Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 162.
-
κι αυτή είναι η ανταγωνιστική τιμή... με αναπάντητα ερωτήματα όπως το πως συμπεριφέρεται σε κανονικές επιφάνειες σπιτιών, δλδ με χαλιά, τραπέζια, τραπεζάκια, καναπέδες, καρέκλες, πεσμένα παιχνίδια παιδιών κτλ κτλ κτλ, δε νομίζω πως θα ναι και πολλοί που θα το τολμήσουν. η αγορά των ρομποτικών σκουπών είναι υπερβολικά ανώριμη ακόμα για να τη σκέφτεται το κοινό. κάποιοι λίγοι ίσως
-
Παράθεση από michael: “Παράθεση από Krasdimi: “Ρε λυπηθείτε και εμάς που ψαχνόμαστε να αγοράσουμε συσκευή.... Ψήνόμεθα για rn3 pro βγαίνει το redmi pro... Σκεπτόμεθα για το redmi pro βγαίνει το rn4.... Τι θα γίνει αυτή η δουλειά δεν ξέρω .... Θα κοπανήσω κανα UMI SUPER στο τέλος να ησυχάσω και να μη σκέπτομαι.... ” Ελπιζω να κάνεις πλάκα..συγκρινεις το helio x20 του rn4 με το helio p10 του umi super?Σας δίνει η xiaomi flagship επεξεργαστές και εσείς προτιμάτε τις μετριότητες; ” ο Helio x20 δεν ε…
-
Πρέπει να χει δελεαστικές τιμές ο Helio20 γιατί τον φοράνε αρκετές νέες συσκευές αυτή τη στιγμή. Δεν ήθελε να μείνει πίσω κι η Xiaomi, έρχεται και νέα σεζόν σιγά σιγά κι είπε να λανσάρει με αυτή τη CPU ένα νέο μοντέλο. Κακώς το ονόμασε 4 πάντως γιατί δεν έχει και μεγάλες διαφορές απ το 3, παρά το σχόλιο του michael. Οι διαφορές του 3 απ το 2 ήταν πολύ μεγαλύτερες απ ότι του 4 απ το 3. Μαρκετίστικη η νέα ονομασία. Εννοείται πως κι οι τιμές για εμάς δε θα χουν καμία σχέση με τις αναγραφόμενες.
-
βάλτε το κάπου sticky αυτό, να το βλέπουν όλοι αμέσως, για να γλυτώσουν τα χειρότερα.
-
με την κατανάλωση μπαταρίας πως πάει τώρα σε mi3;
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “@xariscd ενημέρωσε και το προφίλ σου με τις συσκευές που έχεις. ” αυτό από που γίνεται; το ψαχνα πριν λίγο καιρό και δεν το βρισκα το βρήκα btw αυτό το floating banner πάνω δεξιά στην οθόνη, μήπως να το κάνετε λίγο πιο κάτω ώστε να κλείνει πιο εύκολα; btw 2 μήπως στο θέμα της κλήρωσης να μαζέψουμε λίγο τα multi accounts; και λίγο in topic, η alpha για alpha καλή είναι αλλά γενικά θέλει αρκετή δουλειά ακόμα. δε μου άρεσε το νέο swipe tray από πάνω γιατί κάτι πιο δύσκολη τη…
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΠαράθεση από xariscd: “Παράθεση από Sitalkas: “Παράθεση από xariscd: “Επίσης παρατήρησα πως η μπατάρια τρώγεται για πλάκα σε σχέση με την Miui 7.. ” Ποια MIUI 7 είχες; Γιατί στις dev που χρησιμοποιώ είχε θέμα η μπαταρία εδώ και κανα μήνα.Η stable ΜIUI 7 που βαλα χτες έδωσε τη λύση, και δύσκολα θα ξαναλλάξει. Μες στη νύχτα η μπαταρία έπεσε μόλις 1% με ανοιχτά τα πάντα. Στη dev θα ταν κάτω από 70% ” Τη Stable πρέπει να είχα.. (Δεν παίρνω και όρκο) ” γι αυτό. οι dev είχαν αυτό το πολύ σοβαρό θέμα π…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από xariscd: “Επίσης παρατήρησα πως η μπατάρια τρώγεται για πλάκα σε σχέση με την Miui 7.. ” Ποια MIUI 7 είχες; Γιατί στις dev που χρησιμοποιώ είχε θέμα η μπαταρία εδώ και κανα μήνα. Η stable ΜIUI 7 που βαλα χτες έδωσε τη λύση, και δύσκολα θα ξαναλλάξει. Μες στη νύχτα η μπαταρία έπεσε μόλις 1% με ανοιχτά τα πάντα. Στη dev θα ταν κάτω από 70%
-
