Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 121.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
εχω την ρομ 2-3μερες.η θερμοκρασια του ανεβαινει παρα πολυ!
-
περαστηκε η ρομ σε ferrari.εαν σβήσω το αρχείο zip από το χώρο αποθήκευσης (γιατί δεν έχω πολύ χώρο) θα έχω πρόβλημα?
-
μολις κατέβηκε για το ferrari μου.Λεω να κατεβάσω και την αρομα,τι λέτε;
-
καλημερα κατεβηκε για την Φερραρι μου
-
@gkalen έκανα ότι είπες αλλά τίποτα.εοθσης δεν σου είπα ότι δεν παίζουν τα βιντεάκια από το youtube σε πλήρη οθόνη δεν τα φορτώνει.Σε μικρή τα παίζει σε πλήρη όχι.
-
Παράθεση από gkalen: “@vasiliki_g2425 Ίσως να φταίει το dolby .. Δοκίμασε να σβήσεις το φάκελο dolby και κάνε εγκατάσταση την 7.5.4 . ” @gkalen ενταξει θα προχωρησω οπως μου ειπες
-
Παράθεση από gkalen: “@vasiliki_g2425 Σαν update την 7.5.4 .. Για την ένταση που λες , το είχες και πριν βάλεις την τελευταία ?? Από πότε συνέβη?? ” @'gkalen το ειχα παλιοτερα με παλιοτερες ρομ τωρα τελευταια ειχε σταματηση και εμφανιστηκε τωρα που περασα αυτη τη ρομ
-
Παράθεση από gkalen: “@vasiliki_g2425 Πιθανώς θα χρειαστείς factory reset , επειδή είχες μείνει πίσω αρκετά .. Μπορείς να δοκιμάσεις όμως και την προηγούμενη 7.5.4 , αν διορθωθεί η κατάσταση μεθαύριο έχουμε νέα Ρομ και βαζεις την επόμενη να δούμε πως θα πάει .. Αλλιώς θα δοκιμάσεις έγκατασταση από την αρχή με factory reset .. Όσο καλοκαίριαζει να ξέρεις ότι οι θερμοκρασίες της συσκευής θα ανεβαίνουν Edit Ο καιρός σε ido , wt86047 και markw δουλεύει τζετ , δε βλέπω κάποιο πρόβλημα ” @gkalen εαν π…
-
κΑΛΗΣΠΕΡΑ.εχω το mi4i απο τοτε που εβαλα την ρομ,η ferrari κολαει και ζεσταινεται.Γιατι? @gkalen help
-
ιΚαλημεεα μετά από πολύ καιρό.Ειχα μείνει πίσω σε αναβάθμιση και με την βοήθεια @gkalen έφτασα στην 7.5.11.Προς το παρόν όλα καλά στην ferrari μου!
-
Καλημερα μετα απο πολυ καιρο λογω προβληματος υγειας.Αυτη η rom ειναι η τελευται εαν καταλαβα καλα,σε mi4i πρεπει να κανω factory reset φοραω την xtrv 2.7.3 (16).@gkalen καλησπερα και τα φωτα σου. .
-
@gkalen @MIUI_ART ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΑΙ?
-
Αν και ταραχτηκα λιγο με την βοηθεια του @gkalen και του @MIUI_ART ολα πηγαν καλα,και η κινηταρα μου λειτουργει αψογα
-
@gkalen @MIUI_ART ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΗΝ ΡΟΜ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΞΑΝΑ ΤΟ UPDATE.ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΕΣΤΑΤΟΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?
-
Παράθεση από derveni: “@vasiliki_g2425 twrp κάνε πρώτα advanced wipe/dalvik-art cache & cache και μετά install την ρομ που θα έχεις βάλει στο κινητο σου ” @derveni με αυτο τον τροπο δεν θα χαθουν ολες οι εφαρμογες μου και θα ξαναστησω το καλυτερο κινητο Χiaomi mi4i απο την αρχη? .Μονο advanced wipe/dalvik συναντησα. το υπολοιπο πρωτη φορα το βλεπω. =============== Μαρ 18th 2017, 11:06pm =============== @gkalen @MIUI_ART δειτε τι βγαζει. Αυτο μου το κανει σε ολες τιος εφαρμογες
-
xiaomi-miui-hellas-5.0_ferrari_V8_XTRVbeta2_7.3.2 =============== Μαρ 18th 2017, 9:53pm =============== Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από vasiliki_g2425: “Παιδια σε mi4i κοιταξτε την βγαζει σε καθε εφαρμογη ” Ποια ROM είχες πριν ?Σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να κάνεις ένα Factory Reset και ξανά Flash την ROM. ” xiaomi-miui-hellas-5.0_ferrari_V8_XTRVbeta2_7.3.2
-
xiaomi-miui-hellas-5.0_ferrari_V8_XTRVbeta2_7.3.2
-
Παιδια σε mi4i κοιταξτε την βγαζει σε καθε εφαρμογη
-
Καλησπερα.Πως μπορω να ανεβασω βιντεο που τραβηξα μετην εγραφη οθονης για τα προβληματα που εχω?Ευχαριστω
-
@gkalen εγκατεστησα την νέα ρομ,κοίτα τι προβλήματα έχω.