Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-13 από 13.
-
swipe up αναζήτηση Google
ΜήνυμαΑπλά δεν ήξερα αν είχα γράψει στο σωστό μέρος, επίσης θεώρησα ότι δεν είναι μόνο θέμα στο δικό μου μοντέλο κινητού, μπορεί να είναι και σε άλλα xiaomi και έτσι θα βρω τη λύση πιο εύκολα..
-
swipe up αναζήτηση Google
ΜήνυμαΚαλησπέρα παίδες, σήμερα (λογικά μετα από κάποιο update) όταν κάνω swipe up στην αρχική οθόνη,αντί να μου βγάζει την αναζήτηση της google μου βγάζει τον φυλλομετρητή της Xiaomi, ξέρει κανείς πως αλλάζει αυτό; Έκανα εκκαθαρίσεις κτλ αλλά τπτ... Πολύ σπαστικό
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
zazas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠροσπαθησε να μου το κάνει ο NasDriver και τον ευχαριστώ πολύ. Αλλά δεν τα καταφέραμε, αύριο ίσως το πάω σε κάποιον να μου το ανοιξει και να το βάλουμε σε edl mode μπας κ μπορέσουμε να του περάσουμε τη ρομ..
-
zazas - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαναι μπαινει και σε fastboot
-
zazas - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαimage.png Βεβαια..
-
zazas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια! Λοιπον μαλλον εκανα Μ......α εχω παρει το μι8 απο μπανγκουτ ξεκλειδωτο με περασμενη Global. Χθες εκατσα να βαλω την κινεζικη και απο κεκτημενη ταχυτητα αντι να κατεβασω την κινεζικη κατεβασα την Global Stable Και την περασα :p Τωρα μου βγαζει This MIUI version can't be installed on this device. Σε Fastboot mode τωρα μπαινει αλλα μου βγαζει σφαλμα το miflash οταν παω να φλασαρο την κανονικη! Μπορω να κανω κατι αλλο ή την πατησα; Ευχαριστω.