Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 119.

• Πολύ όμορφη κίνηση!

• AmazFit bt Xiaomi

FeatherBrain - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από vactirio: “Παράθεση από FeatherBrain: “Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για αγορά του Amazfit αλλά βρίσκω δύο εκδόσεςι την china και την global. Πέρα από τι διαφορετική γλώσσα έχουν κάποια άλλη διαφορά? Γιατί αν δεν έχουν καλύτερα να πάρω το china version και να αλλάξω γλώσσα και να μου μείνουν και τα 40 ευρώ που έχουν διαφορά. ” Δεν αξίζει να πάρεις την κινέζικη έκδοση.Δεν αλλάζει η γλώσσα παρα μόνο με ειδική διαδικασία που δεν υποστηρίζεται και καλό είναι να την αποφύγεις. ” Σε ευχαριστώ γ…

• AmazFit bt Xiaomi

FeatherBrain - - Amazfit

Μήνυμα

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για αγορά του Amazfit αλλά βρίσκω δύο εκδόσεςι την china και την global. Πέρα από τι διαφορετική γλώσσα έχουν κάποια άλλη διαφορά? Γιατί αν δεν έχουν καλύτερα να πάρω το china version και να αλλάξω γλώσσα και να μου μείνουν και τα 40 ευρώ που έχουν διαφορά.

• Μήπως έχετε windows 8.1 ή 10 N edition ? Αν ναι δοκιμάστε να κάνετε download το windows media pack για την έκδοση του λειτουργικού σας. Πηγαίνεται στα updates στα windows μετά history και ελέγξτε ακριβώς ποια έκδοση έχετε ( πχ KB890830)

• Και το battery drain συνεχίζεται.. αυτή την φορά με android και android system αλλά και πάλι μόνον όταν το wi-fi είναι ανοιχτό.. Σε παρακαλώ @geoanto555 πες μου ότι έχεις κάποια ιδέα πραγματικά δεν αντέχω άλλο.. Αν κάποιος είναι από Πάτρα παιδιά και θέλει να το αναλάβει του το φέρνω επί πληρωμή αν καταφέρει να βρει τι γίνεται με το battery drain . Δεν πάει άλλο..

• Τελικά πήγα στην πιο σκληρή λύση και το έπνιξα Επιτέλους η μπαταρία κρατάει κανονικά.. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ παιδιά και ιδιαίτερα τον geanto555 που εκείνος μου είπε να βάλω την ελληνική ρομ και με καθοδήγησε και έτσι τελικά είχα root και μπόρεσα στο τέλος να βρω το πρόβλημα. Τώρα αυτό με τον λογαριασμό ίσως το δοκιμάσω κάποια στιγμή που θα έχω όρεξη πάλι. Προς το παρόν απολαμβάνω το τηλέφωνο με το wi fi ανοιχτό !!!

• Παράθεση από Antretng: “Με mobile internet στο κανει; Ή wifi απο αλλο modem; ” Θα δοκιμάσω σε λίγο και θα επανέλθω.. @Stavrostsik Τώρα να το σβήσω που λες, μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο χωρίς να έχω θέμα? Δεν είναι συνδεδεμένο με τίποτα άλλο? Αν γίνεται να το αφαιρέσω χωρίς να έχω θέμα να το κάνω.. Το τηλέφωνο τώρα μου είναι σχεδόν άχρηστο.. με κλειστό wifi δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από FeatherBrain: “ ” Wipe/advanced wipe/Τικ όλα αυτά που λες(4)-swipe -back-back και reboot recovery.Η ρομ θα μείνει μέσα δεν θα πειραχτεί ο αποθηκευτικός χώρος. ” Λοιπόν έγινε η εγκατάσταση όλα κομπλέ.. Κατεβάζω wakelock detector και ας ελπίσουμε ότι το ξεπεράσαμε το θέμα μας. =============== Φεβ 10th 2017, 4:28pm =============== Δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29844/ Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα hardware? Για κάπ…

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από FeatherBrain: “Είμαι σωστός; ” Βάλτην από πριν μέσα στο κινητό... Δεν θα την σβήσει με το wipe system. ” Εφόσον θα κάνω wipe data ,wipe cache, wipe dalvik cache και wipe system πως θα παραμείνει η ρομ στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου? Μήπως δεν κατάλαβα καλά και εννοούσες μόνον wipe system και όχι τα υπόλοιπα wipes?

