Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 121.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Βασιλική... Κατέβασε το Blue mail και σώθηκες. Από τους καλύτερους mailer.. https://play.google.com/store/apps/details?id=me.bluemail.mail ” εληφθη ενεργησω ετοιμη. @MIUI_ART την εφαρμογη μαιλ δεν μπορω να την σβησω?
-
Παράθεση από linuxilakis: “Έκανες αυτό που σου είπα? Χειροκίνητα τις ρυθμίσεις όταν προσθέτεις λογαριασμό? ” ναι.Τιποτα αποτελεσμα μου βγαζει αδυναμια συνδεσης
-
Παράθεση από linuxilakis: “Στο mail άνοιξε την εφαρμογή πάτα add account βάλε τους λογαριασμούς και το pass αν δεν μπει αυτόματα πάτα από κάτω που λέει χειροκίνητες ρυθμίσεις η manual settings.Διαλεξε IMAP και Στα αντίστοιχα πεδία συμπλήρωσε τις τιμές που σου δίνω από το link. Σίγουρα ο λογαριασμός σου έχει καταλήξει yahoo.gr για αυτό δεν το σεταρει αυτόματα ” εχω 2 λογαριασμους.Ο ενας με gr και ο αλλος με com.Δεν μαπινμει κανενας!
-
Παράθεση από linuxilakis: “Δοκίμασε να περάσεις χειροκίνητα τις ρυθμίσεις του λογαριασμού. Δες εδώ.... IMAP server settings for Yahoo Mail | Yahoo Help - SLN4075 search?hl=en-US&ie=UTF-8&source=android-browser&q=how to take a local back up on miui 9&gfe_rd=cr&dcr=0&ei=Dq3GWcXdEYLIXoCWvZAI#gfe_rd=cr&xxri=1 Εδώ θα σε βοηθήσει. Όταν φτιάξεις το mail και δουλεύει σωστά πάρε τα data της εφαρμογής mail... back up οπότε να μην κάθεσαι κάθε φορά να περνάς τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Το ίδιο μπορείς να …
-
Παράθεση από linuxilakis: “Έχεις περάσει τους λογαριασμούς του Yahoo στην μαμά mail εφαρμογή και δεν συγχρονίζει? Συγχρονίζε πριν ? Η εφαρμογή αναβαθμίστηκε στη miui9 . Έχεις κάποιο local back up από τις ρυθμίσεις των data της εφαρμογής να το επαναφέρεις από εκεί? ” Ναι προσπαθω να περασω τους λογαριασμους yahoo στην εφαρμογη μαιλ της MIUI 9.Με miui 8 ειχαν συγχρονιστει αμεσως.Το local back up τι ειναι?
-
Παράθεση από derveni: “Παράθεση από vasiliki_g2425: “Ερωτηση προσπαθώ να συγχρονισω τoυς λογαριασμούς yahoo με την εφαρμογή mail.Μου λέει συνέχεια ότι υπάρχει πρόβλημα.Του gmail συγχρονιστηκαν.Ξερει καποιος κατι?Ευχαριστω ” Ρυθμίσεις κατέβα σχεδόν στο τέλος - - - - > εγκατεστημένες εφαρμογές, βρες την εφαρμογή και κάνε εκκαθάριση δεδομένων, θα δουλέψει μην ανησυχείς. ” @derveni εκανα αυτο που ειπες, αλλα τιποτα.Παταω ολοκληρωση λεει οτι γινεται επικθρωση στοιχειων ακαι μετα μου βγαζει αδυναμια ρ…
-
Ερωτηση προσπαθώ να συγχρονισω τoυς λογαριασμούς yahoo με την εφαρμογή mail.Μου λέει συνέχεια ότι υπάρχει πρόβλημα.Του gmail συγχρονιστηκαν.Ξερει καποιος κατι? Ευχαριστω
-
Ερωτηση προσπαθώ να συγχρονισω τoυς λογαριασμούς yahoo με την εφαρμογή mail.Μου λέει συνέχεια ότι υπάρχει πρόβλημα.Του gmail συγχρονιστηκαν.Ξερει καποιος κατι?Ευχαριστω
-
@gkalen λοιπόν σκαλίζοντας το κινητό πατησα την ενημέρωση και μου έβγαλε ε ενημέρωση για την xtrv 7.9.15 πατησα ενημέρωση κατέβασε κάτι ενημερώσεις και μς έβαλε στο twrp.πατησα rebbot και το έκλεισα γιατι δεν ήξερα τι να κάνω.τι είναι αυτό?
-
@gkalen ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΠΕΡΑΣΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΡΟΜ ΣΤΟ ΜΙ4Ι.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.
-
@gkalen επεστρεψα.Θα κανουμε καμια αναβαθμιση?
-
Παράθεση από gkalen: “@vasiliki_g2425 Θα σου στείλω π.μ. αύριο μάλλον .. ” @gkalenοκ
-
Παράθεση από gkalen: “@vasiliki_g2425 Θα περιμένεις για αρομα στο ferrari .. Χρειαζόμαστε κάποιον για δοκιμή όμως σε xtrv στο ferrari .. ” @gkalen ειμαι κατω απο τις οδηγιες σου!Να βοηθησω την ομαδα.Περιμενω οδηγιες.
-
Παράθεση από gkalen: “@ktsak Απεγκατασταση ενημερώσεων ,ή της εφαρμογής και διαγραφή δεδομένων του gmail .. Διαγραφή δεδομένων του playstore καi μετά έναρξη του playstore , έγκατασταση ενημερώσεων του gmail και τσεκαρε το .. ” @gkalen Επειδη θελω να κανω factory reset (πριν παω στις παραλιες) πως βρισκω την τελειαιται αρομα ρομ?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από vasiliki_g2425: “Το MI4I ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ;!!!!!!!!!! ” Το mi-4i είναι μία ειδική περίπτωση καθώς είχε βγει ειδικά για την αγορά της Ινδίας και μέχρι τώρα δεν είναι γνωστό τι θα κάνει η Xiaomi και αν θα συνεχίσει να την υποστηρίζει ή όχι. ” Ευχαριστώ. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ?!
-
@gkalen, @MIUI_ART Καλησπερα.Υποβαλω την εξης ερωτηση:εχω το Mi4i και παρουσιαζει το εξης προβλημα,οταν ακουω ραδιο σε μεγαφωνω μετα απο 1 λεπτο χαμηλωνει η ενταση του .εχει φτασει σε σημειο να μην ακουγεται.Τι μπορει να φταει?Αυτο το παρατηρα και οταν ακουω ραδιο απο internet και απο τραγουδια youtube.Τι μπορει να φταιει?Φοραω την τελευται ρομ.
-
Καλημερα.Μολις κατεβηκε για την ferrari μου.Την κανω εγκατασταση και σας λεω!