ΜήνυμαΠαράθεση από kostakislarisa: “@Sitalkas για μετάβαση από dev σε stable και το αντίστροφο θες wipe data. Και σε αυτή την περίπτωση που είναι alpha πάλι θες wipe data. Εγώ πάντως δεν έχω θέμα με τη μπαταρία ίσα ίσα είμαι πολύ καλύτερα από την 7.. ” ευχαριστώ. το κανα ήδη βασικά, όπως το κανα και για να βάλω τη MIUI 8 μπελάς μετά το στήσιμο αλλά και τι να κάνεις;
-
ΜήνυμαΚαι στη MIUI 8 η μπαταρία τρώγεται για πλάκα όταν ανοίξει το Synchronization. Η μετάβαση στην τελευταία stable θέλει wipe data ή γίνεται απλούστερα μόνο με dalvic cache και cache από το TWRP;
-
Original Xiaomi Mitu Mi Rabbit Toy Xiaomi Plush Toy Penguin Mitu Penguin Mitu ftw Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Παράθεση από dnomikos: “Με την 6.5.26 χωρίς το supersu, η κατανάλωσή μου ήταν η αναμενόμενη. Φόρτισε πλήρως την μπαταρία και άστην 30 λεπτά παραπάνω πριν αποσυνδέσεις τον φορτιστή και παρακολούθησέ το. Αν δεν σου τρώει μπαταρία κάποια εφαρμογή που εγώ ίσως δεν την έχω εγκατεστημένη, τότε δες μήπως η μπαταρία σου είναι ταλαιπωρημένη και θέλει αλλαγή. Αυτό μπορείς να το δεις με οποιοδήποτε πρόγραμμα μπορεί να σου δείξει την τωρινή ονομαστική χωρητικότητά της και ίσως το wear level της. ” Έχω μέρες…
-
αντίγραφο από νήμα για 6.5.19 Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Sitalkas: “Σε mi3 η μπαταρία ρουφιέται για πλάκα, κι όλη από το android system και το android. Είχε ξεκινήσει απ την προηγούμενη έκδοση αυτό το πρόβλημα. Τι συμβαίνει; Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω; ” Απεγκατέστησε το superSU και χρησιμοποίησε το ενσωματωμένο root της MIUI.” Μάλλον ήταν πρόσκαιρη η βελτίωση στην κατανάλωση μπαταρίας. 30% android system και 18% android ήταν τώρα, έχοντας φάει 46% της μπαταρίας μέσα στη νύχτα. Κάπο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Sitalkas: “Σε mi3 η μπαταρία ρουφιέται για πλάκα, κι όλη από το android system και το android. Είχε ξεκινήσει απ την προηγούμενη έκδοση αυτό το πρόβλημα. Τι συμβαίνει; Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω; ” Απεγκατέστησε το superSU και χρησιμοποίησε το ενσωματωμένο root της MIUI.” Μάλλον ήταν πρόσκαιρη η βελτίωση στην κατανάλωση μπαταρίας. 30% android system και 18% android ήταν τώρα, έχοντας φάει 46% της μπαταρίας μέσα στη νύχτα. Κάποια άλλη ιδέα για το battery dr…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Sitalkas: “Σε mi3 η μπαταρία ρουφιέται για πλάκα, κι όλη από το android system και το android. Είχε ξεκινήσει απ την προηγούμενη έκδοση αυτό το πρόβλημα. Τι συμβαίνει; Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω; ” Απεγκατέστησε το superSU και χρησιμοποίησε το ενσωματωμένο root της MIUI. ” φαίνεται πως αυτό ήταν. θα πρέπει και να το δω και μέχρι το βράδυ πως θα πάει αλλά ως τώρα έχει λογική κατανάλωση μπαταρίας ευχαριστώ πολύ
-
Παράθεση από spideman3: “@Sitalkas Για δοκίμασε να κάνεις wipe cache, dalvik και reboot μπας και στρώσει. Σε εμένα αυτά που αναφέρεις είναι στο 5% & 6%. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ευχαριστώ για τη γρήγορη συμβουλή. το κάνω τώρα και ως το πρωί θα δω αν έχει διαφορά.
-
Σε mi3 η μπαταρία ρουφιέται για πλάκα, κι όλη από το android system και το android. Είχε ξεκινήσει απ την προηγούμενη έκδοση αυτό το πρόβλημα. Τι συμβαίνει; Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω;