Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-11 από 11.
-
Καλησπερα εχει παρει κανεις τα xiaomi wireless bluetooth 4.1 music sport earbuds? Για γυμναστηριο και τρεξιμο τα θελω γτ τα αλλα που εχω βγαινουν συνεχεια απο τα αυτια μου. Τελος παντων εχω ακουσει πολυ καλα λογια και μαλλον θα τα παρω αλλα αν καποιος τα εχει αγορασει επισης μπορει να μου τη γνωμη του.
-
Παιδια οποιος μου απαντησει θα με σωσει θελω να αγορασω απο bangood ενα vr headset και θελω να μου πειτε αν αξιζει η επιλογη priority direct mail οπου ερχεται με postnl σε 7-12 εργασιμες σε αντιθεση με τις 7-25 του standard αλλα το αρνητικο ειναι οτι δεν εχει tracking. Επισης δεν εχω παραπανω κινδυνο τελωνειου με το priority direct mail σε σχεση με το standard ετσι? Ευχαριστω
-
* ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ * 08-02-2017 * 17:38 * ΚΟΡΕΑ * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ * 12-02-2017 * 11:06 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ * 12-02-2017 * 16:22 * Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ * ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ * 13-02-2017 * 01:25 * ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Παιδια ποσο λετε? Σε κανα 2ημερο θα το εχω?
-
Ωραία τωρα που εκανα verify και το δεχτηκαν μου λεει οριο 15.000 που δεν προκεται να βαλω τοσα ουτος η αλλως tongue.png. Ωραια για να παρω την virtual καρτα απλα στελνω με εμβασμα τουλαχιστον 10 ευρω και οταν ερθουν θα ειμαι κομπλε? Επίσης αυτα τα 10 ευρω δεν θα χρεωθουν ετσι? Τσαμπε ειναι η virtual σωστα? Ετσι ειπαν στο support
-
Γεια σας παιδια ειμαι κανουργιος και εχω μερικες ερωτησεις καταρχην κατεβασα την revolut και τα σχετικα πριν απο λιγες μερες και μιλησα με support live chat και μου ειπαν οτι για να εχω virtual card και να κανω top up πρεπει να κανω verify που θελει ταυτοτητα κλπ ισχυει αυτο? Αν κανω top up γτ οταν παω μου δινει ολα τα στοιχεια κανονικα για να στειλω εμβασμα αν το κανω θα χαθουν τα χρηματα και δεν θα μου ερθουν επειδη δεν εχω κανει verify?