - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους καλή εβδομάδα! Έχω θέμα με το recovery mode στο Mi2s μετά τις 2 τελευταίες rom που έβαλα δεν μπορώ να μπω με τίποτα της αναβάθμισης της κάνω μέσω κινητού.

• Φορτωμένη μνήμη Ram

smitsos - - Mi-2 (Aries)

Μήνυμα

Δεν ξέρω ρε φίλε εμένα αυτή την στιγμή μου δείχνει 633mb με ανοιχτό wifi μόνο και καμιά άλλη εφαρμογή εκτός τα email! Λες να έχω κάνει καμία πατάτα στην εγκατάσταση?

• Φορτωμένη μνήμη Ram

smitsos - - Mi-2 (Aries)

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους! Έχω ένα mi2s 32gbit και έχω βάλει την τελευταία αναβάθμιση παρατήρησα ότι μου τρώει περισσότερη μνήμη από πριν. Έχει θέμα γενικά η τελευταία έκδοση?