Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 121.
-
@gkalen καλησπερα.το xiaomi mi4i που εχω εξακολουθει να μην συνδεεται με το pc.Εκανα και Format το pc (οχι εγω) μηπως και εφταιγε το pc αλλα τιποτα.
-
@gkalen τα εκανα τα βηματα με το pc δεν γινεται τιποτα,εβαλα στο pc στην εκτελεση το adb devices και μου εβγαλε την συνημμενη εικονα.Με τα μυνηματα ειναι οπως το ειπες κεφαλαια ελληνικα 160.Ευχαριστω. =============== Ιαν 23rd 2017, 7:01pm =============== @gkalen
-
καλημερα. Περασα την καινουρια ρομ και στο σχετικα με το τηλ λεει miui globalgr/Σταθερη gr. xiaomi - miui xtrv beta 18.5 (0).Εχω παρατηρησει τα παρακατω: 1ον οπως παντα δεν συνδεεται με το pc 2ον στις επαφες στην δεξια μπαρα με το αλφαβητο οταν πατας το αρχικο γραμμα πχ g δεν σε μεταφερει στις επαφες με το γ.εχω αποθηκευσει επαφη με γρεεκλιση ουτε αυτο δουλευει. 3ον οταν γραφεις με γρεεκλιση ο αριθμος των χαρακτηρων ειναι 145 οταν γραφεις με ελληνικα ειναι 64.
-
Καλησπερα.Θα ηθελα να σας ρωτησω πως κανω εγκατασταση την καινουρια rom?fφοραω αυτη τη rom!οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη
-
καλησπερα.Θα ηθελα την βοηθεια σας. ποια ειναι η πιο νεοτερη ρομ σταθερη που να μην εχει καποια προβληματα.Σας ευχαριστω. Παρακαλω οποιος με βοηθησει ας πεοι και το ονομα μου.Ευχαριστω.
-
Παράθεση από vasiliki_g2425: “Καλημερα σας.Χρονια πολλα και καλη χρονια.Υποβαλω τα παρακατω ερωτηματα: 1ον: Πως βρισκω την σελιδα με ερωτησεις - αποριες της version miui που φοραει το xiaomi mi4i? 2ον: Τι διαφορες εχει η καινουρια miui? 3ov: Πως κανω εγκατασταση της νεας version?(Οδηγιες για αρχαριες) ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ ” παιδες βοηθεια
-
Καλημερα σας.Χρονια πολλα και καλη χρονια.Υποβαλω τα παρακατω ερωτηματα: 1ον: Πως βρισκω την σελιδα με ερωτησεις - αποριες της version miui που φοραει το xiaomi mi4i? 2ον: Τι διαφορες εχει η καινουρια miui? 3ov: Πως κανω εγκατασταση της νεας version?(Οδηγιες για αρχαριες) ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Θα συνδέσεις την συσκευή σου στο PC αφού έχεις κατεβάσει την νέα Version σε αυτό. Θα ρίξεις χύμα το zip της ROM στην συσκευή σου (όχι σε κάποιο φάκελο). Θα ανοίξεις την εφαρμογή αναβάθμισης της MIUI. Θα πας πάνω δεξιά στις 3 τελίτσες (...) και θα επιλέξεις "Επιλέξτε το πακέτο αναβάθμισης" Θα βρεις και θα επιλέξεις το zip της ROM που έβαλες στην συσκευή σου Θα πατήσεις κάτω αριστερά το (ν) για επιβεβαίωση και θα ξεκινήσει η αναβάθμιση. ” εχω ενα θεματακι ομως η κακομοιρα,δ…
-
26428-Screenshot-2016-12-27-09-56-13-420-com-android-settings-pngπαιδια πως θα περασω την νεα ρομ?αναλυτικες οδηγιες γιατι ειμαι πολυ ασχετη
-
βοηθεια παρακαλω, πρεπει να κανω κατι?
-
Καλημερα και χρονια πολλα καληηηηηηηηηηηηηηηη χρονια να εχουμε σε ολη την κοινοτητα.Εχω 2,3 αποριες.εχω την miui που βλεπετε παρακατω πως θα κανω εγκατασταση την καινουρια miui (ΘΕΛΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΕΣ) και αν πρεπει να την κανω? Εστειλα sms και ειχε 60 χαρακτηρες γιατι? δεν μπορω να συνδεσω το κινητο μου με το Η/Υ εχω windows xp?
-
@Bodai ναι ειναι ολα επαφες εικονες μυνηματα κτλ
-
@Bodai εκανα απο την αρχη συγχρονισμο αλλα τιποτα!
-
Καλημερα στην κοινοτητα.εχω 3ημερες που αποκτησα απο τον αγιο βασιλη το mi4i και εχω τα εξης θεματακια:Στις επαφες δεν κανει αναζητηση ονοματων δεξια εχει λατινικο αλφαβητο.2ον δεν συνδεεται μετον Η/Υ για να περασω τις φωτο.καποιος απο τοsite μου ειπε να κανω καποιες ενεργιες αλλα δεν ειδα ασπρη μερα εχω windows xp. και 3ον εκαν λογαριασμο στο micloud απο το τηλεφωνο φαινεται συνδεμενο αλλα απο τον Υ/Η τιποτα συνδεεομαι κανονικα αλλα δεν μου εμφανιζει τιποτα.Ευχαριστω.ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!
-
Παράθεση από The_Kostas: “Μην αγχωνεσαι γενικα Εγω μπρικαρα ολοκληρο κινητο και με πηρε το μαραζι, αλλα μετα απο 1 ωρα ολα εστρωσαν. Τσεκαρε εδω το σημειο που γραφει για τους drivers Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi Κανε μια εγκατασταση να δουμε αν διαβαζει το κινητο. ” Δεν καταλαβαινω τιποτα!!!!!!!!!!!!ειμαι χαμενη στο διαστημα!!!!!!!!!ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!
-
το κατεβασα απο το google αλλα δεν αναγνωριζεται καν.Ειμαι σε απογνωση η δυστηχισμενη!!!!!ΒΟΗΘΕΙΑ θελω να περασω τις φωτο μου!!!!ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
-
Παράθεση από sourlas98: “Δεν το αναγνωρίζει καθόλου ή δεν συγχρονίζει με Mi pc suite?? Τι Windows έχεις? ” windows xp.τι ειναι το mi pc siute?
-
Αχ παιδια λυπηθητειμαι δεν ξερω τι να κανω η κακομοιρα δεν συνδεεται το xiaomi mi 4ι με τον Η/Υ?
-
Ερωτησουλα:εχω windows xp δεν συνδεεται το κινητο μου (χιαομι μι4ι) με τον Η/Υ γιατι?
-
Παράθεση από gkalen: “@vasiliki_g2425 Καλορίζικο , να το χαρείς .. Φαντάζομαι έγραψες Κεφαλαία απ'την χαρά σου ... Αυτή η ρομ είναι η Stable του φόρουμ , αν είσαι ευχαριστημένη μπορείς να μείνεις με αυτή , αλλιώς έχεις τη δυνατότητα να αναβαθμίσεις σε νεώτερη Stable αν υπάρχει ή μπορείς να βάλεις και developer rom.. Συνιστώ να μείνεις με αυτή και αν έχεις καποιο πρόβλημα τα ξαναλέμε.. Χρόνια πολλά !! ” ΝΑΙ (ΟΥΠΣ ΠΑΛΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ) απο την χαρα μου εγραφα κεφαλαια.το μονο που εχω παρατηρησει δεν εχω …