• Παράθεση από makis1024: “sd card δεν έχεις; να την βάλεις εκεί; ” Δυστυχώς όχι.. Είναι και η sim που δουλεύω nano οπότε μπαίνει στην θέση της sd και για να βάλω sd θα πρέπει να αλλάξω και sim (ή αντάπτορα ) και δεν μπαίνω στην διαδικασία

• Λοιπόν.. 1) Μπαίνω recovery, 2) Κάνω τα wipes που λέει ο οδηγός + το system , 3) Κάνω reboot recovery, 4) Συνδέω το τηλέφωνο στον υπολογιστή και περνάω την ρομ μέσα και φλασάρω , 5) Reboot στο system Είμαι σωστός; Μην κάνω καμμία χαζομάρα Θα το κάνω αύριο αν είναι γιατί σήμερα δεν υπάρχει χρόνος καθόλου. edit: Σας ευχαριστώ και τους δύο για το ενδιαφέρον. Θα επανέλθω αύριο με νεότερα.. Μέχρι τότε το wifi κλειστό

• Έχω τρελαθεί πραγματικά με αυτό το πράγμα.. φοβάμαι να ανοίξω το wifi 10λεπτο και 5% μπαταρία πάει χωρίς να το δουεύω κιολας.. Ξέρεις κάποιος αν με την επι πληρωμή έκδοση του greenify θα μπορέσω να το σταματήσω; Αν είναι να ησυχάσω να την πάρω..

• Έκανα ακριβώς ότι έγραφε ο οδηγός (flash την ελληνική Rom για πρώτη φορά) και έλεγε : " Πάμε Wipe και τικάρουμε ΜΟΝΟ (Wipe Data + Wipe Cache + Wipe Dalvik Cache)" Ήθελε wipe και το system;

• Παράθεση από alvin1983: “Παράθεση από FeatherBrain: “Δεν είχα προσέξει ότι έχει επιλογή για system apps. Σε ευχαριστώ πολύ. Το έκανα restrict και άντε να δούμε ” Άντε με το καλό να ησυχάσεις. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Απίστευτο, άνοιξα το wi-fi για 20 λεπτά και πραγματικά το find my device και το micloud τρέχουν ασταμάτητα στο παρασκήνιο. Τα έχω κάνει restrict από battery app saver, έχω αφαιρέσει το mi account και πριν το αφαιρέσω είχα κλείσει το find my device και τον συγχρονισ…

• Δεν είχα προσέξει ότι έχει επιλογή για system apps. Σε ευχαριστώ πολύ. Το έκανα restrict και άντε να δούμε

• Στο autostart δεν είναι on και στα setting για το app batery saver δεν την έχει καν επειδή είναι εφαρμογή του συστήματος δεν σε αφήνει να την περιορίσεις. Έχω κάνω sign out τώρα τελείως από το cloud να δω τι γίνεται αν θα συνεχίσει να δουλεύει.

• Το έχω απενεργοποιήσει . Λέει sync is off αλλά συνεχίζει να δουλεύει στο backround.

• Καλησπέρα και πάλι. Μετά την εγκατάσταση της XTRVbeta 7.1.19 το πρόβλημα με το battery drain παραμένει. Κατέβασα το wakelock detector και βλέπω πως ο λόγος που έχω το drain είναι το Mi cloud. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το απενεργοποιήσω? Ακόμη και όταν έχω το sync off από τις ρυθμίσεις συνεχίζει να δουλεύει. Παραθέτω screenshot απο το wakelock detector. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29734/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29735/

• Είναι σαν να έχει πρόβλημα το wi-fi. Είναι μία συνδεδεμένο και μία όχι. Το gmail μπόρεσα το πέρασα όταν έδειχνε το wi-fi συνδεδεμένο αλλά το mi account με τίποτα.῎. edit: reboot και μετα συνδέθηκε μια χαρά

• Και έχω πάλι το ίδιο θέμα.. Ενώ συνδέομαι στο wi-fi μου cant connect to network..